Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#13977 Csybe2004 2006. november. 06. 15:46
Csybe2004
Attila meg meg szorongatva. Amég te ütsz egyet kalapáccsal addig én megkerülöm a földet (mit Földet? a holdat is) a Frenzymmel és begyűjtöm a füledet.
Darths bácsi betehetné azt a bizonyos smileyt végre.
#13976 Tenebra 2006. november. 06. 15:44
Tenebra
#13972 :: -=FallenAngel=- (2006. november. 06. 15:36)
CheAttilaTenebra írta: Na, kinek is a füle van a palám és a barbárom tarsolyában is? Vagy nem emlékszel? Jó, lehet, hogy az egyik nem a tied... Jaj, nem, az Csybéé... . Sajnos a paladinomon cold resistance volt... Nem is kicsi.... . De megértem a kihívásod, a bosszú már ég.... De ahogy Gilmi mondta: "ha mondod a neved, én is mondom az enyémet". Hanyas a sorcid? Ha van hozzá illõ karim, akkor megyek, természetesen... Nekem ilyenek vannak jelenleg: 23-as paladin (amivel lecsaptalak egyszer), 19-es MaceBarbár, 21-es assassin, 20-as WolfDruid, 12-es amazon.... Szóval nem tudom, van-e a sorcidhoz illõ karim... Ja, és a 43-as barbár... Õt megszüntettem... Néha még kegyeimbe zárom, és betöltöm a régi szép idõk emlékére, amit Warnen-nel nyomultunk... Brühühü! . De a cuccait átadtam más karaktereknek... Isten nyugosztalja! Élt 4 hónapot... JA, és a legfontosabb: Duelszabályok!!! (csak azért, mert a múltkor sem éppen fair volt...): -Nem használsz zsoldosokat -Sem potion-t -Nem szabd felvenni az aranyat, és a másik cuccait (csak ha megegyeztünk) -TILOS varázsolni (NA, JÓ, EZ CSAK POÉN)
OK benne vagyok és acucaidat nem venném fel minek sorcimnak nem gyur És nekem 27 lvl sorcim van ami a mai bálgyakás után reményeim szerint eléri a 30-at! És akkor már lessz Frozen orb=Szilánkszóró 1 szilánk 34-40 dmg és ez 1 szilánk demint mondottam volt(nem vok paraszt csak távol lakok a bekötő uttú) és akrámilyen ice reses vagy lassulni lassulsz és ott a static(bár nejm óhylatok annyira közel menni) És a FW 510-590 dmg és 4 mp-n kersztül mondjuk gondolom hogy nem állsz benne de ha lassabn mozogsz tovább pirulsz Szal mondj időt pl most szombat? addigra felfejlőcc!
3 óra hossza alatt el tudok jutni Diabloig.... Persze ha nincs szemét lag . Tehát majd szólok, mikor... Addig paladinomnak feljesztem a tündéri villám auráját, ami 20-30 m-es körzetben sebez... . És még gombot sem kell nyomnom... Meg van neki egy édi kis ZEAL-je, ami már közelít a maximumhoz... Az életerő-lopó íjját említettem már? .
Na, jó, nem szeretek királykodni, csak leírtam a tényeket. Szóval amint felértem 28-30-as szintre, megcsináljuk... Az már csak rajtad múlik, hogy bosszú lesz-e belőle, vagy egy újabb fül nekem....

