Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#26508 Warnen 2007. január. 02. 19:34
Warnen
#26341 :: Mr. Cal (2007. január. 02. 16:20)
foh pala nem pvm kari only pvp
FoH pala PvP-ban teleport nélkül igen rosszul járhat. Ha kifog egy brutál kalapalát, annyi neki...
#26418 Mr. Cal 2007. január. 02. 17:48
Mr. Cal
foh = fist of the heavens xD

kérdd meg Mr. Platát, hogy duelezzen veled a kis farkasával ^^ (grief-forti-storm-jalal)
#26409 Charles 2007. január. 02. 17:37
Charles
#26235 :: -=Silent Angel=- (2007. január. 02. 13:06)
Még Majd fog miután remélhetőleg a gépem megjárja a szervízt és meg is csinálják És ha már nem fog ujra indulni akkor majd fog a palád Druiddal duelezni! Persze csak akkor ha magasabb szinteket eléri mert most assszem még 20-s lvl
Mr.Cal és Warnen: Úgye a FoH pala annyit tesz hammerdin? Ha nem akkor...(nem semmi fogadás az aláírásommal)
Na innentől Sielnté a terep: Ha úgy vesszük már dueleztem druiddal, veled. Scúfos véget is értél pedig akkor még csak 40-50 körül járt a szintem (mi lenne akkor most?) Nem kell lebecsülni a hammerdint simán kicsinál egy farkasbarkast (ha rosszul áll a szénája eltelézik a p*csába fel az élet aurát aztán megy vissza kicsinálni) És hamarosan meglesznek a runák is hála maarkoonak, aki mondott egy remek runa lelő helyet Már csak egy megfelelő páncél kell utána És az is (szinte) bíztos, hogy hamarabb leszek 90 éves, mint te és onnan azért a többi megfelelő cuccot hamar össze szedi az ember, illetve hammerdin sőt 2 hammerdin: P. De lehet. hogy közbe már belekezdek Logista's eye -ba és kevesebb időt töltök a kalapalámmal (jó azért dia meg baalrun tejeli az xp-t szal nem lesz nagy baj velem) Na szóval szerintem egy hammerdin vs farkasbarkas gyöztese a hammerdin és a haverok
duel gyözelmeim, amire emlékszem: 83 charge pala/ 8x elektro sorc/ 7x hammerdin
Na sajnálom ezekre emlékszem. Talán valahova majd leírom a gyözelmeim...talán
#26341 Mr. Cal 2007. január. 02. 16:20
Mr. Cal
foh pala nem pvm kari only pvp
#26303 Warnen 2007. január. 02. 15:39
Warnen
#26286 :: Mr. Cal (2007. január. 02. 15:08)
hammer palára kell az eni sztem bár fohernek is zsír (monnyuk én foheremen life + facet armor van)
Amúgy mindig is szerettem volna FoH palát de sose mertem. Lehet szinglibe letesztelem, aztán ha kiadja indítok egyet.
#26286 Mr. Cal 2007. január. 02. 15:08
Mr. Cal
hammer palára kell az eni sztem bár fohernek is zsír (monnyuk én foheremen life + facet armor van)
#26235 -=Silent Angel=- 2007. január. 02. 13:06
-=Silent Angel=-
#26197 :: Charles (2007. január. 02. 11:58)
Ne hagyd a singlit el ne hagyd főleg ne barbárral ok: tegnap net kifingott ezért singlibe még a hamachi kedvéért krealt arbárommal mentem...Blood Ravenből 2 ith runa esett uniqe cipőm van és egy uniqe kaedam de azért a másik se olyan rosz Főleg az ith runák láttán dobtam egy hátast (kalapalámnak is csak kisebbekből raktam össze egyet) 6 és 8 között lehetett a szinte de 10 fölött bíztos nem volt. 1.11be singlibe ilyen jó barbárnak lenni (eddig csak 1.7be singliztem) Jaj és még megemlitem, hogy a kalapala ( Platának tőle loptam ezt a kifejezést) valamivel már több, mint 5k-t sebez vagyis összeségében a cuccai közepesek És duelekbe is kifejezetten eredményes a nagyobbacskák ellen (jó egy 80valahányas firesorcal nem bír) chargepala ha bekap egy kalapot kap egy másikat és ennyi. Elektro sorcot is képes ölni (talán ha ügyesebb vagyok nem 4-2-re vesztek) A barbárokkal is eltud bírni de a nála nagyobbakkal nem igazán. Druiddal nem duelezett még, de a hanyat vágás: Mit kezdjek duelbe az assákkal? Mostanra azt híszem beért a fejem lágya és kicsit nevezhetem már magam rutinos balf*sznak XD De kicsit komolyabban ha még egy kicsit kikupálom tömegeket főg ölni (remélem) És hamarosan kezdeni fogok egy új palát, aki a First of the Havens és a defenset gyengítő aurát probálja ki. Ez lesz a neve: Logista's eye (ha valaki lenyulja a nevét annak nagy nyek ha nem lesz jó a karakter) szerk:Calypsol újabb listája
Még Majd fog miután remélhetőleg a gépem megjárja a szervízt és meg is csinálják

