Hát, nekem úgy megy (20 barbim volt eddig, tehát van némi tapasztalat ), hogy ActI-ben minden strength-re, majd Act II-ban Vitality-ra, ha valamilyen cucchoz dexterity kell, akkor arra is teszek annyit, amennyi kell... Mana-ra ugye tilos rakni barbárnál .
A GS Clan oldalán azt írják, hogy 150-190 kell strength-re, és dex-re a cuccokhoz, majd minden vitality-ra, amennyit csak lehet.
Úgy, SZVSZ, nem érdemes csinálni, hogy az 5 pontot egy szintlépésnél több statpontra teszed. Úgy igazi, hatásos karit nem lehet csinálni. Ez sajnos nem D&D szerepjáték .
De barbárnál amúgy is fontos a strength.
A dexterity mértéke szerintem meg attól függ, hogy milyen specializációd van barbárnál. Axe-hoz kevesebb kell, mint egy kardhoz, vagy egy dobókéshez, pl.
Nekem ez a szisztéma, egyesítve a GS Clanon leírtakkal bejött, mivel a mostani barbárom hasít nightmare-en, és eddig egyszer halt csak meg, azt is egy baromság miatt, mivel belagolt az a szemétláda Bnet .
Óóóó..Köszönöm a választ. Ennek fényében akkor kezdhetem is újra. LOL. Én még singlizek inkább. Tapasztalgatom. Asszem van is még mit.
Na én mint hivatalos Diablo 2 Láma, hírnevemet tovább öregbítvén ismét kérdezek egy nagyot:
Kén egy kis javaslat, hogy kb. milyen arányban érdemes a barbárom tulajdonságait fejleszteni. Str., Dext., stb...
Ha 5 pontot tudok ugyebár minden szinten szétosztani, akkor ezt hogyan lenne érdemes?
A skillekre van már elképzelésem, de ebben jó lenne ha tudnátok segíteni. Előre is köszi!
Csumi!
Hát, nekem úgy megy (20 barbim volt eddig, tehát van némi tapasztalat ), hogy ActI-ben minden strength-re, majd Act II-ban Vitality-ra, ha valamilyen cucchoz dexterity kell, akkor arra is teszek annyit, amennyi kell... Mana-ra ugye tilos rakni barbárnál .
A GS Clan oldalán azt írják, hogy 150-190 kell strength-re, és dex-re a cuccokhoz, majd minden vitality-ra, amennyit csak lehet.
Úgy, SZVSZ, nem érdemes csinálni, hogy az 5 pontot egy szintlépésnél több statpontra teszed. Úgy igazi, hatásos karit nem lehet csinálni. Ez sajnos nem D&D szerepjáték .
De barbárnál amúgy is fontos a strength.
A dexterity mértéke szerintem meg attól függ, hogy milyen specializációd van barbárnál. Axe-hoz kevesebb kell, mint egy kardhoz, vagy egy dobókéshez, pl.
Nekem ez a szisztéma, egyesítve a GS Clanon leírtakkal bejött, mivel a mostani barbárom hasít nightmare-en, és eddig egyszer halt csak meg, azt is egy baromság miatt, mivel belagolt az a szemétláda Bnet .
Aki szeretne támogatni engem Bneten, Nightmare-en, Duriel ölésben majd, az jöjjön a következő szerverre:
LAGzi//faszbnet
. LAG jelenleg nincs, úgyhogy meg lehet nyugodni, nem fogunk 5 percenként a szép Bnet kezdőképernyővel találkozni . Én addig haladok... Gyertek!
Nyehe, az utolsó 5percben ott voltam K*rva nagy Calypsolnak. Szegény hammerdinom csak 69 éves és csak most jutott neki eszébe dexre rakni, hogy tudja hordani a hotot Igaz még harcban nem használtam De nem hinném, hogy lefogom cserélni.
maarkoo mit is mondtál milyen cuccok kellenek a kalaposoknak, a hotora még emlékszem
Igen egyszer nekem se tette be ha jól emlékszem 3 hsz-m Igen ma estére is terveztönk diózást, ha jól emlékszem Ha akarsz jönni majd szólok Calnak msn-n, hogy most megyünk. De elötte mikor bejelentkezi Warnen szólok Chenek icq-n, hogy jöjjön már fel msn-re ha akar velünk diablozni XD
Warnen:
Már csak egy megfelelő páncél és egy Jah és egy Ber runa kell .
