Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#20669 Charles 2006. december. 06. 19:50
Charles
#20667 :: -=FallenAngel=- (2006. december. 06. 19:34)
Hát iet a B.et suxxxxxxxxxxxx! Jáccanék ere connection interrupted de csak diablonál!
Én az előbb jöttem le b.net-ről és azon kivül, hogy kicsit lagolt nem volt más baja. Ráadásul a barbárom páncélzatát se nyelte el úgyhogy én:
Sőt még lomtalanítottam a karaktereimet (még a sorcom is töröltem de van helyette másik de még egy skillpontját se szortam el)
#20667 -=FallenAngel=- 2006. december. 06. 19:34
-=FallenAngel=-
#20661 :: -=FallenAngel=- (2006. december. 06. 18:57)
Üdv Plata! Mostanság mien diablos kariaid vannak? Csak érdeklődöm! Ha szabad..
Hát iet a B.et suxxxxxxxxxxxx!

Jáccanék ere connection interrupted de csak diablonál!
#20609 Mr. Cal 2006. december. 06. 16:35
Mr. Cal
őőőő...én sem járulok hozzá, hogy a nevemet használd... az az enyim
#20588 -=FallenAngel=- 2006. december. 06. 15:08
-=FallenAngel=-
#20577 :: Charles (2006. december. 06. 14:15)
Ezért rólad nevezem el a következő karakterem vagy ha nem akarod, hogy bemocskoljam a neved akkor Fallen lesz a következő áldozat
Nem ajánlom hogy megpróbáld mert csunyán megfizetsz érte!

Ha nem hiszed csak próbáld ki!
#20580 maarkoo 2006. december. 06. 14:27
maarkoo
Én holnap nem érek rá, pénteken meg szalagavató
MInd1 majd valamikor szerét ejtjük azért...
#20577 Charles 2006. december. 06. 14:15
Charles
#20518 :: Mr. Cal (2006. december. 05. 20:10)
diadem a legritkább... már nem emlékszem pontosan, olyan 7x-8x körül van 2 karim, ami nem járt le, sajnos a javám lejárt ma + holnap nem érek rá sajna csütörtök leghamarabb...akkor tudom adni a tancred fegyót is
Ezért rólad nevezem el a következő karakterem vagy ha nem akarod, hogy bemocskoljam a neved akkor Fallen lesz a következő áldozat
#20518 Mr. Cal 2006. december. 05. 20:10
Mr. Cal
diadem a legritkább... már nem emlékszem pontosan, olyan 7x-8x körül van 2 karim, ami nem járt le, sajnos a javám lejárt

ma + holnap nem érek rá sajna csütörtök leghamarabb...akkor tudom adni a tancred fegyót is
#20512 maarkoo 2006. december. 05. 19:57
maarkoo
Meglepi minden tenénőrültnek (hátha meglesz a cow king set ):

Mindenki indulás villanypásztort játszani cowlvlre
#20507 -=FallenAngel=- 2006. december. 05. 19:46
-=FallenAngel=-
#20466 :: maarkoo (2006. december. 05. 16:30)
Nah Fallen akkor most szűrd le a lényeget Mr. Cal is megfontolandó dolgokat tett hozzá, ezért is mondtam, h NAGYON szubjektív, hogy ki mit érez hanyagolhatónak/használhatatlannak... MIndenesetre sok sikert
maarkoo írta:

Nah Fallen akkor most szûrd le a lényeget
Mr. Cal is megfontolandó dolgokat tett hozzá, ezért is mondtam, h NAGYON szubjektív, hogy ki mit érez hanyagolhatónak/használhatatlannak...
MIndenesetre sok sikert

Megpróbálom.Hisz ismertek mien jó eszem van

Majd az én sajátos IQ-mal elrontom az elronthatatlant!
#20499 maarkoo 2006. december. 05. 19:17
maarkoo
Helyzetjelentés: Megvan a M'avina's set minden darabja kivéve a circletet
Azt még kifarmolom és happy mindenki... MIkulás hozott nekem mavina armort meg castert
Mr. Cal nl duel mehet bár nincs egy duel karim se
CSak ne ma mert ez a szar bnet olyan lagos,h majdnem szétvertem a gépet...
Mekkora nl karid van?
#20472 Charles 2006. december. 05. 17:21
Charles
Mr.Ca lmajd ha nem kell akor oda tudod adni a Tancred's cumót, amikor ráérsz?
CheAttiska már 8LvL Mace barbi lesz a drága