És ha már nem fog ujra indulni akkor majd fog a palád Druiddal duelezni! Persze csak akkor ha magasabb szinteket eléri mert most assszem még 20-s lvl
#26217 fyktyvf 2007. január. 02. 12:37
fyktyvf
Hehe, emberek én most kezdem újra az Ős Diablót az első részt. Még mindig nagyon élvezetes, csak közben NWN 2-zök is, így nem haladok túl gyorsan...
#26214 Warnen 2007. január. 02. 12:33
Warnen
Ahá! Szóval a FoH palának kell a teleportos armor mi?
#26197 Charles 2007. január. 02. 11:58
Charles
#26082 :: AdyBaby (2007. január. 01. 23:28)
Jajj! Csak most olvastam el, mennyien segítettetek a barbárom sorsát illetően. Köszönöm mindenkinek! Ezek alapján fogok majd fejlesztgetni és akkor lehet hagyom a szinglizést is. Na jó hentelést! ÁÁrrrrgggghhhh!
Ne hagyd a singlit el ne hagyd főleg ne barbárral ok: tegnap net kifingott ezért singlibe még a hamachi kedvéért krealt arbárommal mentem...Blood Ravenből 2 ith runa esett uniqe cipőm van és egy uniqe kaedam de azért a másik se olyan rosz Főleg az ith runák láttán dobtam egy hátast (kalapalámnak is csak kisebbekből raktam össze egyet) 6 és 8 között lehetett a szinte de 10 fölött bíztos nem volt. 1.11be singlibe ilyen jó barbárnak lenni (eddig csak 1.7be singliztem) Jaj és még megemlitem, hogy a kalapala ( Platának tőle loptam ezt a kifejezést) valamivel már több, mint 5k-t sebez vagyis összeségében a cuccai közepesek
És duelekbe is kifejezetten eredményes a nagyobbacskák ellen (jó egy 80valahányas firesorcal nem bír) chargepala ha bekap egy kalapot kap egy másikat és ennyi. Elektro sorcot is képes ölni (talán ha ügyesebb vagyok nem 4-2-re vesztek) A barbárokkal is eltud bírni de a nála nagyobbakkal nem igazán. Druiddal nem duelezett még, de a hanyat vágás: Mit kezdjek duelbe az assákkal?
Mostanra azt híszem beért a fejem lágya és kicsit nevezhetem már magam rutinos balf*sznak XD De kicsit komolyabban ha még egy kicsit kikupálom tömegeket főg ölni (remélem)
És hamarosan kezdeni fogok egy új palát, aki a First of the Havens és a defenset gyengítő aurát probálja ki. Ez lesz a neve: Logista's eye (ha valaki lenyulja a nevét annak nagy nyek ha nem lesz jó a karakter)
szerk:Calypsol újabb listája
#26082 AdyBaby 2007. január. 01. 23:28
AdyBaby
Jajj! Csak most olvastam el, mennyien segítettetek a barbárom sorsát illetően. Köszönöm mindenkinek! Ezek alapján fogok majd fejlesztgetni és akkor lehet hagyom a szinglizést is.

