Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#39231 Charles 2007. február. 20. 15:34
Charles
#39200 :: Charles (2007. február. 20. 14:08)
Regelni is fogok! De elötte 80-s-ra kéne runnoltatnom smitimet, meg javámat szeretném fejlesztgetni. Ezejet egyedül a kis csontismontis emberkém gátol. Egyébként az all mire utal? A high meg ezeket még tökéletesen értem De ez az all-t nem értem. Ott mindenki mindenki ellen megy egyszerre, vagy mi?
Figyelmes olvasásá rulz Szóval Cal ne mond, hogy olvassam el megint, mert megtettem

De az nem bunkóság, ha simán regelek gs fórumra, és jelentkezek?
#39202 Ragnos 2007. február. 20. 14:11
Ragnos
#38807 :: whiteunicorn (2007. február. 19. 14:11)
Csá pupákok! Valaha rengeteget dióztam(igaz csak single) aztán abbahagytam. Aztán most megintelőkaptam felraktam 1.10 patchet (előtte csak 1.07+1.09-et toltam) de kéne kis infó. H KELL 1.10-ben a 8 playert naktíválni????? pls kéne naon Előre is thx. u.i.:éljen soká Baal!!!! (staticon meg FO-n )
whiteunicorn írta:

Csá pupákok!
Valaha rengeteget dióztam(igaz csak single) aztán abbahagytam. Aztán most megintelõkaptam felraktam 1.10 patchet (elõtte csak 1.07+1.09-et toltam) de kéne kis infó. H KELL 1.10-ben a 8 playert naktíválni????? pls kéne naon Elõre is thx.
u.i.:éljen soká Baal!!!! (staticon meg FO-n )

/players8
#39200 Charles 2007. február. 20. 14:08
Charles
#38977 :: Mr. Cal (2007. február. 19. 21:00)
regelj hfp-re te is ;> klánfórumon
Regelni is fogok! De elötte 80-s-ra kéne runnoltatnom smitimet, meg javámat szeretném fejlesztgetni. Ezejet egyedül a kis csontismontis emberkém gátol.

Egyébként az all mire utal? A high meg ezeket még tökéletesen értem De ez az all-t nem értem. Ott mindenki mindenki ellen megy egyszerre, vagy mi?
#39192 Warnen 2007. február. 20. 13:25
Warnen
#39190 :: Ragnos (2007. február. 20. 13:17)
"Failed to join game" felirattól én is falra tudok mászni. Van amikor 20-adjára sikerül belépnem, és esetleg akkor is lagol. Uff, má majd egy hónapja nem voltam BNet-en.
Sorstársam! Keblemre!
#39190 Ragnos 2007. február. 20. 13:17
Ragnos
#39135 :: Warnen (2007. február. 20. 06:13)
Mondtam, majd ha Cain múzsa csókot lehel a homlokomra, és elfeledteti velem a szemem előtt lebegő "játékba lépés nem sikerült" feliratot.
"Failed to join game" felirattól én is falra tudok mászni. Van amikor 20-adjára sikerül belépnem, és esetleg akkor is lagol. Uff, má majd egy hónapja nem voltam BNet-en.
#39135 Warnen 2007. február. 20. 06:13
Warnen
#38957 :: Charles (2007. február. 19. 20:35)
Warnen mikor diablozol te? Már vagy 1 hónapja b.net közelébe se láttalak Pedig jó az a zealer, mindenhol (max egy-két brb hell diánál) Cal most épp nem vagyok Fallen közelbe Megkérdeznéd Platát mikor duelezek a a farkasa a smiteremmel? Tudod épp a fagyás elött kérdeztem duelezünk-e egyet Ma Fallen javájával dueleztem az én javámmal Végig haltam XD Aztán megkerestem izut... újra duelztünk 1-2-t és én nyertem végig (ha jól emlékszem) De lehet, hogy a képmásom zavarta meg? Ilyenkor ajánlott f12-t nyomni (persze ha túl közel van akkor...)
Mondtam, majd ha Cain múzsa csókot lehel a homlokomra, és elfeledteti velem a szemem előtt lebegő "játékba lépés nem sikerült" feliratot.
#38977 Mr. Cal 2007. február. 19. 21:00
Mr. Cal
regelj hfp-re te is ;> klánfórumon
#38957 Charles 2007. február. 19. 20:35
Charles
#38930 :: Warnen (2007. február. 19. 20:00)
Kíváncsi vagyok mikor jön meg megint a kedvem a Dio-hoz...néha kajak megunom, és olyankor rá sem tudok nézni - pedig imádom! Lehet az tett be, hogy a klasszikus Warnen-palát (fan-zeal) nem hagyta építgetni a B.B.net (nem elírás a 2db B, az első helyére gondoljon mindenki azt, amit akar...)
Warnen mikor diablozol te? Már vagy 1 hónapja b.net közelébe se láttalak

Pedig jó az a zealer, mindenhol (max egy-két brb hell diánál)

Cal most épp nem vagyok Fallen közelbe Megkérdeznéd Platát mikor duelezek a a farkasa a smiteremmel? Tudod épp a fagyás elött kérdeztem duelezünk-e egyet

