Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#24976 Mr. Cal 2006. december. 29. 11:04
Mr. Cal
rebesgetik augusztusban is rebesgették meg azóta még párszor nem kell nekik hinni akkor hiszem el, hogy volt reset, ha látom hivatalos oldalon + látom a kariknál, hogy nincs kiírva, hogy "ladder character"

amúgy meg nem húzáshiányom volt, csak akartam segíteni, hogy belekóstoljanak a kicsit izgibb d2 világába...
#24975 Tenebra 2006. december. 29. 11:03
Tenebra
Rush vagy run, tökmindegy. Mindegyiket eleve gyűlölöm...

Amúgy eszemben sincs abbahagyni, de tegnap nagyon felb***ta az agyam a Bnet a rohadt LAG-gal... Tehát nem hagyom abba, csak nem fogok magam játszani... Abból elég volt...
Post tenebras lux
#24972 maarkoo 2006. december. 29. 10:45
maarkoo
Azt rebesgetik most HUN-1-en hogy ma lesz reset este....
#24970 Mr. Cal 2006. december. 29. 10:25
Mr. Cal
figy...hellre húzás után kell menni diarunolni, 60 fölött meg baalrun és paramm máris megállod a helyed hellen...
#24964 maarkoo 2006. december. 29. 09:49
maarkoo
Nos Che és Warnen, nektek nem a runolással, hanem valójában a rushssal van néminemű problémátok nem?
Mert a rush az amiről ti beszéltek, a run pedig 90es szint fölött az egyetlen fejlődési lehetőség...
Mellesleg hell tényleg izgalmas, bár teljesen érthető, hogy nem tudnátok a helyeteket megállni hellen, mivel nighton is csk végighúztak titeket...És azért normál után hell erős váltás
Mellesleg Calypsol, van egy lvl5ös hammerdinem ladderen, ha gondolod szárnyaid alá veheted, ha rusholtatás hiányod ( lol, milyen szó már ) lenne
#24959 Charles 2006. december. 29. 09:00
Charles
#24936 :: Tenebra (2006. december. 28. 22:02)
A számból vetted ki a szót, Warnen... Cal,  nekem ez nem való... UTÁLOM, ha siettetnek, főleg úgy, hogy közben szidnak, szapulnak. Engem senki se sürgessen, vagy kérje számon tőlem, milyen tempóban játszok, vagy bármit is... Ezt nem várhatja el senki se tőlem. Főleg egy szar, semmit nem érő karival, ami csak azért maradt, hogy tárolja a cuccokat, meg Warnen-nel való játékunk emlékére. Ez csak játék, de egyesek már nem akként fogják fel... Harmadik dolog pedig: nekem elegem lett a LAG-ból is... A cuccokat azért kösz!
Jó megértjük a döntésed. Maximum megyünk majd könyörögni, hogy térj vissza közénk
De elfelejtetted, hogy kiszursz most Warnennel? Ő csak miattad kezdett online Diablozni és nincs jelenleg egy single-s karija sem. De végülis még ott áll a lan meg a hamachi szóval azért nem hinném, hogy örökre távozol a multis körből. (Meg egy jó barbárt azért szerintem nem fog parlagon heverésztetni.) Ja és ha OFFba nem lett volna nyilvánvaló Diablo megjavult de, hogy hogyan azt még most se tudom
szerk: Most megyek és El_Diablozom magam
#24958 Mr. Cal 2006. december. 29. 08:51
Mr. Cal
hm...sajnálom, hogy így döntöttetek, de ez a ti döntésetek...

mellesleg sztem sokkal élvezetesebb hellen játszani azért van gyors huzi meg fejlődés, hogy utána ott tudjunk közösen nyomulni
#24936 Tenebra 2006. december. 28. 22:02
Tenebra
#24885 :: Warnen (2006. december. 28. 15:41)
Köszi nem. Megfogadtam, hogy többet nem runnolok. Tudom láma dolog, de olyan vacak érzésem lett tőle, hogy inkább nem csinálom. Inkább végigszenvedem magam normon, és nightmaren. Úgysem duelezek, fun kari meg hadd táposodjon magától. Magadra ne vedd Cal. tényleg élveztem a baalrunt, és nem semmi dolgokat kaptam tőled, amiért 1000 hála.
A számból vetted ki a szót, Warnen... Cal,  nekem ez nem való... UTÁLOM, ha siettetnek, főleg úgy, hogy közben szidnak, szapulnak. Engem senki se sürgessen, vagy kérje számon tőlem, milyen tempóban játszok, vagy bármit is...

Ezt nem várhatja el senki se tőlem. Főleg egy szar, semmit nem érő karival, ami csak azért maradt, hogy tárolja a cuccokat, meg Warnen-nel való játékunk emlékére.

