Nem tudja valaki véletlenül, hogy Bonesnap kb. milyen árba van?
Remélem ebböl következthetek arra, hogy online elkezdtél Diablozni. Ebből jön az a kérdésem/ajánlatom, hogy ha gondolod mehetünk eggyüt vagy, ahogy akarod..
Jaj most annyira rám jött az 5perc, hogy, aki február végéig küld az email címemre egy rúna szót annak megszerzem! Azért egy nevet is kérek az email mellé és egy 200 oldalas esszét a diabloról, na jó az utóbbit eltekintve várom az emaileket
Nincs mit hísz te vagy itt a télajézus!
De bunkó vagy ok én még nem is mondtam: Boldog névnapot! (Jó az aláírásomban elrejtettem de az olyan izé...)
És, hogy ne offoljuk szét a topicunkat elmondom (remélem még nem mondtam) Van egy új sorcom. Még hozzá tűzes Most perpill arra vár, hogy egy szerveren áthúzzák act5-ig nighton...
Ragnos írta: CheAttilaTenebra írta:Mace barbárnak még a n00bságnál is rosszabb lenne baltát adni .
Az Ogre Axe nem balta(bár elég félrevezetõ a név, nem?), hanem Polearm, a Bardiche elit változata. A unique 500-600 környékén sebez + 2soxos.
bonehew jó merc fegyó az van eth meg noneth is raktáron
nekem eddig egy darab hr esett, bneten és egy ohm volt hell cs-ben
Mr. Cal írta:
A single-s lvl91 sorcim mercének eth Bonehew van.800valamennyit sebez.Raktam bele 1 amn rune-t, meg asszem egy hel-t mert anno még nem volt elég str-e hozzá. Mercnek még jó a Tal sipka is a 10 dualsteal miatt, meg ha van fölös Shaftstop.
Az Ogre Axe nem balta(bár elég félrevezető a név, nem?), hanem Polearm, a Bardiche elit változata. A unique 500-600 környékén sebez + 2soxos.
tudom, de ugye a legtöbb embernek default beállításai vannak. Mondjuk sztem úgy is jó ha a skillek f1,f2,stb-re vannak beállítva, mert ugye az egér görgőjével tudsz váltani. Mondjuk ha viszont sok skillt raksz be, akkor tényleg jobb átállítani, így ha gyorsan kell váltani, akkor csak megnyomod a gombot azt kész. Mondjuk én necro-n kívül nem szoktam 4-nél több skill-t berakni. Sorci-nál tele,static,+fire sorc esetén meteor,immunok ellen fo,FO sorc esetén fire wall, stb. Barbárnál BO,WW. Palánál aura,holy shield.Stb,stb.
Ragnos írta:
CheAttilaTenebra írta: Mace barbárnak még a n00bságnál is rosszabb lenne baltát adni .
Az Ogre Axe nem balta(bár elég félrevezetõ a név, nem?), hanem Polearm, a Bardiche elit változata. A unique 500-600 környékén sebez + 2soxos.
nekem eddig egy darab hr esett, bneten és egy ohm volt hell cs-ben
Azt írtam esne... Hellen akármilyne rúna eshet, én nem (csak) hfre gondoltam....
Ja, hogy úgy... Így már teljesen más a helyzet. Azt hittem, hogy hf-re gondoltál. (mondjuk azt mondják, hogy hinni a templomba kell, de mindegy) Igen, hellen akármilyen rúna eshet, és nekem szerencsére esett már zod is , kár, hogy single-ben .
Hmm megkaptam 4 soxos flailt Köszönetem érte, már csak hoto kéne de az sose lesz mert ez az első ladder karim, és nincs semmim se
Bízok a bneten fellelhető megértő, és jóhiszemű emberekben, nomeg a szerencsémben
Vki átrántana hellen? Hfért? naaaa...?
Persze ha ko vex pul jah ber esne azt nemadom ám
maarkoo írta:
Hmm megkaptam 4 soxos flailt Köszönetem érte, már csak hoto kéne de az sose lesz mert ez az elsõ ladder karim, és nincs semmim se
Bízok a bneten fellelhetõ megértõ, és jóhiszemû emberekben, nomeg a szerencsémben
Hf max Gul-ig dobhat, szal ezek közül csak Ko eshet.
Hmm megkaptam 4 soxos flailt Köszönetem érte, már csak hoto kéne de az sose lesz mert ez az első ladder karim, és nincs semmim se
Bízok a bneten fellelhető megértő, és jóhiszemű emberekben, nomeg a szerencsémben
Mace barbárnak még a n00bságnál is rosszabb lenne baltát adni . De azért kösz! Egyébként lehet, hogy igényt tartanék rá, mert csinálni akarok egy axe-barbárt is . A barbár és a paladin mennek nekem, s ezeket szeretném nézegetni, próbálgatni továbbra is, így nem kell meglepődni, hogy már a 4. barbi készül Bneten (majd kéne egy normális kardos...).
