Hehe, akkor most csokorba gyűjtöm a jó tanácsokat... De egyébként ha már ráérzek az egész csihi-puhira akkor onnan ugrok a Battle.net-re ... De azért Diablo-t még kicsinálom szinglibe előtte
Ha bejönne, a GS Clan lapját javasolnám... De valami miatt nem jön most be az oldal.
Ezen kívül van az Arreat Summit, mely a Diablo II mindenségét magában foglalja.
S persze ha magyarul kell, ott van a Guru melléklet. Bár az nem egységes, hiszen nem átfogóan tárgyalja a karakterek leírását, hanem egyes karaktereket ragad ki.
Amúgy mid van? Hátha akkor több tanácsot tudnának adni itt (én csak barbárról nyilatkozom ).
De, csak az Open . Ott pedig sok a k*csög. Bár a másikon is. Sőt, Diabloban, úgy általában elmondható... Sőt! XD
Bár az is igaz, hogy az igazi online az a Closed Bnet... Szerintem érdemes Bnetezni, persze single-ben kell tesztelni a karaktereket, elképzeléseket. Szerintem semmi baj nincs abból, ha csinálsz egy karit single-ben, s ha működik és nem alázza be egy nyavalyás kis fallen (jaj, bocs ) nightmare-en, akkor talán mehet Bnetre. Bár Bneten is lehet szenvedni, ha nem akar az ember duelezni .
Na, de én leléptem . Ugyanis elhangzott az MSN...
Hehe, akkor most csokorba gyűjtöm a jó tanácsokat... De egyébként ha már ráérzek az egész csihi-puhira akkor onnan ugrok a Battle.net-re ... De azért Diablo-t még kicsinálom szinglibe előtte
Ha lessz?
A Single-s karikat nem lehet átvinni bnet-re!
Szal ha jó karit csinálsz azt bneten tedd^^
De, csak az Open . Ott pedig sok a k*csög. Bár a másikon is. Sőt, Diabloban, úgy általában elmondható... Sőt! XD
Bár az is igaz, hogy az igazi online az a Closed Bnet... Szerintem érdemes Bnetezni, persze single-ben kell tesztelni a karaktereket, elképzeléseket. Szerintem semmi baj nincs abból, ha csinálsz egy karit single-ben, s ha működik és nem alázza be egy nyavalyás kis fallen (jaj, bocs ) nightmare-en, akkor talán mehet Bnetre. Bár Bneten is lehet szenvedni, ha nem akar az ember duelezni .
Ez nem msn (affranc, leírtam... fél perc és Che eltűnik ), szóval ha lényeges dolog adj tanácsot . Még amúgy is noob vagyok, de ha lesz egy normális karim, akkor én is Battle.netezek majd.
Eleinte én is azt hittem, felfogható úgy, mint a Forgotten Realms . De nem... Amazonnál, Barbárnál és Assassin-nál tudok ilyen specializációról.
De amúgy is megvan, melyik karinál milyen fegyverrel érdemes menni. Pl. Palánál érdemesebb egykezeseket + pajzsot. Sorciknál meg az orbok és botok az elterjedtebbek, nekronál a wand-ok... Szóval változó. De igazán csak barbárral lehet, skillek szerint is specializálódni (weapon masteries), meg amazonnál van még ilyen megkülönböztetés skillek szerint.
Ez nem msn (affranc, leírtam... fél perc és Che eltűnik ), szóval ha lényeges dolog adj tanácsot . Még amúgy is noob vagyok, de ha lesz egy normális karim, akkor én is Battle.netezek majd.
Ahha, nagyrészt értem, és átlátható is. Amúgy megoldható, hogy a sacim jól tudja használni, mondjuk a rövidkardját? Tehát lehet fegyverre specializálódni? Mint mondjuk volt a Forgotten Realms RPG-jében.