Na jó hentelést! ÁÁrrrrgggghhhh!
#25935 -=Silent Angel=- 2007. január. 01. 18:43
-=Silent Angel=-
#25928 :: Mr. Cal (2007. január. 01. 17:53)
és hogy tetszenek a drágaszágaim?
Nagyon tetszik Mind komoly
#25928 Mr. Cal 2007. január. 01. 17:53
Mr. Cal
és hogy tetszenek a drágaszágaim?
#25923 Warnen 2007. január. 01. 17:33
Warnen
#25863 :: Mr. Cal (2007. január. 01. 14:35)
Megnéztem. Izgi volt, és kedvet is csinált egy kis henteléshez.
#25791 Charles 2007. január. 01. 09:38
Charles
#25549 :: Warnen (2006. december. 31. 18:18)
BOLDOG DIABLÓT MINDENKINEK!!!
Warnen van egy súlyos hiba az üdvöltedven! Javitott verzió: BOLDOG HELL (ESETLEG ÜBER-T) DIABLÓT MINDENKINEK!!! Így a szép és pontos "85-s barbi megse kottyan,2 kalap és egy 83 éves chargeos palának vége (én 70-s vagyok )" De most már nagyobb ha jól emlékszem Jaj emberek és találkoztam egy Kajnista fannalkifejezetten jó volt a kalapalája főleg, hogy neki már megvolt az áhított páncél. De Kajnistához képest nem volt annyira kegyetlen...
#25549 Warnen 2006. december. 31. 18:18
Warnen
BOLDOG DIABLÓT MINDENKINEK!!!
#25533 Mr. Cal 2006. december. 31. 17:27
Mr. Cal
#25486 :: maarkoo (2006. december. 31. 14:03)
Nah Charles következzenek itt a kalapala ideális (és mellesleg nagyon ritka, nehezen megszerezhető) cuccai: Hoto, eni, zaka, shako, mara, 2xSoj, torch, anni. Nah ha ezek megvannak a lehető legjobb hammer cuccokat tudhatod magadénak. Jótékony emberek nélkül többszáz óra játék kell ezekhez És rengeteg szerencse Sok sikert !!! És köszi a huzit, már 32es vagyok
maarkoo írta:

Nah Charles következzenek itt a kalapala ideális (és mellesleg nagyon ritka, nehezen megszerezhetõ cuccai:
Hoto, eni, zaka, shako, mara, 2xSoj, torch, anni.
Nah ha ezek megvannak a lehetõ legjobb hammer cuccokat tudhatod magadénak.
Jótékony emberek nélkül többszáz óra játék kell ezekhez
És rengeteg szerencse
Sok sikert !!!
És köszi a huzit, már 32es vagyok

bk gyűrű olcsóbb és jobb sztem

meg kihagytad a legdrágább részét...a skillereket meg az övet...egy arach sem olcsó mulatság...
#25529 Mr. Cal 2006. december. 31. 17:22
Mr. Cal
#25386 :: Tenebra (2006. december. 31. 02:21)
Oh, nincs mit... Egyébként ne szinglizz, szerintem... Ha esetleg bejönne a karid, szitkozódsz, hogy miért nem Bneten csináltad. Ott is szinglizhetsz (bár LAG-gal néha...), de legalább, ha akarnál csapatban játszani, lenne rá esélyed, nem kéne egy n00b-bal menni. Nekem is van vagy 20 karim szingliben, és mára egyiket se használom.... Skillek közül te döntöd el amúgy, hogy melyik... Amelyik fegyvernem jobban bejön, olyan mastery-t válassz. Szerintem a kombózás még nem nekünk való, tehát egy mastery-re próbálj meg specializálódni. Érdemes a pontokat nem elcseszni alacsony skillekre. Én is beleestem sokszor abba a hibába, hogy pl. Double Swing-re gyúrtam, aztán a Frenzy jobbnak látszódott, de már késő volt, mert elcsesztem egy rakat pontot DS-re... Így jobb tartalékolni. Természetesen a farendszer miatt a kisebbekre is kell rakni egy pontot, de jobb, ha marad az egy pont. Cal mondta még régen, hogy valamilyen WarCry-t is érdemes fejleszteni... Nos, ezeknél is vigyázni kell, hogy ne döntsünk elhamarkodottan. A skilleknél is általában fontos, hogy válasszunk ki egy nekünk tetszőt, és arra gyúrjunk, különben szar lesz a kari. A WarCry-ok közül én a WarCry-t javaslom, mert azzal támadni is lehet... De a másik ágban is lehet gondolkodni, a Battle Command-ban. Whirlwind-es tapasztalatom még nincs, az még várat magára. Kétkezes fegyvereknél (kétkezes balta, kalapácsok, polearm, spear) a Concentrate, esetleg a Berserk a bejövős, míg az egykezeseknél (kettő kezenként) a Double Swing vagy a Frenzy javallott. Mivel a kardok gyorsak, de kisebb a damage, addig a kalapács, a polearm, a spear, a kétkezes balta, vagy a kalapács lassú, de kemény.... Whirlwind-nél sajnos még nem tudom, melyik a bejövősebb. A Natural Resistance-t és az Iron Skin-t is érdemes fejleszteni (inkább a NR-t), mert ezek növelik a védelmedet. Na, remélem, sokmindent elmondtam még .
CheAttilaTenebra írta:

Oh, nincs mit...

