no block kis lag és már halsz is...pvp-ben meg egyenesen rossz a frenzy barb fun karinak jó, futósnak
Van benne valami. Én is gondolkodtam rajta, hogy indítsak-e egy ilyen karit. Nálam az a baj, ha túl gyors a kari, nem tudom megütni a lényt, mert mindig elfutok mellette.
Nem olyan fontos, csak hobbiszinten játszom, de jó lenne már egyet nyomni együtt is. Meg most úgyis BF2-zni készültem. Amúgy mi a véleményed a frenzy+double swing barbiról? Jelenleg olyanom van, de szerintem aprít. : ))
a tq mióta on itt? selfown xD
d2-ben villants valamit inkább ;>
ja igen, és bocsi, hogy belédkötöttem az "álszentkedésemmel" pff...kész
---------------------
Csybe: közben msn-en mondta Fallen, hogy ő sem fog most húzni xD szal várhatsz holnapig
hajjajj, de soká lesz még pvp karim az új ladderben...szal térjünk csak vissza a melee soso megtárgyalásához én energy shieldesre tervezem, max block ofc, azt még nem döntöttem el, hogy beast (maci soso powa) vagy passion (zeal soso is powa ) ba lesz a kezében...vélemények?
Mr. Cal írta:
Ugyan! Semmi baj! Mi van kész? (olvassál smájlit téééé)
D2 egy jó darabig nem szerepel a tervben. Majd ha nagyon felhúzol csinálok egy ütős karit, aszt meglássuk. Majd engedem, hogy nyerjél, nehogy még megsérüljön Mr Ego...Izé....Mr. Cal. (csak hogy lássad! )
---------------------
Csybe: közben msn-en mondta Fallen, hogy ő sem fog most húzni xD szal várhatsz holnapig
hajjajj, de soká lesz még pvp karim az új ladderben...szal térjünk csak vissza a melee soso megtárgyalásához én energy shieldesre tervezem, max block ofc, azt még nem döntöttem el, hogy beast (maci soso powa) vagy passion (zeal soso is powa ) ba lesz a kezében...vélemények?
nincs troll d2-ben (nub )
Csybe...extra nagy sületlenségre nem fogok formálisan válaszolni...másrészt nem kérdezett, hanem kijelentett egy baromságot
gondolom nm huzi kéne 4x-es szinten...menj begelni hun-1-re vagy kérd meg Fallent, mert én most filmezek...ha ráér holnapig, akkor majd whispelj rám, megcsinálom
Ucsó Offom:
Nem kell az álszentkedés! Add ki az útját! XD Na de egy ideig elég ebből...
ON:
A TQ-es Slayerem sokkal jobb Mr. Cal bármelyik karakterednél! Sitty-sutty lenyomnálak vele!
Csybe...extra nagy sületlenségre nem fogok formálisan válaszolni...másrészt nem kérdezett, hanem kijelentett egy baromságot
gondolom nm huzi kéne 4x-es szinten...menj begelni hun-1-re vagy kérd meg Fallent, mert én most filmezek...ha ráér holnapig, akkor majd whispelj rám, megcsinálom
Off: Mekkora vicc! Azzal van tele a topic, hogy ne offoljunk! Na ez az IKSZDÉ! Majd szól az illetékes, ha úgy látja elég a MR. CAL és az ÉN köztem történt szócsatából. Ha valakit zavar a vita, tessen nyugodtan ON témában írni ettől függetlenül. A többi a MI KETTŐNK dolga. Az állandó figyelmeztetgetés az OFFra is OFF. Ha nincs más mondandó, akkor szvsz jobb ha nem is mondod. SZVSZ.
Bocs a sok offért (nem a mr. cal-val folytatott vitára gondolok.)
ha nem tetszik, vessen magára...tele van a net ilyen wannabe emberkékkel, aztán még rendesen meg se lehet alázni őket
Off: Hümm...Nem értünk egyet. Alázni és sértegetni valakit az 2 külön dolog szerintem. Nem kell elküldeni a P-be senkit sem, mert n00b. Vagyis lehet. Sokan meg is teszik. Váljék kedves egészségükre! Neked is biztos rengeteg a barátod, hogy rendre elküldesz mindenkit melegebb éghajlatra, ha hülyeséget ír, mert gyagya hozzá. Egyszer kerülj egy ilyen alak háza tájára...Szerintem ha így folytatod, akkor később qrva nagy pofonokat fogsz kapni. Lehet tőlem az elsőt! IKSZDÉ! Alázni lehet okosan is, hogy meg ne sértsd az illetőt, és hogy elkerüld a felesleges konfliktusokat.
na most aztán nagyon berezeltem XDD
megkérdeztem, hogy honnan szedte...mert rohadtul semmi realitás-alapja nincs...erre leszól, hogy ne szóljam le....szted jogos? ;>
na mind1, hajrá Ady, figyelj nyugodtan, nagyon nem érdekel... ;>
Szerintem jogos. Ha valaki hülyeséget is mond, nem leugatni kell, hanem tájékoztatni, ezt fogd már fel.
Amúgy Diablo: Nem akartok húzni egy kicsit? Kicsi nekem az a 41-es barbi, meg nem is volt még nagyobb karim... De aztán semmi Diablo-nyelv, azt nem értem.
Ratamon írta: Amugy tudeod e hogy a ban nem ugy történik hogy a blizz rendszerében rugnak ki,
küldenek egy Filet a fökönyvtárba és nemtudsz belépni a cd-kulcsodal deha kitrölöd a filet viszzamehetsz ezért biztos bannolnak a gururol (mármint a diablo2fökönyvtárában
ezt meg honnan szoptad? xD ritka nagy baromság... xDD
Off:
Lehet ez nem tetszett neki. Nem is értem miért nem... Tudom, hogy nem érdekel...Nekem nem kell magyarázkodnod. Ismerlek!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.