jótékonykodós hangulatban vagyok...mki nézzen ki magának egy középerős set/unique/rw cuccot, írja be ide, igyekszem megszerezni
amúgy nemtom kinek kellett tancred, de esett fegyója, szal keressen meg az embörke
Tancred's nekem kellett (és kell) Fegyvere ráadásul KELL MINDENT MEGTESZEK ÉRTE!!!
Engem battle.net azzal szivatott, hogy törölte a szerverem míg nem voltam rajta 15secig és így CheAttila nem kapott normális cuccot Majd később kap...
Egyébként azért lett Cfa_CheAttila a neve, hogy így tisztelegjek a legnagyobb barbár elött
jótékonykodós hangulatban vagyok...mki nézzen ki magának egy középerős set/unique/rw cuccot, írja be ide, igyekszem megszerezni
amúgy nemtom kinek kellett tancred, de esett fegyója, szal keressen meg az embörke
The Gavel Of Pain - Ez egy közepes Unique Maul... Igazából a sebzése, és az a brutális nagy damage tetszett meg benne...
vagy:
Steeldriver - szintén egy szép nagy kalapács, normal unique.
Illetve van egy setdarabom:
Naj's Circlet... A hiányzó darabok kellenének...
Nagyon kösz, ha tényleg szerzel nekem egyet valamelyikből .
WARNEN: Dehogy adom... Nem érzed az iróniát? A név miatt írtam, hogy "ennyi erővel már az övé is lehetne az egyik legféltettebb cuccom" . Persze, hogy nem adom el a legendás kardot, amit Cain zsebre akart rakni (persze a LAG miatt lehetett, hogy egy pillanatra eltűnt, mikor rakodtuk át a másik barbimhoz a cuccokat ).
Tényleg: az mi a szarért lehet, hogy néha nem akar beengedni a játékba? Tehát megcsinálom a szervert, majd belépnék, és megáll a töltőképernyő . De single-be simán belépek, tehát nem a programmal van a baj... Lehet, hogy defrag kéne a gépemnek? Vagy csak valami szokásos Bnet baromság? Vagy Kajnista szarakodik?
Fujj, Charles, te lopod a nevem? Nem baj, nyomuljon csak... Ha jó leszel, neked adom az original CheAttila kardját, CheAttila's Shadowfang-et... Act 4-ig jó szolgálatot tesz majd... Persze utána kérdem vissza .
Én is elkezdtem barbárkodni 2ára, mivel a cfa-s banda nem gyült össze már mióta... Igaz még az 1. questet se csináltam meg de már 2LvL Cfa_CheAttila Mindenesetre nagy jövő áll elötte
Fujj, Charles, te lopod a nevem? Nem baj, nyomuljon csak... Ha jó leszel, neked adom az original CheAttila kardját, CheAttila's Shadowfang-et... Act 4-ig jó szolgálatot tesz majd... Persze utána kérdem vissza .
Én is elkezdtem barbárkodni 2ára, mivel a cfa-s banda nem gyült össze már mióta... Igaz még az 1. questet se csináltam meg de már 2LvL Cfa_CheAttila Mindenesetre nagy jövő áll elötte
Fraps-szel . Ez egy nagyon jó program, bár ha nem vásárolod meg, csak 30 másodpercet vehetsz fel, de amit írtál, az szerintem bőven belefér . Adnék teljeset is, de ezen az oldalon nem éppen khm. jó dolog lenne, ha érted, mire gondolok .
Ja, egyébként mi a francért lehet az, hogy tegnap egyszerűen nem töltötte be Bneten a pályákat? Mindig megállt, és visszadobott... . Pedig lenne kedvem Diablozni... grrrr.... Kinyírom egyszer ezt a szöcsög Bnetet. (mondjuk az is igaz, hogy letöltés ment közben ).
Che szóval te átvertél engem.... Ezért gyere duelezni most! (vagy starcraftozni )
77-es már a kis Loisom, hell baal fél perc alatt megvan kb ^^
Che, te mivel készítetted a videót? (amit mutattál még anno) én is csinálnék duelest, meg hell baal-alázóst
Fraps-szel . Ez egy nagyon jó program, bár ha nem vásárolod meg, csak 30 másodpercet vehetsz fel, de amit írtál, az szerintem bőven belefér . Adnék teljeset is, de ezen az oldalon nem éppen khm. jó dolog lenne, ha érted, mire gondolok .
