Milyen csodás világ lenne, ha 0-ról eljutnának legalább 0.00000001-re, ahol van már annyi IQ, hogy megismerkedjenek az őt érdeklő dolgokkal. De ha ez így lenne raka be is zárhatna, bár gondolom Joeynak is örömhír lenne..(is-is alapon ofc)
Bocs Charles, de kivágott a frezy-ből, utána pedig már nem tudtam sem belépni, sem kreálni a nekrómmal. Remélem nem szállt el!
Kezdek új summ nekrót Anubis néven, de mostantól csak pure, huzi, és runmentes karikkal nyomulok!
Semmi baj, néha b.netnek vannak húzásai (furcsa és kiszámíthatatlanok)
Bíztos nem lesz szegény Főleg, ha potyog még 1-2 shako neked btw, tegnap esett perf shako
Ragnos: Egy simshez ragadt agyhasadásos gyerek szted fel tud rakni 1 modot d2-hőz?
Edit: Első karinak én sosot ajánlok (free tele, könnyen és bíztonságosan öl) abból is coldot. Aztán, ha valamicske cucc van jöhet light soso (Igazábol teljesen min1 milyen karival kezdesz xD)
Gondolom a Diablo 2-re gondolsz?
A WoW kivételével minden Blizzard játék ingyenes, tehát egy vasat sem kell fizetned, amennyiben Bneten vagy Openen akarod nyomni.
(Na ezt megkavartam szóval a wow kivételével minden más Blizz gém ingyenes!
most kezdenék el d2 kiegezni multiba de nem tom m3elyik karival kéne játszani?????/!
egyszerűen nem tok dönteni
mit ajánlotok?
Ha neten át akarom nyomni(battlenet) akor az pénzbe kerül????,,,,,
Gondolom a Diablo 2-re gondolsz?
A WoW kivételével minden Blizzard játék ingyenes, tehát egy vasat sem kell fizetned, amennyiben Bneten vagy Openen akarod nyomni.
(Na ezt megkavartam szóval a wow kivételével minden más Blizz gém ingyenes!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.