Egyébként ne szinglizz, szerintem... Ha esetleg bejönne a karid, szitkozódsz, hogy miért nem Bneten csináltad. Ott is szinglizhetsz (bár LAG-gal néha...), de legalább, ha akarnál csapatban játszani, lenne rá esélyed, nem kéne egy n00b-bal menni. Nekem is van vagy 20 karim szingliben, és mára egyiket se használom....

Skillek közül te döntöd el amúgy, hogy melyik... Amelyik fegyvernem jobban bejön, olyan mastery-t válassz. Szerintem a kombózás még nem nekünk való, tehát egy mastery-re próbálj meg specializálódni.

Érdemes a pontokat nem elcseszni alacsony skillekre. Én is beleestem sokszor abba a hibába, hogy pl. Double Swing-re gyúrtam, aztán a Frenzy jobbnak látszódott, de már késõ volt, mert elcsesztem egy rakat pontot DS-re... Így jobb tartalékolni. Természetesen a farendszer miatt a kisebbekre is kell rakni egy pontot, de jobb, ha marad az egy pont.

Cal mondta még régen, hogy valamilyen WarCry-t is érdemes fejleszteni... Nos, ezeknél is vigyázni kell, hogy ne döntsünk elhamarkodottan. A skilleknél is általában fontos, hogy válasszunk ki egy nekünk tetszõt, és arra gyúrjunk, különben szar lesz a kari. A WarCry-ok közül én a WarCry-t javaslom, mert azzal támadni is lehet... De a másik ágban is lehet gondolkodni, a Battle Command-ban.

Whirlwind-es tapasztalatom még nincs, az még várat magára.

Kétkezes fegyvereknél (kétkezes balta, kalapácsok, polearm, spear) a Concentrate, esetleg a Berserk a bejövõs, míg az egykezeseknél (kettõ kezenként) a Double Swing vagy a Frenzy javallott. Mivel a kardok gyorsak, de kisebb a damage, addig a kalapács, a polearm, a spear, a kétkezes balta, vagy a kalapács lassú, de kemény.... Whirlwind-nél sajnos még nem tudom, melyik a bejövõsebb.

A Natural Resistance-t és az Iron Skin-t is érdemes fejleszteni (inkább a NR-t), mert ezek növelik a védelmedet.

Na, remélem, sokmindent elmondtam még .

single egy valamire jó...karitesztelésre...összerakod editorban, megnézed milyen lenne, érdemes-e megcsinálni a karit / beruházni a cuccaiba

"kombózás nem nekünk való MÉG" LOL...senkinek sem való xD persze, ha direkt crap karit akarsz csinálni...szal a lényeg: szigorúan egy fegyvernem masteryjét szabad tolni

amúgy a double swingre rakott pont nem hülyeség, mert a frenzy synergyje ráadásul gyorsabban is üt, mint a frenzy (amúgy abban igazad van, hogy nem szabad elcseszni szar skillekre a pontot, tudatosan tessék karit építeni )

nem valamilyen wc-t, hanem A BATTLE ORDERT...ami kötelező minden barbárnak, többire elég 1 pont, bár az sem kell feltétlen battle cry jól jön néha pvm-ben, war cry is, mert stunnol (mondjuk a crierem kivételével egyik barbnak sem volt 1 pont sem war cry-on xD) "támadni is lehet" ha nem criernek építed, meg se érzik a monszták nézd már meg mennyit sebez..

whirlwind vagy wolf...ez a 2 értelmes barbárfejlesztés van, ami pvp-ben megállja a helyét és pvm-re is jó (van még cs-baba/berzerker, de elég mazochista egy vállalkozás, ugyanis cs-re sokkal jobb egy java/bowa/hammer)

szokványos fegyverzet: kard + pajzs, 2 kard, balta + pajzs, 2 balta, vagy polearm/spear/nagykalapács

részletesebben: botd cb, grief pb kardok, grief ba, lw ba, eth dc, botd ba balták, botd wp spear, botd tm kalapács