Ja, egyébként mi a francért lehet az, hogy tegnap egyszerűen nem töltötte be Bneten a pályákat? Mindig megállt, és visszadobott... . Pedig lenne kedvem Diablozni... grrrr.... Kinyírom egyszer ezt a szöcsög Bnetet. (mondjuk az is igaz, hogy letöltés ment közben ).
Zsoldosok mi? Eddig úgy csináltuk, hogy ha pl nekros a tárgy azt nekro kapja a többi holmi pedig, aki kapja marja de eddig mindenki kapott valamit.
Igen ez igaz ami kasztfüggő tárgy az az kapja aki abban a kastban van!
És ha például 1 barbárnak kevés pl a srenght-je vmi használatához az kap olyan charmot pl!
Mert az hogy nézne már ki hogy a nekrónál 1 plus 20 srtenght-es gyürü van
Na én igy értettem mit szóltok hozzá?
Röviden akkor: csináljunk egy olyan karit, amihez senki nem nyúl addig, amíg össze nem jövünk... Az nem számít, hogy esetleg csak 2 hónap múlva, mert az is elég, ha hatályban tartod a karid úgy, hogy belépsz 1 percre. Addig elmész, és megnézed, mit rejt a hűtő .
Szerintem ez jobb megoldás lenne, mert ha valakinek nincs ideje játszani, akkor a többitől nem marad el. És akkor így nem lesz olyan szívás, mint mikor Warnen-nel is játszottunk, hogy én már 3-4 szinttel lehagytam, küldetésben is, s így lehetett problémázni, hogy most mi legyen... Bár ennyi különbség még elmegy, de sajnos jelenleg olyan 30 szint lehet az én barbárom és Warnen palája között pl. . Ami ugye kivitelezhetetlen már... Ezért lenne jobb, ha lenne egy olyan kari, amit csak akkor használunk, ha csapatban játszunk. Mert elég nagy vicc single-be Bnetezni... Akkor minek Bnetezek, nem? Elvileg azért kezdtem el, mert volt egy társ, akivel irtottunk.
Meg az is fontos, hogy meg kell egyezni, hogy a loot hogy menjen... Mert rendszertelenül nincs értelme. Van, akinek minden jut, van akinek meg csak a kosz. Végtére is zsoldosok vagyunk, így meg kellene egyezni ebben is .
Időpont.... Na, ez az, amit én nem mondok....
Zsoldosok mi? Eddig úgy csináltuk, hogy ha pl nekros a tárgy azt nekro kapja a többi holmi pedig, aki kapja marja de eddig mindenki kapott valamit.
Szerintem egyezzünk meg időpontban és egy szint limitben. Magyarul: egy időpontra felfejlesztjük x szintre a karaktereinket és játszunk egyet aztán újabb szintek x idő alatt újabb játék és senki sem marad le de ezt majd msn-n beszéljük meg bővebben szerintem...
Röviden akkor: csináljunk egy olyan karit, amihez senki nem nyúl addig, amíg össze nem jövünk... Az nem számít, hogy esetleg csak 2 hónap múlva, mert az is elég, ha hatályban tartod a karid úgy, hogy belépsz 1 percre. Addig elmész, és megnézed, mit rejt a hűtő .
Szerintem ez jobb megoldás lenne, mert ha valakinek nincs ideje játszani, akkor a többitől nem marad el. És akkor így nem lesz olyan szívás, mint mikor Warnen-nel is játszottunk, hogy én már 3-4 szinttel lehagytam, küldetésben is, s így lehetett problémázni, hogy most mi legyen... Bár ennyi különbség még elmegy, de sajnos jelenleg olyan 30 szint lehet az én barbárom és Warnen palája között pl. . Ami ugye kivitelezhetetlen már... Ezért lenne jobb, ha lenne egy olyan kari, amit csak akkor használunk, ha csapatban játszunk. Mert elég nagy vicc single-be Bnetezni... Akkor minek Bnetezek, nem? Elvileg azért kezdtem el, mert volt egy társ, akivel irtottunk.
Meg az is fontos, hogy meg kell egyezni, hogy a loot hogy menjen... Mert rendszertelenül nincs értelme. Van, akinek minden jut, van akinek meg csak a kosz. Végtére is zsoldosok vagyunk, így meg kellene egyezni ebben is .
