Kezdem magam szerencsétlen nyomorultnak érezni, hogy csak singleben tudok nyomulni. ;( De majd eljön az idő, mikor Hellbloodot fogja rettegni a Battle.net.
hehheeh én aszt a csávót úgy hívom hogy hentess heheh annál a küldinél kell legyőzni amelyiknél az égő városban meg kell menteni az öreg varázslót.
Építsd újra az amád ladderba, és gg ^^ Az hamarabb lesz.. (Majd adok zsepit ne félj xd)
Kezdem magam szerencsétlen nyomorultnak érezni, hogy csak singleben tudok nyomulni. ;( De majd eljön az idő, mikor Hellbloodot fogja rettegni a Battle.net.
Én is imádok diabéózni mint itt mindenki .Most én is naon szeretnék neten partyban játszani csak nincs meg ill.megvolt csak nincs meg a telepítő cédé csaka játék .De nálam mindig előjön egy hónapban egyszer a dibló iránti vágy hogy játszak vele tényleg klafa kis gém.Amúgy az én kedvenc karim az assasin és a ......áááá mindeggyik.
Más: mindik sok a szóismétlése pl:nimcs meg nincs meg. .
Nem, te nem szerethetsz Diablozni mert még nem vagy pr0 :P.
Assasinnel játszom a legkevesebbet. Neki a legkisebb a melle, és fiús frizurája van.
Hali!
Tegnap kezdtem egy Smitedint. Plyers8ban nyomulok, már 10es szintű.
Megvannak már a tárgyak amiket magasabb szinten viselni fog. Remélem tök király lesz.
Pá
Én is imádok diabéózni mint itt mindenki .Most én is naon szeretnék neten partyban játszani csak nincs meg ill.megvolt csak nincs meg a telepítő cédé csaka játék .De nálam mindig előjön egy hónapban egyszer a dibló iránti vágy hogy játszak vele tényleg klafa kis gém.Amúgy az én kedvenc karim az assasin és a ......áááá mindeggyik.
Más: mindik sok a szóismétlése pl:nimcs meg nincs meg. .
Nem, te nem szerethetsz Diablozni mert még nem vagy pr0 :P.
(XDXDXDDD sry^^) Én kiveszem onnan az 1. Gs karimat, aki egyben a 3. hammám, Gs_Makray^^
Hali!
Tegnap kezdtem egy Smitedint. Plyers8ban nyomulok, már 10es szintű.
Megvannak már a tárgyak amiket magasabb szinten viselni fog. Remélem tök király lesz.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.