Egyébként meg hogy lehet, hogy még csak 27-es vagy Baal-nál? Mi Warnen-nel nála értük el a 40-es szintet... Rush-olsz nagyon, SZVSZ. XP is kell... Bár igazad van: mi a francot tötyörögjünk. Csak hát ha nem tötyörögsz, akkor ladder-en nem leszel fönn egyhamar a legjobb 20 között.
Post tenebras lux
#13972 -=FallenAngel=- 2006. november. 06. 15:36
-=FallenAngel=-
#13964 :: Tenebra (2006. november. 06. 15:27)
Na, kinek is a füle van a palám és a barbárom tarsolyában is? Vagy nem emlékszel? Jó, lehet, hogy az egyik nem a tied... Jaj, nem, az Csybéé... . Sajnos a paladinomon cold resistance volt... Nem is kicsi.... . De megértem a kihívásod, a bosszú már ég.... De ahogy Gilmi mondta: "ha mondod a neved, én is mondom az enyémet". Hanyas a sorcid? Ha van hozzá illő karim, akkor megyek, természetesen... Nekem ilyenek vannak jelenleg: 23-as paladin (amivel lecsaptalak egyszer), 19-es MaceBarbár, 21-es assassin, 20-as WolfDruid, 12-es amazon.... Szóval nem tudom, van-e a sorcidhoz illő karim... Ja, és a 43-as barbár... Őt megszüntettem... Néha még kegyeimbe zárom, és betöltöm a régi szép idők emlékére, amit Warnen-nel nyomultunk... Brühühü! . De a cuccait átadtam más karaktereknek... Isten nyugosztalja! Élt 4 hónapot... JA, és a legfontosabb: Duelszabályok!!! (csak azért, mert a múltkor sem éppen fair volt...): -Nem használsz zsoldosokat -Sem potion-t -Nem szabd felvenni az aranyat, és a másik cuccait (csak ha megegyeztünk) -TILOS varázsolni (NA, JÓ, EZ CSAK POÉN)
CheAttilaTenebra írta:

Na, kinek is a füle van a palám és a barbárom tarsolyában is? Vagy nem emlékszel? Jó, lehet, hogy az egyik nem a tied... Jaj, nem, az Csybéé... . Sajnos a paladinomon cold resistance volt... Nem is kicsi.... . De megértem a kihívásod, a bosszú már ég.... De ahogy Gilmi mondta: "ha mondod a neved, én is mondom az enyémet". Hanyas a sorcid? Ha van hozzá illõ karim, akkor megyek, természetesen...
Nekem ilyenek vannak jelenleg: 23-as paladin (amivel lecsaptalak egyszer), 19-es MaceBarbár, 21-es assassin, 20-as WolfDruid, 12-es amazon.... Szóval nem tudom, van-e a sorcidhoz illõ karim...

Ja, és a 43-as barbár... Õt megszüntettem... Néha még kegyeimbe zárom, és betöltöm a régi szép idõk emlékére, amit Warnen-nel nyomultunk... Brühühü! . De a cuccait átadtam más karaktereknek... Isten nyugosztalja! Élt 4 hónapot...

JA, és a legfontosabb: Duelszabályok!!! (csak azért, mert a múltkor sem éppen fair volt...):
-Nem használsz zsoldosokat
-Sem potion-t
-Nem szabd felvenni az aranyat, és a másik cuccait (csak ha megegyeztünk)
-TILOS varázsolni (NA, JÓ, EZ CSAK POÉN)