Ez csak játék, de egyesek már nem akként fogják fel...

Harmadik dolog pedig: nekem elegem lett a LAG-ból is...
A cuccokat azért kösz!
Post tenebras lux
#24885 Warnen 2006. december. 28. 15:41
Warnen
#24711 :: Tenebra (2006. december. 27. 18:42)
Warnen! Nem akarnál egy Baalrunt? Calypsol megígérte, ha MSN-en bejelentkezel nála, akkor bevon minket is... Tudom, szemét dolog az alternatív cheat is, de hasznos . Szóval, benne lennél?
Köszi nem. Megfogadtam, hogy többet nem runnolok.
Tudom láma dolog, de olyan vacak érzésem lett tőle, hogy inkább nem csinálom.
Inkább végigszenvedem magam normon, és nightmaren. Úgysem duelezek, fun kari meg hadd táposodjon magától.

Magadra ne vedd Cal. tényleg élveztem a baalrunt, és nem semmi dolgokat kaptam tőled, amiért 1000 hála.
#24725 Mr. Cal 2006. december. 27. 19:33
Mr. Cal
nah, emberek, én vagyok javaslom hozzunk össze egy msn-partit, ahol a huzi részleteit megtárgyaljuk

javazon király kari, nem kell neki bow mindent öl és nagyon gyorsan
#24717 maarkoo 2006. december. 27. 19:12
maarkoo
Uhh tegnap 20 dio run és 10 baalrun után léptem szintet...
Kissé belassult az xp szerzés, lehet h elkezdek játszani kisebb karimmal.
Amúgy attól függetlenül, hogy ilyen meg olyan cuccokkal twinkelitek a kis karikat, még lehet jó karaktert csinálni. Ez Marka Ragnosnak szól elsősorban. Tehát, ha nem szúrtad el nagyon a skill és statpontokat, akkor junik és set cuccok nélkül is végig lehet vágtatni hell baalon...
De addig rengeteg cuccot fogsz találni, éppen ezért nem lesz gondod. Ha nehéz night eleje, menj vissza normalra bloodyrunolni, esetleg baal ha könnyen megy. 5-10 szint és egyből könnyebb lesz
A leírtaknak tökéletes bizonyítéka a rengeteg magatalálós, és single kari
Szal sok sikert!!
#24716 Charles 2006. december. 27. 18:55
Charles
A Baalrunnok meg minden run lehetősége ellensúlyozza az online miatti gyors tovább haladást. Nézzétek meg a legöregebb (még élő) palám milyen már hellen 50 valahány szinten kezdeni... Elég szánalmas látvány. Viszont ott van az, aki direkt huzásra megy és Baalrunokkal akar megerősödni, hogy aztán folytassa ezt nightmare. Viszont ha az ember szétnéz a chaten látja, hogy bízony ezt sokan még n00bságnak is tartják. De ha nem megszivatni akarják akkor bíztos, hogy hf-t vállalják csak (hellforge). Mindenesetre én is meghuzattam magam hf-t hellen mikor mikor majdnem töröltem a shockerem. Meglepödtem, hogy milyen szervezetten húztak. Chaten még csak egy ember kérdezte de a szerveren már ketten voltak. Egy fire/cold+tele sorc (meglátásom szerint) és egy hammerdin. Mindenestre ha az ember megnézi a szervereket bíztos, hogy talál run szervert.
#24711 Tenebra 2006. december. 27. 18:42
Tenebra
#24708 :: Warnen (2006. december. 27. 18:37)
Hej mekkorát Baalrunnoltam ma Calypsollal! Bár eddig nem voltam híve, mert hát ez is a cheat egy formája, de irgalmatlan gyorsan léptem 10 szintet... Kezdem élvezni a B.net adta előnyöket, a lagot kivéve. Még a végén szeretni fogom! Ja, és a Canot be frozen armor északon kifejezetten előnyös...
Warnen!

Nem akarnál egy Baalrunt? Calypsol megígérte, ha MSN-en bejelentkezel nála, akkor bevon minket is... Tudom, szemét dolog az alternatív cheat is, de hasznos . Szóval, benne lennél?
Post tenebras lux
#24708 Warnen 2006. december. 27. 18:37
Warnen
Hej mekkorát Baalrunnoltam ma Calypsollal!
Bár eddig nem voltam híve, mert hát ez is a cheat egy formája, de irgalmatlan gyorsan léptem 10 szintet...
Kezdem élvezni a B.net adta előnyöket, a lagot kivéve.
Még a végén szeretni fogom!