Szerintem egyezzünk meg időpontban és egy szint limitben. Magyarul: egy időpontra felfejlesztjük x szintre a karaktereinket és játszunk egyet aztán újabb szintek x idő alatt újabb játék és senki sem marad le de ezt majd msn-n beszéljük meg bővebben szerintem...
Nem rossz ötletde ott a bibi hoyg akor ha te jáccasz egymagad pl24-es szintig azért hoyg utánna 2 órát jáccunk 4-en akkor szerintem meg se éri ugy!
Legfeljebb ugy hogy csak akor jáccunk akarikkal mikro minnyájan ot vagyunk ki tart velem?
És ki ellenem?
Én is kezdenék uj karit veletek de az a baj hogy annak valószinűsége hogy mi 4-en jáccunk nagyn kicsi!
És az indok hogy miért Che aztmonta h ő nem nyomul B.neten!
Mindenestre most lebukott
Warnen-t alig látom msn.en és kb mire összeülnénk 4-em addigra 3xor lejárni kari vayg resetet kapnánk!
Na ha megcáfoljátok az említetteket akor megyek veletek!
Én is kezdenék uj karit veletek de az a baj hogy annak valószinűsége hogy mi 4-en jáccunk nagyn kicsi!
Warnen-t alig látom msn.en és kb mire összeülnénk 4-em addigra 3xor lejárni kari vayg resetet kapnánk!
Tegnap este CheAttila unatkozott, míg várta a Sejt című agyrobbanás film kezdődését.... Mert hát MSN-en mindenki elfoglalt volt, PGO meg kihalt, mint mindig. Így gondoltam, Titan Quest-ezek... De mondom az olyan snassz.... Így gondoltam, nekrozok egyet szingilben, mert a Bnet lagos köcsögség. De mikor beléptem, a szemem rögtön a Bnet ikonra szegeződött, és gondoltam, miért ne? Erre kipróbáltam, és ment a Glacial Tirals-ig, vagy mi az... Ott LAG-olt, mint disznó, így kiléptem, majd egy új szerver... És arra eszméltem, hogy a filmnek vége, és hajnalodik. Így ismét Bnetezek... (én már csak ilyen rugalmas vagyok...).
Így nyitott lennék egy új karira... De az is kéne, hogy feloszlassak legalább egyet, mert nem akarom, hogy a cuccok kárba vésszenek (7 karim van, annyival nem tudok játszani úgyse). Persze Warnen gondolom már nem köztünk jár, hanem a Pokolban .
Új kari! Én is, én is!!! Ha beveszitek a nem is tudom mimet, akkor megyek én is. Mondjuk csinálok egy... Egy... Axe barbárt...LOL
Egyébként meg annyira nem is mondtál baromságot, mikor azt állítottad, hogy a sszintekkel szórakozik a Bnet. Ugyanis elég érdekes módon a tegnapi 28-as karimat 26-osnak mutatta. Már ment fel az agyamban az a bizonyos nemtom, micsoda, ami kilövell a fejed búbján néha, ha ideges vagy.... Erre mit látok? 28-as mégis... Megnyugvás... Bár te tény, hogy félrelested. Mert én a menüben se láttam.
Ja, és druidám cuccai eladók továbbra is, tehát aki druidát fejlesztene, és most kezdi, szívesen adományozok cuccokat... Vagyis dehogy adományozok: feláron eladom (na, jó, csak vicc, van nekem pénzem, nem vagyok én csóró!!!)
Ügyes vagy Che én meg vak Fallen is 5-nek látja a 6-ost de én nem még mindig
Én ma gondolom megyek megölöm nightmare Bált, de elötte belépek megnézem milyen szerverek vannak open és megláttam egy "Kil bal plz" nevűt gondoltam segítek neki akkor talán nem csak engem öl és nem kell elhasználjam a full potionjaimat. Átmegyek a tp-n erre ott egy angyal szal nem tudtam megölni de megnéztem hellen milyen a karim és úgy döntöttem Bál runnolgatok egy kicsit mielött ott aratnék szóval ma minden kiderül
Ja és kezdtem egy fun karit (druid) kimaxolom a hollóját aztán meglátjuk mi lesz...