OK benne vagyok és acucaidat nem venném fel minek sorcimnak nem gyur
És nekem 27 lvl sorcim van ami a mai bálgyakás után reményeim szerint eléri a 30-at!
És akkor már lessz Frozen orb=Szilánkszóró
1 szilánk 34-40 dmg és ez 1 szilánk demint mondottam volt(nem vok paraszt csak távol lakok a bekötő uttú) és akrámilyen ice reses vagy lassulni lassulsz és ott a static(bár nejm óhylatok annyira közel menni)
És a FW 510-590 dmg és 4 mp-n kersztül mondjuk gondolom hogy nem állsz benne de ha lassabn mozogsz tovább pirulsz
Szal mondj időt pl most szombat? addigra felfejlőcc!
#13964 Tenebra 2006. november. 06. 15:27
Tenebra
#13954 :: -=FallenAngel=- (2006. november. 06. 15:10)
Heheheheheh! Kacag a májam Charles meg Csybe rá a tanu hogy TE ENGEM ha legyőzöl... De nem fogsz azt garantálom! Kiváncsian várom a DUELT! Sőt legyen nyilvános így mindenki megláthaja a pusztítás Hercegét(nőjét mert sorci) És mielőtt megkéredznéd IGEN EZ KIHÍVÁS Tűzzük ki az időpontot és leszámolok veled! Amennyiben nem elküldöm postán a DarkMessiah-t ha még kell! (mármint ha legyőzöl) Mert már galxisnet-en kapható! De akkor is ha megveszed, ha elküldöm ez kihívás és ha nemet mondassz GYÁVA VAGY! És ne fogd arra hogy nincs időd mert 7 napból biztos lesz max 30 perced Kiváncsian várom a válaszod! ui:aszem helyesen írtam de ha nem, nem érdekel nem javítom ki
Na, kinek is a füle van a palám és a barbárom tarsolyában is? Vagy nem emlékszel? Jó, lehet, hogy az egyik nem a tied... Jaj, nem, az Csybéé... . Sajnos a paladinomon cold resistance volt... Nem is kicsi.... . De megértem a kihívásod, a bosszú már ég.... De ahogy Gilmi mondta: "ha mondod a neved, én is mondom az enyémet". Hanyas a sorcid? Ha van hozzá illő karim, akkor megyek, természetesen...
Nekem ilyenek vannak jelenleg: 23-as paladin (amivel lecsaptalak egyszer), 19-es MaceBarbár, 21-es assassin, 20-as WolfDruid, 12-es amazon.... Szóval nem tudom, van-e a sorcidhoz illő karim...

Ja, és a 43-as barbár... Őt megszüntettem... Néha még kegyeimbe zárom, és betöltöm a régi szép idők emlékére, amit Warnen-nel nyomultunk... Brühühü! . De a cuccait átadtam más karaktereknek... Isten nyugosztalja! Élt 4 hónapot...

JA, és a legfontosabb: Duelszabályok!!! (csak azért, mert a múltkor sem éppen fair volt...):
-Nem használsz zsoldosokat
-Sem potion-t
-Nem szabd felvenni az aranyat, és a másik cuccait (csak ha megegyeztünk)
-TILOS varázsolni (NA, JÓ, EZ CSAK POÉN)
Post tenebras lux
#13877 Csybe2004 2006. november. 05. 23:51
Csybe2004
Nah, Che, látom hogy fent vagy PGO-n, és azt is látom hogy nem jössz velünk diablózni. Holnap Fallennel rendezünk egy szép kis Baalvágást, és így a nagy nyílvánosság előtt meghívlak téged is! Egy ezresbe hogy begyűjtöm a füledet! Beijedtél, azért nem jössz? Áá, nem vagy te olyan!
#13585 Lord Darnassus 2006. november. 05. 14:20
Lord Darnassus
#13463 :: Ragnos (2006. november. 05. 07:38)
-=FallenAngel=- írta: De egyedül a firesorci elég mazo! Kellemes játékot és kellemes hajtépést!
Firesorcim már van, és írt mint állat. Mondjuk olyan cuccokkal, hogy: Oculus,Spirit,Shako,Mara,Annihilus,Torch,Arachnid,Magefist,CoH,2x Bul athos ring, stb. máshogy nem lehet elképzelni. Én először blaze-sorcra gondoltam, csak a teszt miatt meggondoltam magam, mert kb. 20 allskillel is nagyon mazo, főleg amiatt, hogy körbe kell futni az ellenséget , de kitalálok vmi mást, vagy norm karikkal nyomom magatalálósan, vagy nemtom. Mondjuk van skilltervező is a neten. Megpróbálok azzal vmi jót kitalálni.
Én barbárral vagy Nekromantával szoktam dio2-zni, és meg kell mondjam, ha jól használjuk ki őket, akkor nagyon ütős mindkettő. Bár én még eléggé kezdő Diablo2-ős vagyok (lvl29 barbár a legmagasabb szintű karim ) azért tudom hogy mi erős, és mi nem. a fire varázslónő tényleg a legerősebb, viszont az act4-ben lévő ellenségek nagy része fire resistance, ami annyit tesz hogyha tűzzel lövöd pofánröhög és széttép. Én inkább a jegeset ajánlom, de kinek mi az ízlése, én tiszteletben tartom.

