Warnen írta: - írta:Warnen öröm nap et te néked itt hún áhított progi!>>>ez kell neked warnen
Amúgy katt rá a nevére 3 sárga van megtalálod sztem és ott leis szedi!
1.000.000 klöszönet Fallen - és Lazarus botja...csak ámulok, és bámulok! Nagyon komoly!!!
Ja, és {redenc: én is páholytag vagyok, de kövezz meg, ott nem találtam az 1.11-est.
Nincs mit vegyél fel msn-re pls hogy tudjunk diablo2-zni! PLS
Jah amúgy diablo dobta 5mp alatt halt meg hamarabb mint duriel (10mp)
- írta:
Amint megjön a lapom, az új gépemmel multizhatunk, a mostani csak szenvedés.
Addig is felveszlek.
- írta:Warnen öröm nap et te néked itt hún áhított progi!>>>ez kell neked warnen
1.000.000 klöszönet Fallen - és Lazarus botja...csak ámulok, és bámulok! Nagyon komoly!!!
Ja, és {redenc: én is páholytag vagyok, de kövezz meg, ott nem találtam az 1.11-est.
Warnen írta:
- írta:Warnen öröm nap et te néked itt hún áhított progi!>>>ez kell neked warnen
...Na sazl a18 lvl után az FW-re teszünk egészen 30-as lvl-ig onnatól meg az FO=Frozen Orb ra 40-s lvl-ig még az cold mastery-re 5-öt 60-s lvl környékén ujra a FW-re és a maradék pontokat ami plussz azokat meg az ice bolt-ra a synergie rendszer miatt és kész a halálos fegyver!
{redenc ha gondolod velem meg Fallennel jöhetsz online ha van kedved. De akkor vegyél fel minket msnre mert ott szoktuk megbeszélni (bár mostanában a név:pcguru a jelszó meg:pgo, de bármikor változhat).
- írta:A tûz az csak FW=Fire Wall meg FO=frozen orb és akkor már nincs aki megállítson!
Egy cspiet static egy kis teleport no meg az FO-ig vezzetõ skillekre pár bõvebben kérdezd ha édekel elmondom! És akkor már nincs aki az utadba állhat!
Mondd el, elvégre azért van ez a topik . Én végigtoltam a dio2-t színtiszta tűzboszival, mondjuk normálban és offline, de szívesen kipróbálok mindenféle karit.
írta:
{redenc - írta:A tûz az csak FW=Fire Wall meg FO=frozen orb és akkor már nincs aki megállítson!
Egy cspiet static egy kis teleport no meg az FO-ig vezzetõ skillekre pár bõvebben kérdezd ha édekel elmondom! És akkor már nincs aki az utadba állhat!
Mondd el, elvégre azért van ez a topik . Én végigtoltam a dio2-t színtiszta tûzboszival, mondjuk normálban és offline, de szívesen kipróbálok mindenféle karit.
Nah szal 6-os lvl-ig teszel 1 et a ice boltra utánna minden elérhető skillre 1-et
12-es lvl-ig tartogatod a pontjaid aztán tod mit leírompotozás alpjá könnyebb
1-6-os lvl 1-et az ice boltra meg a fire bolt-ra
az FW-ig vezető skillekre mindig 1-et azon belül másra ne!
Aztán lightingben csak 1-et a telportra és static-ra az naon fonntos!
És az ice-ra freez armorra-et meg majd shiven re 1-et meg ami az FO hoz vezet! azokra 1-et kivéveaz ive boltra mert sinergy miatt 18-as lvl ig!.. befejezem mennem kell..
A tűz az csak FW=Fire Wall meg FO=frozen orb és akkor már nincs aki megállítson!
Egy cspiet static egy kis teleport no meg az FO-ig vezzető skillekre pár bővebben kérdezd ha édekel elmondom! És akkor már nincs aki az utadba állhat!
- írta:
A tûz az csak FW=Fire Wall meg FO=frozen orb és akkor már nincs aki megállítson!
Mondd el, elvégre azért van ez a topik . Én végigtoltam a dio2-t színtiszta tűzboszival, mondjuk normálban és offline, de szívesen kipróbálok mindenféle karit.
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
Aha, a Sorci jó, főleg az 1.10-es patch után, és ha a tűzzel játszik
A tűz az csak FW=Fire Wall meg FO=frozen orb és akkor már nincs aki megállítson!
Egy cspiet static egy kis teleport no meg az FO-ig vezzető skillekre pár bővebben kérdezd ha édekel elmondom! És akkor már nincs aki az utadba állhat!
Asszem diablo most élvezi a maradék időt, amig itt vagyok
Diablo 2 LoD weeeheeeeee! Végre a drága topik!
A sorci a legjobb kari sztem mert az enyém 25 lvl és 10 mp alatt le staticoztuk és ütöttük Duriel-t Csybe 2004-el még ő is megelepődött!
Nah meg Durile meg sebirt sebezni!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.