Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#29519 Charles 2007. január. 10. 20:18
Charles
1 erendil: gözöm sincs (fustöt kérésre küldök van most elég)
2 Warnen: na jó elmondom: sok hülye, "dupe mester" stb... a lényeg, hogy ottvan 2 vagy 3 baírásom a barbarionosnál (vagy rosszul emlékszek vagy tényleg csak annyit írtam)
#29516 erendil 2007. január. 10. 19:54
erendil
üdv egy kis segítséget szertenék kérni
a karim a b neten 10-es színtű druida
és az adatai a következők
erő:39
ügyesség:35
életerő: 42
energia: 23
skillek
holló:1
szellem farkas 3
tűzvihar 6
és innen merre tovább???
ja az első act 3 küldije amikor a druidát ki kel szabadítani a börtönből ott a területen van egy olyan tárgy hogy wirt lába az csak egy tárgy vagy valami fontos jelentősége is van???
#29446 Warnen 2007. január. 10. 15:08
Warnen
#29434 :: Charles (2007. január. 10. 14:21)
Azért húsvétra csak szerzek egyet Hammeromnak meg most akartam (sikerült is) beújítanom egy spiritet. A legviccesebb az, hogy órákon (csak 1) át kerestem és végül szerk: LOL, nem ez über lol! (akkor se mondom el mi ) Igaz Calypsol talán tudja miről beszélek...
Ne csigázz...mit hoztál már össze?
#29434 Charles 2007. január. 10. 14:21
Charles
#29176 :: Warnen (2007. január. 09. 10:53)
Még szép! Charles a Ko-Ko-Mal-t csak poénnak szántam, elég nehezen megszerezhető cucc, nehogy most elkezdj vele szenvedni. (mindazonáltal ha nem kapom meg, életed végéig hallgatni fogod tőlem...)
Azért húsvétra csak szerzek egyet

Hammeromnak meg most akartam (sikerült is) beújítanom egy spiritet. A legviccesebb az, hogy órákon (csak 1) át kerestem és végül

szerk: LOL, nem ez über lol! (akkor se mondom el mi ) Igaz Calypsol talán tudja miről beszélek...
#29394 Warnen 2007. január. 10. 10:55
Warnen
Egy peppet nagy...ja.
Amúgy ha beírsz egy topicba Vili, előtte olvass picit vissza...rögtön leesett volna, hogy eredeti game-val jáccunk, töröttel kicsit nehéz a B.neten lógni!
#29374 Mr. Cal 2007. január. 10. 09:12
Mr. Cal
értő olvasás rulz megvan nekik eredetiben, csak kímélik a cd-t

szerk.: sztem kicsit nagy a kép az aláírásodban...
#29370 Sir_viliem 2007. január. 10. 08:36
Sir_viliem
Figyeljetek 3000huf bármely boltban a d2+lod na ne mondjátok már hogy sajnáljátok rá a pénzt.
#29365 Warnen 2007. január. 10. 06:46
Warnen
CheAttila: Miért nem másolod le magadnak a CD-t? Ha tönkremegy az eredeti cseszheted, klónt meg bármikor csinálhatsz. Én is másolt CD-vel játszom, az eredeti szépen el van csomizva.

A B.net meg a sok hackertől, meg bottól lehet ilyen lagos...
#29359 Mr. Cal 2007. január. 10. 00:42
Mr. Cal
nem sok köze van a wownak a d2-höz csak annyi, hogy bármely 2 bnetes game között lehet kommunikálni legalábbis d2-w3 között tuti lehet
#29349 Sir_viliem 2007. január. 09. 22:35
Sir_viliem
#29032 :: Warnen (2007. január. 08. 18:49)
Egyvalamit biztosan tudok: a bront megfogja a fejlesztőket, tuti direkt csinálják, hogy mindig az a rúna esik, ami egy másik karimnak kéne. Pölö nekrónak szórja a shael-t, de a palámnak nem dobna...neki górja a tir-t, és az eth-et.
a fejlesztők ezzel szerintem azt sugalják hogy a játékosok használják ki a Trade-lés ben relylő lehetőségeket.
#29347 Sir_viliem 2007. január. 09. 22:31
Sir_viliem
Az a nemes szervem is tele ban már a B.(éna) nettel éppen Atma páncélt trédeltem ballistáért és egyszerüen ledobott a szerveröl. nekem az ilyen üzletek csak szökőévben 1-szer szoktak összejönni banyek.