whirlwind sebessége bonyolult egy dolog, majd leírom 1x, csak most nincs rá időm

natres meg iron skinre elég 1-1 pont, mert kell másra
#25518 Charles 2006. december. 31. 17:06
Charles
#25486 :: maarkoo (2006. december. 31. 14:03)
Nah Charles következzenek itt a kalapala ideális (és mellesleg nagyon ritka, nehezen megszerezhető) cuccai: Hoto, eni, zaka, shako, mara, 2xSoj, torch, anni. Nah ha ezek megvannak a lehető legjobb hammer cuccokat tudhatod magadénak. Jótékony emberek nélkül többszáz óra játék kell ezekhez És rengeteg szerencse Sok sikert !!! És köszi a huzit, már 32es vagyok
Jaj nincs mit ennyit csak meg tehetek Na még egy pár karácsony és bíztos meglesznek Na de a lényeg, amiért most írok : Megöltem (többször is) egy chargeal operáló palát 1 kalapom naggyábol a 3 4-d életét leütötte Persze ő is ölt meg pátszor mikor sikerült egymás után több ütést beadnia (meg akkor is megölt mikor mentem a hullámért. Mikor len00boztam és kérdezték miért és elmondtam miért egy pala benyügött neki valamit a fair playről és utána kilépett a szerverről) meg aztán sikerült látnom uber rakamisu (vagy ki a szöst) alias über diablo halálát, csak a halálát mert akkora értem oda
szerk: Calypsol ha van még egy kis időd huzhatsz egy kicsit : P
#25486 maarkoo 2006. december. 31. 14:03
maarkoo
Nah Charles következzenek itt a kalapala ideális (és mellesleg nagyon ritka, nehezen megszerezhető) cuccai:
Hoto, eni, zaka, shako, mara, 2xSoj, torch, anni.
Nah ha ezek megvannak a lehető legjobb hammer cuccokat tudhatod magadénak.
Jótékony emberek nélkül többszáz óra játék kell ezekhez
És rengeteg szerencse
Sok sikert !!!
És köszi a huzit, már 32es vagyok
#25392 Warnen 2006. december. 31. 09:07
Warnen
Na, felébredt már a jónép...nem tudok egy szervert sem nyitni...vége lehetne már a téli szünetnek, hogy tudjon a melós is játszani!
#25391 Ragnos 2006. december. 31. 08:30
Ragnos
#25387 :: AdyBaby (2006. december. 31. 02:28)
Úristen...Túl sokat is. Azt se tudom mit akarok. Arról nem is merek beszélni, hogy hallottam vmi szinergia hatásról is...Pfff...Kicsit összetett. Eddig én D&D fan voltam. Ott kicsit egyszerűbb volt a helyzet. Ja! Még most is. Csak legyen időm kipróbálni... Én úgy gondoltam, hogy baltára meg kétkezes harcra speckózok, de kipróbálom, amit leírtál. Köszi még1x
WarCry-ok közül a leghasznosabb a Battle Orders ugyanis sok-sok +life-ot ad (meg manát és staminát is, de előbbi barbinak nem fontos, utóbbi pedig lesz elég), Combat Skillek közül, ha kétkezes fegyverrel mész, Whirlwind+esetleg még Concentrate, de eddig én nem igazán használtam Concentrate-t, Berserk-re 1 pont, hogy Physical immunokat ki tudd nyírni, többet nem érdemes, mert nem lehet életet lopni vele. Két egykezes fegyvernél Frenzy+WW+1 pont Berserk Phys immunok ellen. Passive skillek közül a fegyveredhez tartozó mastery +1 pont Iron Skin, néhány pont (kb. 5-6, de cuccfüggő) Natural Resistance-re.
#25387 AdyBaby 2006. december. 31. 02:28
AdyBaby
#25386 :: Tenebra (2006. december. 31. 02:21)
Oh, nincs mit... Egyébként ne szinglizz, szerintem... Ha esetleg bejönne a karid, szitkozódsz, hogy miért nem Bneten csináltad. Ott is szinglizhetsz (bár LAG-gal néha...), de legalább, ha akarnál csapatban játszani, lenne rá esélyed, nem kéne egy n00b-bal menni. Nekem is van vagy 20 karim szingliben, és mára egyiket se használom.... Skillek közül te döntöd el amúgy, hogy melyik... Amelyik fegyvernem jobban bejön, olyan mastery-t válassz. Szerintem a kombózás még nem nekünk való, tehát egy mastery-re próbálj meg specializálódni. Érdemes a pontokat nem elcseszni alacsony skillekre. Én is beleestem sokszor abba a hibába, hogy pl. Double Swing-re gyúrtam, aztán a Frenzy jobbnak látszódott, de már késő volt, mert elcsesztem egy rakat pontot DS-re... Így jobb tartalékolni. Természetesen a farendszer miatt a kisebbekre is kell rakni egy pontot, de jobb, ha marad az egy pont. Cal mondta még régen, hogy valamilyen WarCry-t is érdemes fejleszteni... Nos, ezeknél is vigyázni kell, hogy ne döntsünk elhamarkodottan. A skilleknél is általában fontos, hogy válasszunk ki egy nekünk tetszőt, és arra gyúrjunk, különben szar lesz a kari. A WarCry-ok közül én a WarCry-t javaslom, mert azzal támadni is lehet... De a másik ágban is lehet gondolkodni, a Battle Command-ban. Whirlwind-es tapasztalatom még nincs, az még várat magára. Kétkezes fegyvereknél (kétkezes balta, kalapácsok, polearm, spear) a Concentrate, esetleg a Berserk a bejövős, míg az egykezeseknél (kettő kezenként) a Double Swing vagy a Frenzy javallott. Mivel a kardok gyorsak, de kisebb a damage, addig a kalapács, a polearm, a spear, a kétkezes balta, vagy a kalapács lassú, de kemény.... Whirlwind-nél sajnos még nem tudom, melyik a bejövősebb. A Natural Resistance-t és az Iron Skin-t is érdemes fejleszteni (inkább a NR-t), mert ezek növelik a védelmedet. Na, remélem, sokmindent elmondtam még .
Úristen...Túl sokat is. Azt se tudom mit akarok. Arról nem is merek beszélni, hogy hallottam vmi szinergia hatásról is...Pfff...Kicsit összetett. Eddig én D&D fan voltam. Ott kicsit egyszerűbb volt a helyzet. Ja! Még most is.