Ja, és a Canot be frozen armor északon kifejezetten előnyös...
#24704 Charles 2006. december. 27. 18:15
Charles
#24703 :: Tenebra (2006. december. 27. 18:12)
Én úgy tudtam, Markának javazonja van... De javítson ki, ha nem . Na, de én is azt javaslom, hogy menjen Bnetre . Igaz, LAG-ol, mint disznó, de néha nem . A néha meg nagyon jó tud lenni...
Hmm lehet én azt tudom, hogy valakinek bíztosan van csontis nekroja. Emlékszem még voltak élménybeszámolók, hogy kinek mit csinált Baalnál a nekrojának a csontija.
#24703 Tenebra 2006. december. 27. 18:12
Tenebra
#24702 :: Charles (2006. december. 27. 18:09)
Vagy belegondolva ha csak a jéggel van baj akkor elég gyakori tud lenni a half free's durationos tárgy(legalábbis nekem abbol sok esett még valamelyik palámnak). De minek egy jó fegyver a bone nekronak, vagy lematadtam valamiről? Én azt javaslom probáld ki online ott sokkal könnyebb több okból. Csapatban kifejezetten könnyű sőt ha nagyon nincs kedved és nem harcolsz annyira, mint szoktál a csapat azt potolja. És ha online játszasz Calypsol elhalmozz minden jóval, sőt akár én is Itt jegyzem meg, hogy ez a palám sokkal több, és jóbb cuccot kap, mint akár a legidősebb. Ha kell több, mint 40% better c. of m. i-t tudok neki adni
Én úgy tudtam, Markának javazonja van... De javítson ki, ha nem .

Na, de én is azt javaslom, hogy menjen Bnetre . Igaz, LAG-ol, mint disznó, de néha nem . A néha meg nagyon jó tud lenni...
Post tenebras lux
#24702 Charles 2006. december. 27. 18:09
Charles
Vagy belegondolva ha csak a jéggel van baj akkor elég gyakori tud lenni a half free's durationos tárgy(legalábbis nekem abbol sok esett még valamelyik palámnak). De minek egy jó fegyver a bone nekronak, vagy lematadtam valamiről? Én azt javaslom probáld ki online ott sokkal könnyebb több okból. Csapatban kifejezetten könnyű sőt ha nagyon nincs kedved és nem harcolsz annyira, mint szoktál a csapat azt potolja. És ha online játszasz Calypsol elhalmozz minden jóval, sőt akár én is Itt jegyzem meg, hogy ez a palám sokkal több, és jóbb cuccot kap, mint akár a legidősebb. Ha kell több, mint 40% better c. of m. i-t tudok neki adni
#24700 Tenebra 2006. december. 27. 17:59
Tenebra
#24698 :: Ragnos (2006. december. 27. 17:55)
javaslom vmi cannot be frozen tulajdonságú cucc beszerzését, ugyanis így nem tudnak lefagyasztani
Sőt, így belegondolva a leírottak után: a legjobb lenne, ha valami durvajó fegyverrel irtanád őket . A baj csak az, hogy szerintem az adott szinten igazán jót soha nem fogsz találni, hacsak nem aggatod tele magad Magic Item-találására esélyt adó cuccokkal... Legkönnyebb ilyet csinálni socket-tel lehet, mégpedig sárga kavicsból (gem-ből..., topaz, asszem). Sisakba, vagy páncélba rakva adja ezt, asszem. De fel van sorolva a tulajdonságoknál. Ezzel találhatsz jó armort és fegyvert... Ami ugye gyorsan lecsapja a dögöket.
Post tenebras lux
#24698 Ragnos 2006. december. 27. 17:55
Ragnos
#24692 :: Marka Ragnos (2006. december. 27. 17:32)
Tudnátok néhány tippet adni a nightmare-hez. Egyik legfőbb bajom pl az hogy ha mittomén ketten megcsapnak megfagyok és kb 10-15 másodpercig megmaradok ebben az áldatlan állapotban. És szétszednek... Gondoltam hogy rakok be Thawing potiont, de az fogja a helyet, és nem szeretek minden hárompercben hazatérni. Cold rezisztes talizmánt egyelőre még nem találtam, én ebben bízok. Az árusoknál kapható felszerelés mind gyatra, pláne nem socket-es- így nem tudom felhasználni a perfect és a flawless saphireomat. Utálatos dolog ez.
javaslom vmi cannot be frozen tulajdonságú cucc beszerzését, ugyanis így nem tudnak lefagyasztani
#24697 Charles 2006. december. 27. 17:49
Charles
Tudnátok néhány tippet adni a nightmare-hez. Egyik legfőbb bajom pl az hogy ha mittomén ketten megcsapnak megfagyok és kb 10-15 másodpercig megmaradok ebben az áldatlan állapotban. És szétszednek... Gondoltam hogy rakok be Thawing potiont, de az fogja a helyet, és nem szeretek minden hárompercben hazatérni. Cold rezisztes talizmánt egyelőre még nem találtam, én ebben bízok. Az árusoknál kapható felszerelés mind gyatra, pláne nem socket-es- így nem tudom felhasználni a perfect és a flawless saphireomat. Utálatos dolog ez.
Igen nightmaren csökken a resisted ez sajnos így van. Én javaslom azt a pajzsot, amit még Warnentől kaptam, amit most megkapott Che. A legjóbb ha van egy olyan tárgyad, ami az összes ellenállásodhoz legalább ad 30-at vagy 40-t. A cuccok a boltban inkább lesznek mágikusak de ok. Viszont, amit a szörnyek dobnak az mesés. Engem például egy nyumi Fallen egy ínycsiklandó amulettel lepett meg (az összes skillemhez ad egyet). Tipnek, meg tanácsnak annyi, hogy fejlödj act1be tristrun, act2be tombrun, act3ba rohanj végig, act4be diarun, act5be meg baalrun. És 60-s szinten hagyd el nightmare melengető bölcsöjét.
Vagy a legjóbb, ami ma lesz, amint Warnen megjön a Calypsol-run
#24695 Tenebra 2006. december. 27. 17:38
Tenebra
Nekem eddigi siralmas tapasztalataim azt tanították, hogy a resist-es cuccokból a jobbakat tartsam meg... Így nagy nehezen sikerült elérni egy immune to cold és fire állapotot . Legalábbis nehezen sebeznek meg.

