Jelentem végiggondoltam Télleg nem kell crit. CSak gyorsabb volt a kezem mint az eszem.
Fölös skillnél kötelező skillekre gondoltam, ugyanis ez csak ga/strafe és critical. Többi xtra
Maxolni semelyik amával nem éri meg a cs-t mert magas szinten alig ad bónuszt, max 8 pont, de ha sok +skilled van akkor elég 1. Javánál főleg ltng dam a lényeg, tehát phys dam turbózás fölösleges, a maradék pontjaidat inkább vmelyik syn-re rakd.
edit: mondjuk phys immunokat is ölni kell vmivel, de bneten erre ott vannak a csapattársak
Ragnos írta:
Maxolni semelyik amával nem éri meg a cs-t mert magas szinten alig ad bónuszt, max 8 pont, de ha sok +skilled van akkor elég 1. Javánál fõleg ltng dam a lényeg, tehát phys dam turbózás fölösleges, a maradék pontjaidat inkább vmelyik syn-re rakd.
edit: mondjuk phys immunokat is ölni kell vmivel, de bneten erre ott vannak a csapattársak
bowazonom második skillje critical volt, amit maxoltam sztem simán megéri, DE bowazonnak
olyan monszta nincs, amit nem bírok javával kinyírni ott a merc infijének convi aurája + a griffon -resije
maarkoo: micsoda? nincs olyan, h fölös skill ga + crit + elugrások max
Nos Ragnos abban nem értünk egyet, hogy semelyik amazonnak sem kell maxolni critical strikot.
Bowazonom 20 pontot "költött" cs-re és plusz skillekkel még meg is van dobva az érték, szal hidd el jó az a 20 pont odda bowamának
Főleg. h nyilas amának hacsak nem pvp, akkor rengeteg fölös skillpontja van ám
De javazon esetében igazat adok, sőt köszönöm a tippet
hy valaki nem tudja hogy tudom megcsinálni rohadjól a karim és be is tenni a játékba????
Single-ben, és az open Battle.neten használhatsz kreált karikat, de az "igazi" harcban, a closed Battle.neten nem. Karaktert naon eccerűen kreálhatsz, vannak jó editorok, setek, és unique cumók itt: Magyar Diablo Páholy
Java cicusnak critical strike mennyi pont Cal?
1 és +skillek vagy max?
Maxolni semelyik amával nem éri meg a cs-t mert magas szinten alig ad bónuszt, max 8 pont, de ha sok +skilled van akkor elég 1. Javánál főleg ltng dam a lényeg, tehát phys dam turbózás fölösleges, a maradék pontjaidat inkább vmelyik syn-re rakd.
Ok megvan Andariel. Én meg egy Süsü vagyok, szóval megyek mindjárt vackort szedni...
Kössz a segítséget, tényleg hasznos volt... ugyanis nem tudom milyen oknál fogva én abban a téveszmében éltem, hogy a spear varázslatok csak spear class fegyverekkel a kezedben működnek. Aztán kipróbálom Javelinnel és müködik... nahát én ott leblokkoltam, ha ezt korábban tudom... nem szenvedem végig a negyedik az ötödik Actot és a Nightmaret mindenféle Resist és pajzs nélkül egy lassú lándzsával.
most gondolj bele...mivel ölsz akkor végülis? fizik dammal? nem éppen, hanem light-tal, szal mindegy, hogy mennyi a fegyó fizikális sebzése, egy a lényeg, gyors legyen...és főmonszták ellen éppen a charged strike kell azzal pedig oda kell menni, shield-del, javelinnel és lecsapni 2 sec alatt mert kicsiny javámnak hell baal player8ban max 20sec
valkyrie fölös...sok a prereq-je és szart sem ér kb
Persze hogy,Szingli. Az egyedül legyőzőm Kínát, eszmét igazából csak így lehet érvényesíteni... de egyszer ha ezt az Amazont befejeztem Hellen... Akkor majd kipróbálom Battle neten is, és akkor nagyon soká, megölöm a Pandnomium Diablot.