Ma nem tudom, hogy megyek-e Bnetre (rohadt tanulás ), de ha igen, akkor jelzem MSN . Mindenesetre ha van még helyed, akkor megtarthatod nekem, ha már nincs, akkor nyugodtan dobd el, majd szerzek én később (de kétségtelen, hogy jó lenne, ha megtartanád ).
Az Ogre Axe nem balta(bár elég félrevezető a név, nem?), hanem Polearm, a Bardiche elit változata. A unique 500-600 környékén sebez + 2soxos.
tudom, de ugye a legtöbb embernek default beállításai vannak. Mondjuk sztem úgy is jó ha a skillek f1,f2,stb-re vannak beállítva, mert ugye az egér görgőjével tudsz váltani. Mondjuk ha viszont sok skillt raksz be, akkor tényleg jobb átállítani, így ha gyorsan kell váltani, akkor csak megnyomod a gombot azt kész. Mondjuk én necro-n kívül nem szoktam 4-nél több skill-t berakni. Sorci-nál tele,static,+fire sorc esetén meteor,immunok ellen fo,FO sorc esetén fire wall, stb. Barbárnál BO,WW. Palánál aura,holy shield.Stb,stb.
Megkötöttem életem legroszabb üzletét Valaki adott volna egy 4soxos flailért egy amn ort és lo runát?
Innen is üzenem szereztem neked egy 4soxos flail-t
ŐŐŐ B@leee miért jár nekem ? Vagy csak félre kattoltál? Engem mindenesetre nem vettél fel msn-re vagy legalább is én nem látom...
Tisztelem a prokat...
Amugy az mindenkinek szolt, csak megvan az a rossz szokásom hogy mindig az utolsora válaszolok.
Nem teged vettelek fel, hanem az Attilát.
Ahogy tesztelgettem itt single-ban a karikat, nem nagyon van olyan a srácok közöttz, akivel tarolni lehetne...mármint képernyőt pucolni, mint Calypsol amája.
Csináljak csajszi karit? Olyan furi lenne. ( édi mi? )
Eldobni, te megvesztél? Che Mit is mondott maarkoo, hogy barátja 40 pg-ért vett egy olyat, meg, hogy akár egy jah-t is kapok érte. Magyarul a fene fogja eladni. Jah (jah) van egy 6soxos kalapácsom is...
Miért nem normálisak az emberek? Mert tristrunos szerón questelnek...
szerk: Diablo láthatáron
Na, akkor kösz, rendes vagy, hogy megtartod nekem . Majd szólok, ha összefuthatunk! (Észre fogod venni, MSN-en ).
Mace barbárnak még a n00bságnál is rosszabb lenne baltát adni . De azért kösz! Egyébként lehet, hogy igényt tartanék rá, mert csinálni akarok egy axe-barbárt is . A barbár és a paladin mennek nekem, s ezeket szeretném nézegetni, próbálgatni továbbra is, így nem kell meglepődni, hogy már a 4. barbi készül Bneten (majd kéne egy normális kardos...).
Ma nem tudom, hogy megyek-e Bnetre (rohadt tanulás ), de ha igen, akkor jelzem MSN . Mindenesetre ha van még helyed, akkor megtarthatod nekem, ha már nincs, akkor nyugodtan dobd el, majd szerzek én később (de kétségtelen, hogy jó lenne, ha megtartanád ).
Eldobni, te megvesztél? Che Mit is mondott maarkoo, hogy barátja 40 pg-ért vett egy olyat, meg, hogy akár egy jah-t is kapok érte. Magyarul a fene fogja eladni. Jah (jah) van egy 6soxos kalapácsom is...
Miért nem normálisak az emberek? Mert tristrunos szerón questelnek...
szerk: Diablo láthatáron
Hell diarun ott akár még in is tudok segíteni Persze Calypsol melett én inkább csak az aura lennék De hatásos lennék ha PLata Kalapala-ja lenne ott Aztán majd jön Warnen a FoH palájával és jól be billent.
Tényleg Che nem kell neked valami ogre axe unque?(két kezes)
Hell diarun ott akár még in is tudok segíteni Persze Calypsol melett én inkább csak az aura lennék De hatásos lennék ha PLata Kalapala-ja lenne ott Aztán majd jön Warnen a FoH palájával és jól be billent.
Tényleg Che nem kell neked valami ogre axe unque?(két kezes)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.