Charles írta:
Már csak egy megfelelõ páncél és egy Jah és egy Ber runa kell .
Ha nem LAG-ol, benne vagyok . A jó barbárral nyomulni kiváló... Főleg a sisakkal, amit Mr. Cal adott . Tűz, jég, méreg ellenállásom 75-ön van... .
Andariel meg gyönyörű volt kéken . Igen, először láttam, mert először jutottam el Nightmare-en eddig... .
Csak majd tényleg ICQ-n kéne értesíteni engem, mert az MSN-t a hátam közepére sem kívánom . Sőt, szorgalmazom, hogy mindenki jöjjön ICQ-ra....
ati add meg az msn címed!!!!!!!!!!
már bocs a beírásért
Nah itten lennék én is.
Charlesnek hála kicsiny paladinom elindult élete rögös útján...
Ma akkor folyt?
Jó lenne már hellen dobálni a hammereket
Meg megismerni pár hardcore diablost
Msn-en vegyetek fel, ha még valaki nem tette volna meg
Calypsol sajnos van egy rossz hírem: Sajnos nem tudsz 60-s szintig elhuzni sőt 62-igse. És ha még lesz ma pár szabad órám akkor (remélem) 80-igse tudsz elhúzni Upsz jaj nem elfelejtettem azt a runaszót, amit tegnap maarkoo mondott. Nem tudja valaki annak a telézős páncél runa szavát, mivel én elfelejtettem
Calypsol sajnos van egy rossz hírem: Sajnos nem tudsz 60-s szintig elhuzni sőt 62-igse. És ha még lesz ma pár szabad órám akkor (remélem) 80-igse tudsz elhúzni Upsz jaj nem elfelejtettem azt a runaszót, amit tegnap maarkoo mondott. Nem tudja valaki annak a telézős páncél runa szavát, mivel én elfelejtettem
Igen erre én is rájöttem Jobb később, mint soha! Nyehe jó volt ez a mai kis diablozás még egy szintet is léptem
Oh, én meg kösz neked és Warnen-nek, szintén jó volt . Meg léptem 5 szintet.... Na, azt hiszem, ismét rákapok.... Bár most nem volt LAG, az is közrejátszott... Csak néhány BUGár akadt benne (pl.: beszorultunk a bogarak közé...).
Idézet a gs leírásokbol:"Hammerdins
Blessed Hammers és Concentration
Skillek :
blessed hammer 20
Concentration 20
Blesses aim 20
Vigor 20
Redemption 1
Holy Shield 5+
Követelményekre 1
Holy bolt , Smite ,Charge ,Might ,Prayer,
Cleansing, Defiance"
Upsza maxolni tényleg nem lehet Ha csak nem túlságosan szemlyre lesz szabva Jah emlékszem a Vigorra nem emlékesztem, hogy (a leírás alapján) kikell maxolni. Na most már mind1 majd lesz, ami lesz, de, hogy az bíztos nem lesz
szerk: az a Raven a majdnem tökéletes memoriájú "Faka király" elméjében terem
Most mondhatnám: minddel kiállok.... De nem mondom.... "Sajnos" te is jól nyomod már, így félni kell tőled is . Persze ne bízd el magad . Na, ha megtörik bennem az ortodoxia, akkor én is veszek egy merc-et, és akkor talán egyenlő esélyekkel indulunk. Vagy legalábbis ahhoz képest, hogy majdnem 20 a szintkülönbség .
