Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám a Diablo 2 LoD-al!
Szóval, megvan a játék eredetiben és telepítés közben azt kéri a játék, hogy tegyem a a Diablo: LoD Cd-jét.Ok, már majdnem feltelepült a játék és kiírja, hogy tegyem be a LoD-Cd, közbe pedig benne van a meghajtóban! Megpróbáltam még 1x feltelepíteni, de már nem csinálta ezt, hanem a telepítés végén kiírja a játék, hogy: install aborted! Mit csináljak, hogy elinduljon a játék? Pls, segítsen valaki!
Nekem eddig mindig úgy kellett telepíteni, hogy beteszem a LoD disc-et, majd a sima Diablo 2 INSTALL feliratút (nálam ezt is kéri, nálad nem értem, miért nem). Próbáld meg így, hátha.
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám a Diablo 2 LoD-al!
Szóval, megvan a játék eredetiben és telepítés közben azt kéri a játék, hogy tegyem a a Diablo: LoD Cd-jét.Ok, már majdnem feltelepült a játék és kiírja, hogy tegyem be a LoD-Cd, közbe pedig benne van a meghajtóban! Megpróbáltam még 1x feltelepíteni, de már nem csinálta ezt, hanem a telepítés végén kiírja a játék, hogy: install aborted! Mit csináljak, hogy elinduljon a játék? Pls, segítsen valaki!
Tudnátok addni Horradric kockás keverési recepteket? De az egyik pc guru számban leírt receptek kívételével, mert már azokat tom kívülről. (1999-2000-es évi számra gondolok)
Hát igen. Az is számít hogy milyen cuccaid vannak.
Érdekes mód, találtam a palámnak a guardian angel armor-nal jobb páncélt.
Bár nem add annyi ellenállást, de szépen véd. Most nemtom kívülről a nevét, majd ha leküzelebb játszok majd leírom.
Ha sorcit játszanál, az mindenképpen villámos legyen (SZERINTEM, mert minden a stílusodtól függ).
Charged boltot mindenképp maxold ki, megéri! Ha megtanulod irányítani a kis szikrákat, és a maximális darabszám egy ellent talál meg (a max 24), az azonnali halál. (ja, és ez un. synergy skill, vagyis erősíti a többit)
Telekinézisre szerintem nem érdemes egy pontnál többet dobni, mivel menekülésen, ill. stunnoláson kívül másra nemigen használható.
A Static field rendkívül hasznos, mivel lecsökkenti az ellenfelek HP-ját 25%-kal. Bossok ellen priceless! De mivel a további fejlesztéssel csak a lőtávot növeli, nem éri meg egy ponttal többet dobni rá.
A Lightning-et talán nem is kell ecsetelnem. Átmegy az ellenfeleken, amíg falba, vagy valami hasonlóba nem ütközik, baromi sokat sebez, szal maxolásra való.
A nova sok mindenre nem alkalmas, mivel egyáltalán nem jellemző rá a "massive damage" jelző amivel a játékban illetik. (synergy)
A Chain Lightning majdnem olyan mint a sima, csak annyiban különbözik, hogy a mobokra van hangolva (max 10 ellenfélbe vág bele) A bad side viszont, hogy kevesebbet sebez mint lightning, viszont több manába kerül. (synergy)
A teleport hasznos kis varázslat, sok szituációban használható, és mivel a további fejlesztés csak a manaköltséget csökkenti, sztem elég rá 1 pont.
A lightning storm eléggé... hmmm... láma spell ahhoz képest hogy 24-es szinten lehet választani. Ha elsütöd, egy bizonyos ideig 1-2 másodpercenként villámokat szor az alant levő delikvensekre. 1 pontot rá, a többit meg megoldod a többi spellel (ha kell).
Az energy shield első látásra hasznos, mivel aktiváláskor a HP-nk helyett a manánk fogy.
Itt a bibi, ugyanis minden egyes sebzés után 2 pontot von le a manából (1 pont sebzés után 2-t, 2 után 4-et, és így tovább). Szóval szerintem totál felesleges.
A mastery talán a leghasznosabb passzív spell: minden villámsebzést százalékosan növel.