Eleinte én is azt hittem, felfogható úgy, mint a Forgotten Realms . De nem... Amazonnál, Barbárnál és Assassin-nál tudok ilyen specializációról.
De amúgy is megvan, melyik karinál milyen fegyverrel érdemes menni. Pl. Palánál érdemesebb egykezeseket + pajzsot. Sorciknál meg az orbok és botok az elterjedtebbek, nekronál a wand-ok... Szóval változó. De igazán csak barbárral lehet, skillek szerint is specializálódni (weapon masteries), meg amazonnál van még ilyen megkülönböztetés skillek szerint.
99 a max szint de 1 skill-t 20as szintig lehet turbózni ergó ha egy 30as szintű skillt akarsz turbózni maxra akkor az még 20 pont vagyis 20 szint tehát leghamarabb 50es szinten tudsz kimaxolni bármit is.
De ott a synergi rendszer ami megbonyolítja az egészet...
Mert ha 30as skillen van 20 pontod még tovább is lehet erősíteni a synergijével (zölddel kiírva skilltabnál)
Ahha, nagyrészt értem, és átlátható is. Amúgy megoldható, hogy a sacim jól tudja használni, mondjuk a rövidkardját? Tehát lehet fegyverre specializálódni? Mint mondjuk volt a Forgotten Realms RPG-jében.
99 a max szint de 1 skill-t 20as szintig lehet turbózni ergó ha egy 30as szintű skillt akarsz turbózni maxra akkor az még 20 pont vagyis 20 szint tehát leghamarabb 50es szinten tudsz kimaxolni bármit is.
De ott a synergi rendszer ami megbonyolítja az egészet...
Mert ha 30as skillen van 20 pontod még tovább is lehet erősíteni a synergijével (zölddel kiírva skilltabnál)
Sok sikert!!!
A világ második legjobb játékával kezdtél el játszani
De erre Te magad is hamarosan rájössz
Hehe... Az, hogy melyik az első legjobb, mindenkinek szubjektív... Nekem több is van
Amúgy tényleg jó, így hogy 800*600-ba van nem rossz, nem is elmosódott, mint amilyen 640*480-ban volt...
Mindenesetre sok sikert hozzá, ha még nem mondték volna elégszer
Én sosem éreztem késztetést ilyenre, ezért aztán annál inkább becsülöm azokat akik ilyennel foglalkoznak
maarkoo írta:
Én sosem éreztem késztetést ilyenre, ezért aztán annál inkább becsülöm azokat akik ilyennel foglalkoznak
Kösz. Nekem valahogy bejöna modolás, bár játszani biztos jobb, mint egész nap táblázatok között turkálni, írogatni, Disassemler-t, Debugger-t elővenni , de az eredmény általában megéri a "melót", ami sztem egyáltalán nem unalmas. Oooops, most megint elővettem az Oblivion-t, remélem nem veti vissza a munkasebességet.
Ragnos írta: egy-két sreenshot az unbalanced alpha v2 verzióból:
kép 1kép 2
Tudom, a rúna kicsit tápos, de majd lejjebb veszem a tuljait.
Nagy szuper képek!
Ajánlom, hogy ne keljen sokat várni rá!
Már nagyon ki próbálnám élesbe!
Jelenleg is dolgozok rajta. Mondjuk most ebben a pill-ben nem, mert most éppen fórumozok, de folyamatosan fejlesztem a netezés és az alpha v2-vel eltöltött idő mellett(erre tesztelés szempontjából is szükség van, ráadásul közbe még játszok is). Ha akarod, próbáld ki a jelenlegi verziót, de a patch-et mindenképp rakd fel, mert különben shenknél fagy. Az meg ugye nem jó dolog. De sztem mindjárt felrakok még egy patch-et, ami a skilltabról szed le egy-két zavaró tényezőt, meg az új rogue campből vhogy kimaradt Kashya. Már megoldottam, mindjárt feltöltöm, meg frissítem az oldalt.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.