Kérdés: a b.net a wow miatt ijen laggos és instabil mostanában?
#29333 erendil 2007. január. 09. 21:57
erendil
#29312 :: Tenebra (2007. január. 09. 20:59)
Erre egy rövid választ tudok adni: meglehet . Az én CD-m is karcos, bár az csak kicsit, és mégis megy a Battle.net, ha nem trolloskodnak rajta sokan . De mivel a Battle.net alapvetően egy túlzsúfolt valami, így gyakori a LAG, főleg napközben, de kora este sem szerencsés ott botorkálni. Bár változó, és kiszámíthatatlan, mikor, mennyien vannak rajta. Tehát a Bnet a hibás, hogy örökké kivág. A CD karcossága ilyet nem igen csinál... Legfeljebb el sem indul . Volt nekem már úgy, hogy késsel karcoltam bele az egyik CHIP CD-be, hogy "SUXXX" és mégis elindult . Tehát mérget vehetsz rá, hogy a Battle.net LAG-ol... Illetve amiatt vágódsz ki mindig.
köszi akkor mikor játszak??
és végre megadhatnád már a msn címed vagy vegyél fel engem sandorzoltan91@citromail.hu
te hol szoktál függni??
#29312 Tenebra 2007. január. 09. 20:59
Tenebra
#29306 :: erendil (2007. január. 09. 20:51)
hy nem tudom mi a baj mert ma 20 és 20 45 között szenvedtem azzal hogy megnyissam ezt a sz**t de nem egned be a játékba vagy 2 perc után kidob a lemezt (eredeti) kölcsön adtam az egyik osztálytársamnak és egy kicsit karcosan adta vissza na jó elég karcosan és ezért van hogy nem mükszik vagy mert ez a jó öreg battle net?? az biztos hogy nem osztálytársam játszik mert lassú a nete
Erre egy rövid választ tudok adni: meglehet . Az én CD-m is karcos, bár az csak kicsit, és mégis megy a Battle.net, ha nem trolloskodnak rajta sokan . De mivel a Battle.net alapvetően egy túlzsúfolt valami, így gyakori a LAG, főleg napközben, de kora este sem szerencsés ott botorkálni. Bár változó, és kiszámíthatatlan, mikor, mennyien vannak rajta.

Tehát a Bnet a hibás, hogy örökké kivág. A CD karcossága ilyet nem igen csinál... Legfeljebb el sem indul . Volt nekem már úgy, hogy késsel karcoltam bele az egyik CHIP CD-be, hogy "SUXXX" és mégis elindult . Tehát mérget vehetsz rá, hogy a Battle.net LAG-ol... Illetve amiatt vágódsz ki mindig.
Post tenebras lux
#29306 erendil 2007. január. 09. 20:51
erendil
hy nem tudom mi a baj mert ma 20 és 20 45 között szenvedtem azzal hogy megnyissam ezt a sz**t de nem egned be a játékba vagy 2 perc után kidob
a lemezt (eredeti) kölcsön adtam az egyik osztálytársamnak és egy kicsit karcosan adta vissza na jó elég karcosan és ezért van hogy nem mükszik vagy mert ez a jó öreg battle net??
az biztos hogy nem osztálytársam játszik mert lassú a nete
#29176 Warnen 2007. január. 09. 10:53
Warnen
#29122 :: Mr. Cal (2007. január. 08. 22:19)
Warnen hát cuccold át
Még szép!

Charles a Ko-Ko-Mal-t csak poénnak szántam, elég nehezen megszerezhető cucc, nehogy most elkezdj vele szenvedni.

(mindazonáltal ha nem kapom meg, életed végéig hallgatni fogod tőlem...)
#29122 Mr. Cal 2007. január. 08. 22:19
Mr. Cal
Warnen hát cuccold át
#29032 Warnen 2007. január. 08. 18:49
Warnen
Egyvalamit biztosan tudok: a bront megfogja a fejlesztőket, tuti direkt csinálják, hogy mindig az a rúna esik, ami egy másik karimnak kéne. Pölö nekrónak szórja a shael-t, de a palámnak nem dobna...neki górja a tir-t, és az eth-et.