Ami elmaradhatatlan: mikor megpróbálok csatlakozni a battle.net-hez, akkor nem enegd fel mert nem tudja felismerni a verziómat. Pedig eredeti diablo2-m van (+ LoD, az is eredeti). Így csak direct IP kapcsolódással tudok multizni, és naonszépen megkérek mindenkit, hogy aki szeret dio2 multizni, az vegyen fel engem MSN-re (dio021@freemail.hu) és akkor nyomulhatunk. plz. köszi.
#13463 Ragnos 2006. november. 05. 07:38
Ragnos
#13344 :: -=FallenAngel=- (2006. november. 04. 19:31)
Ragnos mazo fejlesztés hmmm.. FireSorceress aratni arat de ha full ice-os "makákó" sorcival akacc össze és netán összefogtok na ha titeket bárkiis megállít!..olyan nics max az áramszünet De egyedül a firesorci elég mazo! Kellemes játékot és kellemes hajtépést!
-=FallenAngel=- írta:

De egyedül a firesorci elég mazo!
Kellemes játékot és kellemes hajtépést!

Firesorcim már van, és írt mint állat. Mondjuk olyan cuccokkal, hogy:
Oculus,Spirit,Shako,Mara,Annihilus,Torch,Arachnid,Magefist,CoH,2x Bul athos ring, stb.
máshogy nem lehet elképzelni.
Én először blaze-sorcra gondoltam, csak a teszt miatt meggondoltam magam, mert kb. 20 allskillel is nagyon mazo, főleg amiatt, hogy körbe kell futni az ellenséget , de kitalálok vmi mást, vagy norm karikkal nyomom magatalálósan, vagy nemtom. Mondjuk van skilltervező is a neten. Megpróbálok azzal vmi jót kitalálni.
#13344 -=FallenAngel=- 2006. november. 04. 19:31
-=FallenAngel=-
#12490 :: Ragnos (2006. november. 02. 09:25)
sztem energy-re ne rakj semmit, van a világon manasteal is, meg cuccokból is lehet plusz manát szerezni, meg ugye szintlépéskor is kapsz vmennyi manát
Ragnos mazo fejlesztés hmmm..
FireSorceress aratni arat de ha full ice-os "makákó" sorcival akacc össze és netán összefogtok na ha titeket bárkiis megállít!..olyan nics max az áramszünet
De egyedül a firesorci elég mazo!
Kellemes játékot és kellemes hajtépést!
#12490 Ragnos 2006. november. 02. 09:25
Ragnos
sztem energy-re ne rakj semmit, van a világon manasteal is, meg cuccokból is lehet plusz manát szerezni, meg ugye szintlépéskor is kapsz vmennyi manát
#12212 Charles 2006. november. 01. 08:31
Charles
#12211 :: Warnen (2006. november. 01. 07:36)
Hogy a bront fogja meg a B.netet! B+ az a LAGos -os mocskos ég! Kapják be a ::-em! 2 hete vadászok egy -os prizma amura, nagynehezen kidobja, jajdejó, minden resistem maxon, go battle, és akkor - elsötétül, és kiírja, hogy bocsika, de a kib***ott összeköttetésed megszakadt. Anyátokat!
Az durva! De még mindig jóbb, mint ha azt írná ki, hogy te már rég a B.neten vagy és, hogy probálj később bejelentkezni Aztán 10 újrainditás után beenged
#12211 Warnen 2006. november. 01. 07:36
Warnen
Hogy a bront fogja meg a B.netet! B+ az a LAGos -os mocskos ég! Kapják be a ::-em!