Csak legyen időm kipróbálni...

Én úgy gondoltam, hogy baltára meg kétkezes harcra speckózok, de kipróbálom, amit leírtál.

Köszi még1x
#25386 Tenebra 2006. december. 31. 02:21
Tenebra
#25385 :: AdyBaby (2006. december. 31. 02:06)
Óóóó..Köszönöm a választ. Ennek fényében akkor kezdhetem is újra. LOL. Én még singlizek inkább. Tapasztalgatom. Asszem van is még mit. Na majd még biztos kérdezek. Köcce!
Oh, nincs mit...

Egyébként ne szinglizz, szerintem... Ha esetleg bejönne a karid, szitkozódsz, hogy miért nem Bneten csináltad. Ott is szinglizhetsz (bár LAG-gal néha...), de legalább, ha akarnál csapatban játszani, lenne rá esélyed, nem kéne egy n00b-bal menni. Nekem is van vagy 20 karim szingliben, és mára egyiket se használom....

Skillek közül te döntöd el amúgy, hogy melyik... Amelyik fegyvernem jobban bejön, olyan mastery-t válassz. Szerintem a kombózás még nem nekünk való, tehát egy mastery-re próbálj meg specializálódni.

Érdemes a pontokat nem elcseszni alacsony skillekre. Én is beleestem sokszor abba a hibába, hogy pl. Double Swing-re gyúrtam, aztán a Frenzy jobbnak látszódott, de már késő volt, mert elcsesztem egy rakat pontot DS-re... Így jobb tartalékolni. Természetesen a farendszer miatt a kisebbekre is kell rakni egy pontot, de jobb, ha marad az egy pont.

Cal mondta még régen, hogy valamilyen WarCry-t is érdemes fejleszteni... Nos, ezeknél is vigyázni kell, hogy ne döntsünk elhamarkodottan. A skilleknél is általában fontos, hogy válasszunk ki egy nekünk tetszőt, és arra gyúrjunk, különben szar lesz a kari. A WarCry-ok közül én a WarCry-t javaslom, mert azzal támadni is lehet... De a másik ágban is lehet gondolkodni, a Battle Command-ban.

Whirlwind-es tapasztalatom még nincs, az még várat magára.

Kétkezes fegyvereknél (kétkezes balta, kalapácsok, polearm, spear) a Concentrate, esetleg a Berserk a bejövős, míg az egykezeseknél (kettő kezenként) a Double Swing vagy a Frenzy javallott. Mivel a kardok gyorsak, de kisebb a damage, addig a kalapács, a polearm, a spear, a kétkezes balta, vagy a kalapács lassú, de kemény.... Whirlwind-nél sajnos még nem tudom, melyik a bejövősebb.

A Natural Resistance-t és az Iron Skin-t is érdemes fejleszteni (inkább a NR-t), mert ezek növelik a védelmedet.

Na, remélem, sokmindent elmondtam még .
Post tenebras lux