#20469 Mr. Cal 2006. december. 05. 16:48
Mr. Cal
juteszembe...még megvan nl-ben a bowám meg még 1-2 karim...egy nl duel, maarkoo?
#20466 maarkoo 2006. december. 05. 16:30
maarkoo
Nah Fallen akkor most szűrd le a lényeget
Mr. Cal is megfontolandó dolgokat tett hozzá, ezért is mondtam, h NAGYON szubjektív, hogy ki mit érez hanyagolhatónak/használhatatlannak...
MIndenesetre sok sikert
#20454 Mr. Cal 2006. december. 05. 15:16
Mr. Cal
#20448 :: maarkoo (2006. december. 05. 14:37)
Bár az előttem szóló leírta a lényeges dolgokat, mégis hozzáfűzném az én szubjektív véleményemet. Tehát Fallen, ha bowazon akkor: ga vagy strafe (gat javaslom, strafenél elég zavaró, h ki kell várni az adott számú lövést)- természetesen 20 pont Multishot kötelező, DE én nem teszek rá 20 pontot soha. Hogy miért? Egyszerű: egy pontot adva rá ugyebár 2 nyílvesszővé válik szét a lövés. Ha adsz rá 10 pontot az 11 nyílvessző lesz ami bőven elég, sokszor egyszerűbb így "összecsukni" a nyílzápor sugarát mintha 21 nyíl röpülne. Ez persze egyéni ízlés kérdése... Kötelező skill már csak 1 maradt ami nem más mint a critical strike...Nem részletezem, h mire jó, de a helyzet kísértetiesen hasonlít a multira, mivel bizonyos pontot adva rá egyesével (!!) növekszik az esély 10 pontot megér, + skillek megnyomják kicsit Innentől kezdve tulképpen arra adsz amire akarsz, nincs más kötelező skill. Lehetőségek: Valkűr, slow missiles, elkerülőskillek és pierce (csak ha fegyvered nem ad piercing attackot--pl: buri ad). Összegezve: -guided arrow--20 -multishot--10-20 -Critical strike--10-20 -Pierce--1-20(ha fegyvered nem ad maxold ki) -Dodge/Avoid/Evade--1-20(biztonságérzetet ad a több pont ide ) -Valkűr--1-20(soloban nagyon hasznos, feltartja a tömeget amíg multizol) Egyvalamiről nem esett még szó: a statpontokról. Bowazon dexteritytől kap sebzést, szal dexre sok pont kell Strenght amennyi cuccokhoz kell, mana alapérték és vitality... Nah igen próbáld megtalálni a kényes 1ensúlyt dex és vitality között (én jobb szeretem ha nagyobbat sebzek, bár ennek következménye, hogy a tehénkirály egyetlen jól irányzott pofonjától elfekszek . Még szerencse,h a partyban mindig van egy barbár aki boval megduplázza az életem ) Nah befejezem, mer komplett quideot írok ide lassan (már csak a felszerelés hiányzik )
maarkoo írta:

Bár az elõttem szóló leírta a lényeges dolgokat, mégis hozzáfûzném az én szubjektív véleményemet.
Tehát Fallen, ha bowazon akkor: ga vagy strafe (gat javaslom, strafenél elég zavaró, h ki kell várni az adott számú lövést)- természetesen 20 pont
Multishot kötelezõ, DE én nem teszek rá 20 pontot soha. Hogy miért? Egyszerû: egy pontot adva rá ugyebár 2 nyílvesszõvé válik szét a lövés. Ha adsz rá 10 pontot az 11 nyílvesszõ lesz ami bõven elég, sokszor egyszerûbb így "összecsukni" a nyílzápor sugarát mintha 21 nyíl röpülne. Ez persze egyéni ízlés kérdése...
Kötelezõ skill már csak 1 maradt ami nem más mint a critical strike...Nem részletezem, h mire jó, de a helyzet kísértetiesen hasonlít a multira, mivel bizonyos pontot adva rá egyesével (!!) növekszik az esély 10 pontot megér, + skillek megnyomják kicsit
Innentõl kezdve tulképpen arra adsz amire akarsz, nincs más kötelezõ skill.
Lehetõségek: Valkûr, slow missiles, elkerülõskillek és pierce (csak ha fegyvered nem ad piercing attackot--pl: buri ad).
Összegezve:
-guided arrow--20
-multishot--10-20
-Critical strike--10-20
-Pierce--1-20(ha fegyvered nem ad maxold ki)
-Dodge/Avoid/Evade--1-20(biztonságérzetet ad a több pont ide )
-Valkûr--1-20(soloban nagyon hasznos, feltartja a tömeget amíg multizol)
Egyvalamirõl nem esett még szó: a statpontokról.
Bowazon dexteritytõl kap sebzést, szal dexre sok pont kell
Strenght amennyi cuccokhoz kell, mana alapérték és vitality... Nah igen próbáld megtalálni a kényes 1ensúlyt dex és vitality között (én jobb szeretem ha nagyobbat sebzek, bár ennek következménye, hogy a tehénkirály egyetlen jól irányzott pofonjától elfekszek . Még szerencse,h a partyban mindig van egy barbár aki boval megduplázza az életem )
Nah befejezem, mer komplett quideot írok ide lassan (már csak a felszerelés hiányzik )

nemtom te hogy vagy vele, de nekem 1 pont van multin, és bőven elég is így is van vagy 10 nyíl, amit kilő...critical kötelező max, ebben egyetértünk, nade pierce?? 1 pont, és + skillekkel már vagy 70%-ban halad át a nyílvessző az enemyn (strafe-multi esetén) elugrások viszont kötelezőek!!! szigorúan, minél több pontot rájuk...
miért?
1, nincs blokkod, vmivel helyettesíteni kell
2, az elugrások spellek ellen is mennek, és azért ha pl. 10 foh elől 7x elugrassz, akkor jóval tovább élsz (autoabsorb-nak is szoktam hívni, éppen ezért ^^)
3, elugorhatsz kivédhetetlen támadások elől (értsd: amit nem lehet blokkolni, pl. smite)

valkűr totál fölös, rengeteg a prereq-je, és merc erősebb...azokat a pontokat inkább invesztáld az elugrásokba

statokkal kapcs. egyetértek, kényes egyensúllyal kapcs is bár én szeretem a life fele billenteni picit a mérleg nyelvét
#20449 Charles 2006. december. 05. 14:44
Charles
#20314 :: maarkoo (2006. december. 04. 18:21)
Tancred az eléggé gyenge szet nem? MI haverokkal gyűjtjük a setitemeket több mint a fele megvan már az összesnek, és hát a tancred hmmm, de Te tudod Naj az igen, nekem speciel az ik armor nem akar kiesni Annyi high lvl rúnám meg nincs h megvegyem...
Nem tudom de abból már van 2 darab
#20448 maarkoo 2006. december. 05. 14:37
maarkoo
Bár az előttem szóló leírta a lényeges dolgokat, mégis hozzáfűzném az én szubjektív véleményemet.
Tehát Fallen, ha bowazon akkor: ga vagy strafe (gat javaslom, strafenél elég zavaró, h ki kell várni az adott számú lövést)- természetesen 20 pont
Multishot kötelező, DE én nem teszek rá 20 pontot soha. Hogy miért? Egyszerű: egy pontot adva rá ugyebár 2 nyílvesszővé válik szét a lövés. Ha adsz rá 10 pontot az 11 nyílvessző lesz ami bőven elég, sokszor egyszerűbb így "összecsukni" a nyílzápor sugarát mintha 21 nyíl röpülne. Ez persze egyéni ízlés kérdése...
Kötelező skill már csak 1 maradt ami nem más mint a critical strike...Nem részletezem, h mire jó, de a helyzet kísértetiesen hasonlít a multira, mivel bizonyos pontot adva rá egyesével (!!) növekszik az esély 10 pontot megér, + skillek megnyomják kicsit
Innentől kezdve tulképpen arra adsz amire akarsz, nincs más kötelező skill.
Lehetőségek: Valkűr, slow missiles, elkerülőskillek és pierce (csak ha fegyvered nem ad piercing attackot--pl: buri ad).
Összegezve:
-guided arrow--20
-multishot--10-20
-Critical strike--10-20
-Pierce--1-20(ha fegyvered nem ad maxold ki)
-Dodge/Avoid/Evade--1-20(biztonságérzetet ad a több pont ide )
-Valkűr--1-20(soloban nagyon hasznos, feltartja a tömeget amíg multizol)
Egyvalamiről nem esett még szó: a statpontokról.
Bowazon dexteritytől kap sebzést, szal dexre sok pont kell
Strenght amennyi cuccokhoz kell, mana alapérték és vitality... Nah igen próbáld megtalálni a kényes 1ensúlyt dex és vitality között (én jobb szeretem ha nagyobbat sebzek, bár ennek következménye, hogy a tehénkirály egyetlen jól irányzott pofonjától elfekszek . Még szerencse,h a partyban mindig van egy barbár aki boval megduplázza az életem )
Nah befejezem, mer komplett quideot írok ide lassan (már csak a felszerelés hiányzik )
#20425 Mr. Cal 2006. december. 05. 10:06
Mr. Cal
bowazon pvp vagy pvm?

