Hát ez kész. Végre rászántam magam és megpróbálkoztam a Nightmare-rel erre amíg átjutok Darkwoodba kinyír egy Zombie, kinyir egy Démon és egy Fallen Sámán. Elegem van ez már önkinzás... ráadásul az árusok is csak szemetet árulnak 40es páncélokat amikor nekem 250es van, ez egy rémálom. Kína visszavág.
Rólam se feletkezz meg Calypsol Mindenesetre ma még indulás elött gondoltam egy fél óra Diablo nem árt, mert megadja a kellő hangulatot Na megyek belépek egy szerverre erre máris megkérdezi egy játékos nincs e valami számára nálom. Jó mondom neki "hmm" meg, hogy "wait". Ki is találtam mit kap, neki akartam adni az én nagyszerü BloodLetter eth runos kardomat, hísz karácsony van (meg, amúgy is találtam egy jó kis nekro tárgyt, ami ad nekem manát meg még mást is ) Erre szegényt b.net nem kib*szta.
"sxgf" drop time is out" vagy valami ilyesmi szöveg
De ha valakinek kell a karácsonyi ajándék szóljon msn-n (igaz csak egy kis ful rejum meg felszedtem egy pár béna 80-s fület, ha kéne valakinek)
Hmm és ha jól emlékszem nem is említettem, hogy még vasárnap kaptam egy jó kis pajzsot jelenleg a véleményem szerint jóbban megéri azt hordani, mint amit még Warnen adott
srácok! igyekeztem, hogy ma este már lehessen ajándékozás, csak a netem közbeszólt...olyan crap, hogy fórumozni is alig tudok (szolgáltatóváltás folyamatban...)
remélem holnap nem lesz vele semmi gond, és megejthetjük a pgo-d2 karácsonyt ^^
Jaj de jó! Már nagyon várja nekró bácsi a dragon armort!
srácok! igyekeztem, hogy ma este már lehessen ajándékozás, csak a netem közbeszólt...olyan crap, hogy fórumozni is alig tudok (szolgáltatóváltás folyamatban...)
Én megkaptam Calypsol-tól a Fortitude armor-t (bocs ha rosszul irtamfejből nem biztos hogy helyesen irtam )
Köszönöm szépen nagyon zsír páncél már csak lvl meg 1 tápegység csere választ el a non-stop d2-től
Tetszik a webdesign, add át gratomat az alkotójának
Ha a klán legalább olyan jól működik, és olyan összetartó mint amilyen stabil az oldalatok, nos, akkor lehet h tényleg jó kis quild lehettek
Nl kariknak ajándékozhatok én is, rengetek trash cucc van, bár akad pár bartuc is
Msn ha kell vmi megnézem, hátha lesz
KKÜ mindenkinek!!!
Ez nem igazság sőt szemétség Az ember ritkán találkozik normális emberrel openb.net-n erre (kellett neki/nekem xp) nem enged be a szerver. Sőt olyan nem is létezett.
És ez csupán azért mert b.net nem tesz különbséget 0 és o között (a hibára az előbb jöttem rá) Hammerdinnel már rég mentem az elmult két napomat (de csak ha mind két nekrot számoljuk) a nekrom nevelésével töltöttem. Egyenlőre bone/golemnek néz ki de van egy átok, amit annyiszor láttam, hogy talán kimaxolom.
most a resetről volt szó...90 nap passzivitás után pedig lejár a kari...látni fogod, szép meg minden, de be nem tudsz vele lépni
lvl 49 + berserker? LOL xDD
mikor volt reset? 2005. augusztus közepe
mikor lesz? ki tudja....
A reset-et is ismerem, ha jól tudom. Ez azt jelenti netán, hogy a Blizzard-os srácok újraindítják a realm-okat? Vagy? Mert úgy értem a fogalmat, de igazából nem tudom behatárolni
Én jelenleg ezzel a karimmal játszom:
Matriarch Archmage
lvl 90 Sorceress(FO+FW) (kb.10 milla xp kell a lvl91-hez)
cuccok: full Tal set, Chance Guard, 2x Nagel, War Travi,Vita charmok
Jelenleg cuccokat keresgélek meg xp-t szerzek.
Single kari, de sztem néhány nap múlva megyek Bnet-re(mármint nem ezzel a karival , elég érdekes lenne).
ja, a többi kari:
Matriarch Goddess lvl 81 Sorceress(FB+Meteor+FO immunok ellen)
Matriarch PerfectKiller lvl86 Amazon (Hybrid)
Matriarch Casteress lvl78 Sorceress (Lightning ág)
Patriarch Bul_Kathos lvl79 Barbarian (Sword)
Patriarch Hellknight lvl81 Necromancer (Skeleton)
Champion Shapeshifter lvl67 Druid (Werewolf)
Nekem egy 49-es barbárom van full Berserker's arsenal-lal, Gemmed tower shielddel, cleglaw's toothal, plated belttel, és v. 1.11-gyel.
Hammerdin normalon még gyengécske, de hellen brutálisan nagyokat sebez, tipikus tömegkontrolláló kari...
CSak beállsz a placcra és bh ezerrel
Olyan fun nézni ahogy sorban eldőlnek a mobok
Ráadásul ha undead akkor meg extra sebzés ugye...
Hehe, lehet h csak lemaradt a nulla a kettes mögül
A reset meg egy nagy szívás amikor van
Majd Calypsol Lmondja h mi is az mert én nem ladderezem, de kb annyit tesz h törölnek minden karit
Kettes szinten, hogy lehetne neki 20 skillpontos barbárja? Szerintem sehogy
Kajnistás meg egyéb hackeres ütyködéssel lehet. Jó meg az is igaz, hogy Kajnista a cuccát hackeli, vagy legalább is én így tudom.
Ha lesz reset dühös leszek hammerdinom már 32 vagy 33 éves Szegény megy Baalrunnolni normon mert kell neki az xp erre a végén Baal 2 miliméternyi életéhez kellett vagy 100 000 kalapács Na jó legyen 10 000 XD
Hehe, lehet h csak lemaradt a nulla a kettes mögül
A reset meg egy nagy szívás amikor van
Majd Calypsol Lmondja h mi is az mert én nem ladderezem, de kb annyit tesz h törölnek minden karit
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.