Nyehe a merces viadalra csupán így gondoltam: Merc+aura vs JóCheBarbi Mindenestre mielött elkezdjük ugorj egyet msn-re vagy tedd közzé itt. Nem én soha nem bízom el magam talán megnövekedik az önbizalom szintem de túlságosan soha nem fog (hála annak a duelnak, amin ott volt Calypsol, Fallen és még egy gs-s) De a paláknál kifejezetten könnyü jó karaktert csinálni mert a jó "kombókhoz" nincs szükség 100 skillpontra, hogy igazán jó legyen. Tehát én még nyugottan kitudom maxolni a First of Havens-t vagy Kravens-t
szerk: mercet most én se nagyon használok mert a potionok mostanában sok pénzt fogyasztanak és a merc csak tetézné mert nem bírja azokat a helyeket ahova most xpért járok.
Én veled a kalapácsossal akartam duelezni de tőlem lehet egy nagy duel sorozat a komoly játék előtt. És igen eltaláltad 53 de már 60 lenne minimum ha tegnap jó az a picikisaranyos A shokim az petig ha jól emlészem 58 vagy kevesebb, esetleg tőbb
szerk: a funról jut eszembe hamarosan ha nem felejtem el csinálok egy fun druidot, vagy mondjuk Charlesosan egy jó t de nagyot röhögnék ha nem is lenne olyan
Most mondhatnám: minddel kiállok.... De nem mondom.... "Sajnos" te is jól nyomod már, így félni kell tőled is . Persze ne bízd el magad . Na, ha megtörik bennem az ortodoxia, akkor én is veszek egy merc-et, és akkor talán egyenlő esélyekkel indulunk. Vagy legalábbis ahhoz képest, hogy majdnem 20 a szintkülönbség .
Ha szerencséd van, megsütnek a villámaid.... De ha nem, akkor sajnos szög leszel a kalapácsomnak . Egyébként annyit mondok: tűzsebzéssel ne próbálkozz, mert 75-ös a resist .
Egyébként 40-es a barbi... Gondolom, neked 50-es... Sebaj! Fun, oszt kész...
Én veled a kalapácsossal akartam duelezni de tőlem lehet egy nagy duel sorozat a komoly játék előtt. És igen eltaláltad 53 de már 60 lenne minimum ha tegnap jó az a picikisaranyos A shokim az petig ha jól emlészem 58 vagy kevesebb, esetleg tőbb
szerk: a funról jut eszembe hamarosan ha nem felejtem el csinálok egy fun druidot, vagy mondjuk Charlesosan egy jó t de nagyot röhögnék ha nem is lenne olyan
Tudod mit párbajozz a mercemmel is Szívos erős legény főleg ha aktiv az aurámXD Még Calypsol egy 50-s assáját is majdnem megülte (vagy az a 9-s volt?)
És ha vesztesz ne d le fogd fel inkább úgy, mint egy építő kritikát Júj de jó legalább Warnen is kap karácsonyi ajándékot Azt híszem már csak ő nem kapott azok közül, akik gyakran erre járnak.
De különben ha ul állok be könnyen tetemes előnyt szerezhetsz magadnak, amit nem bíztos, hogy betudok hozni.
Ha szerencséd van, megsütnek a villámaid.... De ha nem, akkor sajnos szög leszel a kalapácsomnak . Egyébként annyit mondok: tűzsebzéssel ne próbálkozz, mert 75-ös a resist .
Egyébként 40-es a barbi... Gondolom, neked 50-es... Sebaj! Fun, oszt kész...
Benne vagyok . De ha nem LAG-ol, csak akkor.... Nagyon felidegelt ma is... Délután nem szabad felmenni oda... Öngyilkosság....
Ja, és Charles: tőlem párbajozzunk... Leszarom, ha vesztek....
Tudod mit párbajozz a mercemmel is Szívos erős legény főleg ha aktiv az aurámXD Még Calypsol egy 50-s assáját is majdnem megülte (vagy az a 9-s volt?)
És ha vesztesz ne d le fogd fel inkább úgy, mint egy építő kritikát Júj de jó legalább Warnen is kap karácsonyi ajándékot Azt híszem már csak ő nem kapott azok közül, akik gyakran erre járnak.
De különben ha ul állok be könnyen tetemes előnyt szerezhetsz magadnak, amit nem bíztos, hogy betudok hozni.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.