pvp-re guided + elugrások + critical max
magic, strafe, multi, penetrate, pierce 1-1

pvm-re guided helyett vagy strafe vagy multi max (amelyik neked szimpibb)

duel? hmmm jöhet javám is várja majd lassan a duelezni kívánókat

törlésről csak annyit, hogy én eddig egy karit sem töröltem, csak a lejárt cuccosokat...eddigi bnetes pályafutásom alatt 4 accom volt (cuccosakat nem számítva), ebből kettő a jelenlegi ladderen található, és e 2 accban van kb. 4-5 cuccos kari ^^ meg van még pár cuccos accom, de azok ált. lejárnak (na jó, az egyiknek a fele már a 3 hónapos érvényességben van )
#20400 Tenebra 2006. december. 05. 00:12
Tenebra
#20343 :: maarkoo (2006. december. 04. 19:59)
Hmm ez mosolyt csal az arcomra... MIndenki össze meg vissza kezdi az új karaktereket, és persze sok közülük még a normalt sem fejezi be Csodálkozom, h nem lenne élvezetesebb ha 1 karaktered lenne pl Che, de az viszont erős, jólfejlesztett, felcuccolt, stb...? Régebben én is ezt csináltam, de aztán rájöttem, hogy a normal szint nem elégíti ki az igényeimet Amugy nekem most három karim van: Egy 80as bowazon amit a haverokkal fejlesztgetek, egy trapper assa aki még csak 23as mert hétvégén kezdtem soloban, és egy healer pala, amit debil barátom követelésére indítottam ( 17 a kicsike )... Ez bőven sok és nincs annyi időm , h mind1ikkel játszak Ugyhogy nem mostanában kezdek újat
MARKOO:
Épp ez az: az elejében. Ez a lényegi szó.... Kezdőhaladó vagyok, ha van ilyen. Kóstolgatom a karikat. 1,5-2 éve van csak meg a Diablo II, s rájöttem, hogy a felét sem láttam. Még a single-t is tolom, én bolond. Miért? Mert egy JÓ karit akarok magamnak. S az ott kipróbált módszereket fogom kamatoztatni. Pl.: rájöttem, hogy jó dolog a ZEAL, de tovább kell tudni lépni.
Tehát azért olvasok, kérdezek, játszok, tapasztalok, hogy egyszer végre eljussak a Hellre.

Egyébként a mostani barbim, 37-es Nightmare, és végre sikerült túlélnie...Tehát hatékony lett. Persze ez a viszonylag jó cuccoknak is köszönhető, de végre megértettem, hogy kell karit fejleszteni.

A kedvenceim a barbár (1) és a paladin (2)... Így ezeket próbálgatom. Tudom, hogy a normal suxx... Unom már én is... De egy épkézláb paladinig nem akarok Nightmare-re pazarolni karit... Mert 2-3X elbuktam már ilyen baromság miatt. De most érzem, hogy sikerülni fog. Szeirntem eljött az áttörés. Na, ha végre eljutok egyszer 50 fölé, akkor ismét hajlandó leszek Duelezni is....