Charged Strike 12
Lightning Strike 13
Valkyrie 2
Általában ezt a hármat szoktam fejleszteni, a többire csak annyit adtam, hogy engedélyezze ezek fejlesztését.
Azért mondtam hogy nincs Javelin skillem, mert nincs Javelien skillem teszem azt Lightning Fury vagy plagued Javelin. Nyilvánvaló hogy azokkal egyszerübb dolgom lenne, hiszen messziről dobálhatnám és nem kéne közelébe mennem, és még pajzsot is foghatnék. De hát nem gyúrhatok mindenre. Szóval leginkább csak erre a háromra adok.
Az a gond hogy a spearomat nem akarom lecserélni, Normal Diablo óta ezzel vagyok és még mindig nem találtam ennél jobbatt 22-88-ig sebez és Nightmaren eddig nem volt ennél jobb fegyver.
A coketes fegyvereket legalábbis Dárdákat meg maiden speareket fel szoktam venni de a sebzésük nagyon gyér... igaz a villámló dárda viszonylag erős így tizenhármas szinten, de egy ellenfél ellen nagyon semmit nem ér. Ha rámtámad egész Kína is megölöm de egy Griswald, egy smith, vagy egy Andariel már megakaszt.
Talán rágyúrok még vagy két szintet Valkyrire hátha lefoglalja Andarielt amíg megszúrom ötször hatszor...Smitht pl 2-es szinten teljesen feltartotta. Az életének ha a negyede lement, Merc lőtte, én szúrtam, Valky is szúrta, Smith ütötte Valkyt és legyőztük seperc alatt... De Andariel meg a Poison Nova vagy mi az egy nagyon kedves dolog...
Egy kis segítség kéne mert nagy bajban vagyok. Andariel-lel szemeben teljesen esélytelen vagyok, na jó nem teljesen de 90%ban. A legfőbb bajom a méreg ellenállás úgymond teljes hiánya. Van Smaragdom Perfect is Flawless is nem is egy, de használhatatlanok ugyanis nem használok pajzsot a kétkezes lándzsa miatt. Méreg ellenállós talizmánjaim sincsennek, Amulett, gyűrű méregellenállással szintén nincs. Azt már nem is mondom hogy a páncélzatom egyik darabja sem bír méregellenállással. Javelin skilljeim nincsennek, csak Spear, ahhoz meg oda kell menni és döfni. Hűséges de sajnos még csak 2. szintjén tanyázó Valkyrie ugyan lefoglalja egy darabig, de az elég kevés. És elég sokáig tart kinyúvasztani ezt a pokoli ribancot, és a Mercenary is hullik elfelé itt mellettem vígan bátran, amivel csak egy baj van hogy 13000 az újjá élesztése.
Valami tipp vagy tanács jól jönne...
Mivel egy amazonom volt eddig, speciális tanácsot nem adhatok - nem ismerem a skilljeit annyira.
De általános tipp, hogy town portal minden szint felett, vagy legalábbis távol a főszörnytől, hogy ne kelljen szaladgálni, ha meghalsz...
Illetve rengeteg potion... Tudom, antitode még nincs ezen a részen, de life-fal lehet pótolgatni, illetve visszaugrasz a városba, és a gyógyító rögtön felgyógyít, megszünteti a mérgezést.
Még első játékomra visszaemlékezve én úgy csináltam, hogy felszaladgáltam a lvl 3-as szintre, és megvártam, míg elmúlik a méreg.
De nem lenne rossz, ha valami socket-es spear lenne legalább, mert simával elég kehegősen megy . Bár én eddig baltákban, kardokban és kalapácsban vagyok tapasztaltabb, tehát nem nagyon ismerem a spear-t. De vannak soksocket-es lándzsák...
Szerintem gyógyíts sűrűn, és tp-zz. Bár ha jól fejlesztetted a karid, akkor elvileg nem szabadna megakadnia - de mondom, amazont nem ismerem.