#28992 Marka Ragnos 2007. január. 08. 17:16
Marka Ragnos
Na a rúnákról jutott eszembe, múltkor amikor Amazonnal kicsináltam a grófnőt a torony pincében. Négy rúnát dobott. Igaz kettő csak a szokásos gyenge, 250 értékű volt, a harmadik viszont pajzsban 30% fire resistet ad (nevét nemtom) a negyedik meg egy tizenezres dol rúna volt. Hát egy biztos dol-t ezidáig még soha nem találtam, úgyhogy el is raktam a ládikóba.
#28967 Mr. Cal 2007. január. 08. 16:23
Mr. Cal
már megbocsáss, de counti max Lo-ig dobhat...10 run naponta lófasz se...

nekem eddig 1 ist 1 um tőle a vagyonom, és ha nem öltem le össz. ezerszer, akkor egyszer se...
#28958 Charles 2007. január. 08. 16:00
Charles
#28904 :: Mr. Cal (2007. január. 08. 11:51)
Charles nem akarok beleszólni, de amíg enid sincs + jó cuccaid, ne ígérgess nagyon semmit se
Csak az maradt ki, hogy legkésőbb húsvétra megkapja "Ez nem igéret, ez bizonyíték" Remélem azért menni fog ha meg nem akkor rendelek pizzátXD Mindenesetre (remélhetőleg) fogok hívatalosan is húzni. Meg naponta kicsit többször rúnarunnolni (kb 10-szer szeretnék naponta) Bár itt megemlítem, hogy hellen cspatban könnyű húzni egy sorc meg egy kalapala húzta még leszerelés elött egy nappal shockerem és szépen ment nekik.
Remélem a legnehezebb maga a tárgy megtalálása /vétele/ lesz.
De még mielött nagyba rúnarunnolni elszeretném sorcommal érni a 80-t, ami annyira nem nehéz (jó ha az ember cucca norm act3-ból van nehézXD)
#28929 Ragnos 2007. január. 08. 14:44
Ragnos
#28900 :: Charles (2007. január. 08. 11:21)
Remélem ebböl következthetek arra, hogy online elkezdtél Diablozni. Ebből jön az a kérdésem/ajánlatom, hogy ha gondolod mehetünk eggyüt vagy, ahogy akarod.. Jaj most annyira rám jött az 5perc, hogy, aki február végéig küld az email címemre egy rúna szót annak megszerzem! Azért egy nevet is kérek az email mellé és egy 200 oldalas esszét a diabloról, na jó az utóbbit eltekintve várom az emaileket
Igen , elkezdtem online. Vmikor még Karácsony előtt 1-2 nappal. Mace barbival megyek, jelenleg lvl27, norm act5, no huzi. Unokatesómmal zúzzuk, ő fana-zeal palával megy. Eddig bnettel csak az a gond, hogy néha iszonatosan lagol, meg van, hogy nem enged kreálni, vagy your connection has been interrupted hibaüzi. Mondjuk régebben is zúztam keveset online, csak vmiért nem volt az igazi, meg net se volt jó, sebességgel nem voltak gondok, mert gyors volt, csak a netcsomag korlátai volt a probléma (max.500 mb), Október óta viszont új netem van, csak akkor még a szokásos 1-2 hónapig tartó nem Diablozok, mert meguntam időszak volt. A Bonesnap-et meg ugye azért kérdeztem, mert nemrég gyűjtöttem be a gemeket Hellforge-nál.
#28915 Mr. Cal 2007. január. 08. 13:35
Mr. Cal
Warnen te is jó drága cuccot választottál magadnak xD az pont annyiba van, mint egy eni

shakohoz meg gz, nekem eddig össz. 1 esett
#28911 ShodRyan 2007. január. 08. 13:02
ShodRyan
#28708 :: Mr. Cal (2007. január. 07. 18:55)
Ragnos: free item...jsp-n 1fg sztem, amúgy pár pg
Jó játék csak egy kicsit régi de ez soha nem volt probléma
#28908 Warnen 2007. január. 08. 12:32
Warnen
#28904 :: Mr. Cal (2007. január. 08. 11:51)
Charles nem akarok beleszólni, de amíg enid sincs + jó cuccaid, ne ígérgess nagyon semmit se
Nem kéne beleszólni igaz?

Charles: ígéret szép szó, szal. máris befizetek egy Ko-Ko-Mal shild-re.

Ja, tanáltam Harlekin sityakot, és örülök neki...
#28904 Mr. Cal 2007. január. 08. 11:51
Mr. Cal