Tehát csak ez az egy ok...
Post tenebras lux
#20399 -=FallenAngel=- 2006. december. 05. 00:04
-=FallenAngel=-
#20356 :: Mr. Cal (2006. december. 04. 20:39)
igaza van markonak, sok kis kari sux...nulla cuccokkal, etc etc inkább döntsetek megfontoltan, aztán feküdjetek neki 1 karinak aztán ha az faja, akkor jöhet másik
Megfontolandó

Én ugy döntöttem hogy a nekrómat meg a sorcimat meghagyom a többit törlöm. (az 1-ik teames a másik meg 2emberes)

És halálosan komolyan a bowazont csinálok!

Maarkoo tudnál nekem karifejlesztésben segíteni? Bowazon téren

És Mr.Cal tanácsait is várom ugy mint multkor a nekrót^^ az nagyon jó volt leirva

És köszi szépen előre is!
#20356 Mr. Cal 2006. december. 04. 20:39
Mr. Cal
igaza van markonak, sok kis kari sux...nulla cuccokkal, etc etc inkább döntsetek megfontoltan, aztán feküdjetek neki 1 karinak aztán ha az faja, akkor jöhet másik
#20343 maarkoo 2006. december. 04. 19:59
maarkoo
Hmm ez mosolyt csal az arcomra... MIndenki össze meg vissza kezdi az új karaktereket, és persze sok közülük még a normalt sem fejezi be
Csodálkozom, h nem lenne élvezetesebb ha 1 karaktered lenne pl Che, de az viszont erős, jólfejlesztett, felcuccolt, stb...? Régebben én is ezt csináltam, de aztán rájöttem, hogy a normal szint nem elégíti ki az igényeimet
Amugy nekem most három karim van: Egy 80as bowazon amit a haverokkal fejlesztgetek, egy trapper assa aki még csak 23as mert hétvégén kezdtem soloban, és egy healer pala, amit debil barátom követelésére indítottam ( 17 a kicsike )... Ez bőven sok és nincs annyi időm , h mind1ikkel játszak Ugyhogy nem mostanában kezdek újat
#20339 Csybe2004 2006. december. 04. 19:55
Csybe2004
Azt nem értem, hogy ti hogyan csináljátok azt, hogy csak lazán összeszedtek mindenféle unique/set itemeket...? Nekem évente 1 unique cucc ha jön, set pedig 1,5 évente. Rare van dögivel de az sux. Valaki elmagyarázhatná.
#20332 Tenebra 2006. december. 04. 19:45
Tenebra
#20301 :: Charles (2006. december. 04. 16:11)
Tancred's nekem kellett (és kell) Fegyvere ráadásul KELL MINDENT MEGTESZEK ÉRTE!!! Engem battle.net azzal szivatott, hogy törölte a szerverem míg nem voltam rajta 15secig és így CheAttila nem kapott normális cuccot Majd később kap... Egyébként azért lett Cfa_CheAttila a neve, hogy így tisztelegjek a legnagyobb barbár elött
Oh, hát kösz.... De valóban nagy barbár vagyok, hiszen úgy is élek .

Ja, tényleg, mondtam már, hogy csinálok egy normális paladint? A Vengeance skill-t terveztem be Combat Skill-nek, aurák közül pedig az Offensive vonalat követve, a Concentrationt... Gondoltam, eltérek a kommersz Zeal-től.... Rosszul tenném? Nem baj, végül is ki akarom próbálni.

Ja, és mivel nem jelentkezett senki az elég jó cuccosokra, így töröltem assasinom és druidám... Ez van.
Post tenebras lux
#20314 maarkoo 2006. december. 04. 18:21
maarkoo
Tancred az eléggé gyenge szet nem?
MI haverokkal gyűjtjük a setitemeket több mint a fele megvan már az összesnek, és hát a tancred hmmm, de Te tudod
Naj az igen, nekem speciel az ik armor nem akar kiesni
Annyi high lvl rúnám meg nincs h megvegyem...