És ma is össze futottam Warnennel ő kezdet egy nekroval és, hogy ne legyen szint különbség én egy amával.
hmm valamit mintha még mondani akartam ja megvan, ha valakinek van Tancred's tárgya az azonnal szóljon nekem Ez parancs
Új kari! Én is, én is!!! Ha beveszitek a nem is tudom mimet, akkor megyek én is. Mondjuk csinálok egy... Egy... Axe barbárt...LOL
Egyébként meg annyira nem is mondtál baromságot, mikor azt állítottad, hogy a sszintekkel szórakozik a Bnet. Ugyanis elég érdekes módon a tegnapi 28-as karimat 26-osnak mutatta. Már ment fel az agyamban az a bizonyos nemtom, micsoda, ami kilövell a fejed búbján néha, ha ideges vagy.... Erre mit látok? 28-as mégis... Megnyugvás... Bár te tény, hogy félrelested. Mert én a menüben se láttam.
Ja, és druidám cuccai eladók továbbra is, tehát aki druidát fejlesztene, és most kezdi, szívesen adományozok cuccokat... Vagyis dehogy adományozok: feláron eladom (na, jó, csak vicc, van nekem pénzem, nem vagyok én csóró!!!)
Ügyes vagy Che én meg vak Fallen is 5-nek látja a 6-ost de én nem még mindig
Én ma gondolom megyek megölöm nightmare Bált, de elötte belépek megnézem milyen szerverek vannak open és megláttam egy "Kil bal plz" nevűt gondoltam segítek neki akkor talán nem csak engem öl és nem kell elhasználjam a full potionjaimat. Átmegyek a tp-n erre ott egy angyal szal nem tudtam megölni de megnéztem hellen milyen a karim és úgy döntöttem Bál runnolgatok egy kicsit mielött ott aratnék szóval ma minden kiderül
Ja és kezdtem egy fun karit (druid) kimaxolom a hollóját aztán meglátjuk mi lesz...
És ma is össze futottam Warnennel ő kezdet egy nekroval és, hogy ne legyen szint különbség én egy amával.
hmm valamit mintha még mondani akartam ja megvan, ha valakinek van Tancred's tárgya az azonnal szóljon nekem Ez parancs
a képet priv oldalra raktam föl (ha megnézitek a címét, akkor látjátok) és img taggel raktam be (ahogy más, normális fórummotorral ellátott fórumokon is), csak ott nincsenek crap hirdetések, amik rálógnának a képemre -.-
a botd meg átlagos, még nem is perf
szerk.: na jó, azért szép az, főleg ha a tied
Mr. Cal írta:
a botd meg átlagos, még nem is perf
szerk.: na jó, azért szép az, fõleg ha a tied
mondjuk az ED majdnem max, mert 350-400-ig lehet, az enyém meg 390 valamennyi, egyébként a Zod-ot én találtam hozzá. Itt a kép, ha még nem látta vki, de a mostani rovatból ismerős lehet
Dicsőséges napot zártam, vagy kezdtem, vagy micsináltam ma.... Azért ez a képzavar, mert 3:30-ig Diabloztam, Bneten.... Ez csoda, mert csak 1 alkalommal kellett az istentelen LAG miatt új szervert csinálnom. De a gyümölcse meglett a szenvedéseknek...
És ezúttal is köszönöm Warnen-nek, hogy megdobott azzal a fasza kis armorral (364-es defense...), mely nagyon megkönnyítette a haladásomat Act 5 normalon . Ja, és persze köszönöm Qual-Khek testvéremnek, hogy megdobott azokkal a rúnákkal... Meg Malah-nak, hogy a resistekkel... Na tehát a lényeg: barbárommal, a Mace-essel végre lenyomtam a normalt, s egyenesbe értem a Diablo II történetemben először... . Ez olyan megható!!! Végre egyszer sikerült összehoznom egy tényleg ütős barbárt... Bár még a Nightmare kritikus szintjei hátra vannak, de kezdek nyugodt lenni, mert az ellenséges hordák megtörtek a barbáromon, még e kemény szint elején is. Ugyanis már Nightmare-en is immunis vagyok bizonyos dolgokra... Hogy mikre? Azt nem mondom el.... Persze duelezni még nem fogok, ne is álmodjatok róla! Főleg a az 50-60-as karijaitokkal! Kis 36-os barbimat még ne bántsátok!
De komolyan szólva: tényleg örülök, mert végre halál nélkül átsiklottam az Act 5-ön... Persze ez köszönhető annak is, hogy már ismerem a pályákat, mint a tenyeremet. Baal pedig meg se kottyant... Remélem végre képes leszek meglátni a Hell csodáit... Meg a szopásait is. Bul-Kathos segítsen utamon!
A teheneken meg így sokadszorra is szétröhögtem az agyam....
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.