Egy kis segítség kéne mert nagy bajban vagyok. Andariel-lel szemeben teljesen esélytelen vagyok, na jó nem teljesen de 90%ban. A legfőbb bajom a méreg ellenállás úgymond teljes hiánya. Van Smaragdom Perfect is Flawless is nem is egy, de használhatatlanok ugyanis nem használok pajzsot a kétkezes lándzsa miatt. Méreg ellenállós talizmánjaim sincsennek, Amulett, gyűrű méregellenállással szintén nincs. Azt már nem is mondom hogy a páncélzatom egyik darabja sem bír méregellenállással. Javelin skilljeim nincsennek, csak Spear, ahhoz meg oda kell menni és döfni. Hűséges de sajnos még csak 2. szintjén tanyázó Valkyrie ugyan lefoglalja egy darabig, de az elég kevés. És elég sokáig tart kinyúvasztani ezt a pokoli ribancot, és a Mercenary is hullik elfelé itt mellettem vígan bátran, amivel csak egy baj van hogy 13000 az újjá élesztése.
csak aura miatt kell firestorm köcsögség, mert megakasztja....ellenben torch által adott firestormmal az az igazán dizájn monnyuk most már 60/60 monarchot használok baalrunra, mert ált. van insightos merc
Phoenix 4 Socket Weapons/Shields Vex + Vex + Lo + Jah Weapons
100% Chance To Cast level 40 Blaze When You Level-up
40% Chance To Cast Level 22 Firestorm On Striking
Level 10-15 Redemption Aura When Equipped (varies)
+350-400% Enhanced Damage (varies)
Ignores Target's Defense
14% Mana Stolen Per Hit
-28% To Enemy Fire Resistance
20% Deadly Strike
+350-400 Defense Vs. Missile (varies)
+15-21 Fire Absorb (varies)
Shields
100% Chance To Cast level 40 Blaze When You Level-up
40% Chance To Cast Level 22 Firestorm On Striking
Level 10-15 Redemption Aura When Equipped (varies)
+350-400 Defense Vs. Missile (varies)
+350-400% Enhanced Damage (varies)
-28% To Enemy Fire Resistance
+50 To Life
+5% To Maximum Lightning Resist
+10% To Maximum Fire Resist
+15-21 Fire Absorb (varies)
Igen de Ragnos-t kiegészítve még annyit hogy csak akkor ha az összes quest complet!
Előtte nyálazd végig a quest-eket hogy mindegyik el lobbanjon ha véletlen nem tette volna!
ez hülyeség...csak a baalquest kell...
javazon charged strike / lightning furyval támad, ezeket és összes synergyjeiket tessék maxolni, továbbá elugrások 1-1 pont, pierce és előfeltételei 1-1 pont
erendil: Ha kinyírtad Baalt, akkor az adott nehézségi fokozaton, act1 Rogue Campben ha a Horadric Cube-ba berakod a Wirt's Leget + egy tome of town portalt majd transmute gomra kattintassz, akkor megnyílik egy portál a titkos tehénpályára (The Secret Cow Level)
Igen de Ragnos-t kiegészítve még annyit hogy csak akkor ha az összes quest complet!
Előtte nyálazd végig a quest-eket hogy mindegyik el lobbanjon ha véletlen nem tette volna!
üdv egy kis segítséget szertenék kérni
a karim a b neten 10-es színtű druida
és az adatai a következők
erő:39
ügyesség:35
életerő: 42
energia: 23
skillek
holló:1
szellem farkas 3
tűzvihar 6
és innen merre tovább???
ja az első act 3 küldije amikor a druidát ki kel szabadítani a börtönből ott a területen van egy olyan tárgy hogy wirt lába az csak egy tárgy vagy valami fontos jelentősége is van???
erendil: Ha kinyírtad Baalt, akkor az adott nehézségi fokozaton, act1 Rogue Campben ha a Horadric Cube-ba berakod a Wirt's Leget + egy tome of town portalt majd transmute gomra kattintassz, akkor megnyílik egy portál a titkos tehénpályára (The Secret Cow Level)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.