Nekem utoljára, mikor ilyen nehezen ment a Nightmare, ki kellett nyírni a barbáromat... Nem szép dolog, de nincs értelme szenvedni...

Ezért lenne jó, ha Bneten játszanál (bár openen megoldható lenne, hogy passzoljon valaki közülünk...), akkor adnánk, adnék szívesen, szerintem, cuccokat...

De erősen javasolt, hogy javazon ide, vagy oda, egy íj legyen nálad... Legalábbis én, mint kezdő-tapasztaló , vagy mi is vagyok, így tudtam haladni, ha szarban voltam... Bár mostani barbáromnak, hál' Istennek, nincsenek már ilyen gondjai...
Post tenebras lux
#24692 Marka Ragnos 2006. december. 27. 17:32
Marka Ragnos
Tudnátok néhány tippet adni a nightmare-hez.

Egyik legfőbb bajom pl az hogy ha mittomén ketten megcsapnak megfagyok és kb 10-15 másodpercig megmaradok ebben az áldatlan állapotban. És szétszednek...

Gondoltam hogy rakok be Thawing potiont, de az fogja a helyet, és nem szeretek minden hárompercben hazatérni. Cold rezisztes talizmánt egyelőre még nem találtam, én ebben bízok. Az árusoknál kapható felszerelés mind gyatra, pláne nem socket-es- így nem tudom felhasználni a perfect és a flawless saphireomat. Utálatos dolog ez.
#24687 Tenebra 2006. december. 27. 17:16
Tenebra
#24678 :: Mr. Cal (2006. december. 27. 15:58)
Ati ha most kreálsz egy pcguru//pgo-t normon, viszem az arreatot szerk.: kreáltam, benn állok whispelj *Chaotic_Death@northrend, ha benn vagy game-ben, addig w3-azok ^^
Na, most akkor kergetjük egymást . Te tétlen vagy MSN, Diabloban szintén . Bent vagyok a cal1//1-en, ha olvasod ezt, próbálj ismét csörgetni MSN... Én folyamatosan ellenőrzöm az állapotot, Whispelek vadul . Remélem, fellesel ide .
Post tenebras lux
#24678 Mr. Cal 2006. december. 27. 15:58
Mr. Cal
Ati ha most kreálsz egy pcguru//pgo-t normon, viszem az arreatot

szerk.: kreáltam, benn állok

whispelj *Chaotic_Death@northrend, ha benn vagy game-ben, addig w3-azok ^^
#24675 Tenebra 2006. december. 27. 15:43
Tenebra
#24649 :: Mr. Cal (2006. december. 27. 14:05)
CheAti kivételével mindenki megkapta az ajándékát...Ati, ha nem mászol föl msn-re, nem tudom odaadni
Nekem  az MSN-em  fos. De megpróbálok felmenni. (1 hete nem sikerül ). Ha sikerül, látsz, ha nem, akkor valamit ki kell találni.

MARKA:
A nightmare-rel nekem is voltak problémáim... De mióta adományoznak jó cuccokat, azóta semmi baj.
Post tenebras lux