2 hete vadászok egy -os prizma amura, nagynehezen kidobja, jajdejó, minden resistem maxon, go battle, és akkor - elsötétül, és kiírja, hogy bocsika, de a kib***ott összeköttetésed megszakadt. Anyátokat!
#12188 zealot 2006. október. 31. 22:38
zealot
Az ígéret szép szó ha megtartják úgy jó!
#12186 erendil 2006. október. 31. 22:21
erendil
hy
che mi mikor ugrunk össze egy közös diablózásra már nekem is megigérted
#12090 Charles 2006. október. 31. 18:30
Charles
#11442 :: Warnen (2006. október. 29. 18:52)
Végre Dioztunk egy kényelmeset CheAttilával. Bár annyira akadt a game, hogy a vége már szinte élvezhetetlen volt.
Warnen írta:

Végre Dioztunk egy kényelmeset CheAttilával.
Bár annyira akadt a game, hogy a vége már szinte élvezhetetlen volt.

És én nem voltam? Kelletnekm függőnek lenni! Máris hívom a kinaiakat ők majd segítenek
#12037 maarkoo 2006. október. 31. 15:47
maarkoo
#11425 :: Ragnos (2006. október. 29. 17:33)
nem tud valaki valami jó kis mazo-fejlesztést?
Mazo-fejlesztést?
Van pár öltetem
Próbáltad már a Double throw barbit?
Vagy esetleg a caster paladint?
Mellesleg adhatsz egy lehetőséget a poison-nekronak is....
Mondjuk nem tudom h hellen hogy fogsz alkotni egyedül
Mindenesetre sok sikert
#11442 Warnen 2006. október. 29. 18:52
Warnen
Végre Dioztunk egy kényelmeset CheAttilával.
Bár annyira akadt a game, hogy a vége már szinte élvezhetetlen volt.
#11425 Ragnos 2006. október. 29. 17:33
Ragnos
nem tud valaki valami jó kis mazo-fejlesztést?
#11269 Ragnos 2006. október. 29. 09:02
Ragnos
#11123 :: maarkoo (2006. október. 28. 18:16)
Kiesett az Amazonomnak A Skystrike edge bow !!!!!!!! Most nagyon büszke vagyok magamra Kés a vajban hatás sry de valakivel meg kellett osztanom
maarkoo írta:

Kiesett az Amazonomnak A Skystrike edge bow !!!!!!!!
Most nagyon büszke vagyok magamra
Kés a vajban hatás
sry de valakivel meg kellett osztanom

én meg akkor lepődtem meg, amikor pindle Zod-ot (!!!) dobott.
#11262 maarkoo 2006. október. 29. 08:34
maarkoo
Jaja bele socketelek pár Shael rúnát
#11156 Warnen 2006. október. 28. 19:26
Warnen
Gratula! Harrogath-ban tolj bele foglalatot!
#11123 maarkoo 2006. október. 28. 18:16
maarkoo
Kiesett az Amazonomnak A Skystrike edge bow !!!!!!!!
Most nagyon büszke vagyok magamra
Kés a vajban hatás
sry de valakivel meg kellett osztanom
#10042 Warnen 2006. október. 26. 14:22
Warnen
Ki fogjuk próbálni, természetesen még megvan a jó öreg palám.
#9564 Warnen 2006. október. 25. 14:08
Warnen
Még szép, hogy el! Csak találkozni kéne! Hétvégén? Délután itthon leszek. (remélem)
#9103 Warnen 2006. október. 24. 09:28
Warnen
Én kíváncsiságból felraktam a Magyar szinkront...nem kellett volna.
Aki játszott a PGM fullgame-jeként kiadott Space-Hack nevű Diablo-klón nevű förmedvényével, úgy hogy feltette a magy. szinkront, az tudja miről beszélek...

Értettem Cherokee tesó, szal Great Maul kell...meglesz!