MAX
A jégvarázsok közül egyedül a Frozen armort ajánlom, arra is max 1 pontot.
Ha esetleg marad a játék soran felesleges pontod, azt dobd a Wramth-ra.
Jönnek a statok.
A strength csupán arra való, hogy a felszereléseket hordani tudjuk, szal mindig annyit rakj rá, hogy elég legyen.
Mivel a dexterity a védelmet, a támadási sebességet, és a blokkolási százalékot javítja, azt hiszem látható, hogy teljesen felesleges.
A vitality a második legfontosabb statunk, szóval ez legyen a másodlagos maxolni való.
És végül az energia... no comment.
Hát, nagyjából így nézne ki, szerintem nagyjából rendben van, de ez csak egy variáns a sok közül. mindenképpen olyan sorcit válassz, amelyik a te játékstílusodhoz passzol.
múlt hónapban akartam felrakni a diablo II-őt de nem inditotta el, nem tom mi lehet a baja, amúgy régen játszottam vele de a grafika az kicsit gagyi(kicsit nagyon), de a játékélmény nemrossz szerintem
Nem nagyon tudok könnyen kihasználható bugokról. Egyről hallottam, amikor anya tucatjával dobálja a tekercseit (asszem1.8ba volt)
Überhez hell a5 townba, harrogathba kell menned, cube-ba 1 des-t, 1 terror-t és 1 hate-t kell rakni. Összecubeolod és a 3 über hely közül az egyikhez nyilik 1 piros színü tp (ha már nyitva van 1, az nem fog újra megnyilni)
Ha az übert megölöd (andy, izual, duriel über változatai), akkor dob 1 organt. Ez is 3 féle lehet (andy, izual, és duriel mindig úgyanazt dobja). Ha ezeket is összecubeolod Nyilik 1 tp über tristramba, ahol dia, baal és mefi über változataival találkozhatsz.
Überezésröl képregény formábanKarakterfejlesztés 1 olcsó kariról, aki könnyedén veri übereket
Ha valami nem érthető nyugodtan kérdezz
Arról csináltam régebben 1.10ben videót, a dvd mellékletre fel is került El Diablo gondozásában.
Nem nagyon tudok könnyen kihasználható bugokról. Egyről hallottam, amikor anya tucatjával dobálja a tekercseit (asszem1.8ba volt)
Überhez hell a5 townba, harrogathba kell menned, cube-ba 1 des-t, 1 terror-t és 1 hate-t kell rakni. Összecubeolod és a 3 über hely közül az egyikhez nyilik 1 piros színü tp (ha már nyitva van 1, az nem fog újra megnyilni)
Ha az übert megölöd (andy, izual, duriel über változatai), akkor dob 1 organt. Ez is 3 féle lehet (andy, izual, és duriel mindig úgyanazt dobja). Ha ezeket is összecubeolod Nyilik 1 tp über tristramba, ahol dia, baal és mefi über változataival találkozhatsz.
3hónap alatt elég lazán megvan bneten olyan 60run naponta ~
De persze fontos, hogy öljék diát és nihlát 97+ lvl-lel, meg bp is elég fontos 95+
de 9x levelen akár 94-ről 95-re el lehet menni 'laza' kockulással
De pl olybaalon vagy most 1 felmérés, aki csinál 333 runt az kap VIP tagot
részletek:itt
cső
eltudod mondani hogyan lehet bejutni az überekhez?
a kulcsok már meg vannak
De persze fontos, hogy öljék diát és nihlát 97+ lvl-lel, meg bp is elég fontos 95+
Látszik, hogy tudatlan vagyok. Singleben viszont tényleg majdnem lehetetlen. De azért az a 2-3 hónap se mindegy, hogy hogyan 2-3 hónap. Gondolom folyamatosan kockulva.
Baalrun dia és nihla killel, 1-2 okos döntés és 'könnyedén' megvan 2-3 hónap alatt
Látszik, hogy tudatlan vagyok. Singleben viszont tényleg majdnem lehetetlen. De azért az a 2-3 hónap se mindegy, hogy hogyan 2-3 hónap. Gondolom folyamatosan kockulva.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.