Ma Fallen javájával dueleztem az én javámmal Végig haltam XD Aztán megkerestem izut... újra duelztünk 1-2-t és én nyertem végig (ha jól emlékszem) De lehet, hogy a képmásom zavarta meg? Ilyenkor ajánlott f12-t nyomni (persze ha túl közel van akkor...)
#38933 Mr. Cal 2007. február. 19. 20:02
Mr. Cal
bocipálya zsír mf hely, szal nem csak poén :d
#38930 Warnen 2007. február. 19. 20:00
Warnen
Kíváncsi vagyok mikor jön meg megint a kedvem a Dio-hoz...néha kajak megunom, és olyankor rá sem tudok nézni - pedig imádom!
Lehet az tett be, hogy a klasszikus Warnen-palát (fan-zeal) nem hagyta építgetni a B.B.net
(nem elírás a 2db B, az első helyére gondoljon mindenki azt, amit akar...)
#38922 Tenebra 2007. február. 19. 19:54
Tenebra
#38916 :: Béci (2007. február. 19. 19:43)
4+2? itt a tehénpálya lenne a 6-odik vagy van valami komolyabb bonuszpálya??? bocs a "unfan" kérdésért de ez most elgondolkoztatott jah és mégvalami hogyan találtok anyi gyüjtögetös cuccot???? én már több mint 10x lekaszáltam Baal-t (Nightmare) de eddig egyetlen egy gyüjtögetös cuccot dobott ki és az egész Act-ban az volt az egyetlen komolyabb kincsem......
A 4+2-t azért írtam, mert ugye az alap Diablo II 4 részből áll. A kiegészítő hozta az 5-diket. S alapból volt a Diablo II-ben egy bónuszpálya, amit jól gondolsz, a tehenes. (Az tényleg csak poénnak jó, SZVSZ ).

Ööö... Minél nagyobb a Chance-ed a Magic Itemekre, annál nagyobb eséllyel kaphatsz ilyen "gyűjtögetős cuccokat" (gondolom a set-ekre gondolsz). Ha kicsi a Chance, kicsi az esély... A cuccaidban jó, ha minél több olyan van, (vagy egy, de annak nagy), ami esélyt ad varázstárgyakra.

Amúgy a főszörnyek mostanában nekem is sz*r cuccokat dobnak... De nem feltéltlenül ezektől esnek jók... Nekem pl. egy sima szörnytől is jött egyszer unique item, és set is. Tehát nagyon random...

Bneten, Hellen értelemszerűen sokkal több a jó cucc . Bár erről azok tudnának mesélni, akik itt Runolnak .
Post tenebras lux
#38916 Béci 2007. február. 19. 19:43
Béci
#38611 :: Tenebra (2007. február. 18. 19:02)
Jó játék, nagyon! Hidd el, érdemes beszerezni! Nagyon egyszerű kezelhetőség, garantált akció, töméntelen szörny és kincs, felszínen egyszerű, mélyégeiben viszont rendkívül összetett fejlődésrendszer... 7 karakter közül választhatsz (Paladin, Barbár, Nekromanta, Mágusnő, Amazon, Druida, Orvgyilkoscsaj), de mindegyikből több félét is ki lehet hozni a képességeiket kombinálva. 4 + 2 részből áll (ha a bonuszpályát, és az Act V-öt vesszük hozzá a kieggel). Lehet online is játszani, úgy az igazi, csak mostanában nagyon megkeserítette a játékosok játékát a LAG... De azért érdemes beruházni rá .
4+2? itt a tehénpálya lenne a 6-odik vagy van valami komolyabb bonuszpálya???
bocs a "unfan" kérdésért de ez most elgondolkoztatott
jah és mégvalami hogyan találtok anyi gyüjtögetös cuccot???? én már több mint 10x lekaszáltam Baal-t (Nightmare) de eddig egyetlen egy gyüjtögetös cuccot dobott ki és az egész Act-ban az volt az egyetlen komolyabb kincsem......
#38908 Tenebra 2007. február. 19. 19:24
Tenebra
Most hirtelen nekem sem ugrik be, hogy Nihlathank kell-e vagy nem... Szerintem nem kell, de erősen javallott, mert addig nincs olyan kereskedő, akinél lehetne Gamble-zni. Bár én ezt keveset használtam, de ha bejött, nagyon jó cuccokat dob. Meg hát "personalize" . Az jó dolog... Legalábbis én cool-nak tartom, hogy van egy saját kalapácsom pl., ami "CheAttila's".

Engem sokminden motivál a Diabloban a továbbjutáshoz... Ezek között nincs ott a sztori.... Első végigjátszáskor, Act V-nél kezdtem figyelmen kívül hagyni a sztorit, és így X-edik alkalomra már azt sem tudom, hogy a játék szempontjából minek csinálom, amit csinálok . De engem a faxa cuccok, az ultimate hent, és a karakterfejlesztés motiválnak. Meg a szép tájak, meg a tök jó szörnyek... . Szóval minden, csak a sztori nem... Ezt a játékot szerintem nem is szabad úgy játszani, mint pl. egy Prince of Persia-t, hogy az ember próbálja magát beleélni a sztoriba. Legalábbis nekem valahogy nem ment . Pedig jó, tényleg... Csak egymás után, zsinórban már kicsit kezd érdektelenné válni. Vagy van itt olyan, aki még nyugisan végigolvassa monológokat, könyveket, vagy megvárja a rongyosra nézett animokat? (Bneten nincs is rá idő, hiszen vagy csapattársainkat idegeljük ki vele , vagy kidob a Bnet...). Szóval én imádom a Diablot, az motivál . Bár bevallom, első-második alkalommal én is úgy voltam, mint Marka... Sőt, ketté akartam törni eleinte a CD-t... . De tavaly februárban jött valami fordulat...
Post tenebras lux
#38807 whiteunicorn 2007. február. 19. 14:11
whiteunicorn
Csá pupákok!
Valaha rengeteget dióztam(igaz csak single) aztán abbahagytam. Aztán most megintelőkaptam felraktam 1.10 patchet (előtte csak 1.07+1.09-et toltam) de kéne kis infó. H KELL 1.10-ben a 8 playert naktíválni????? pls kéne naon Előre is thx.
u.i.:éljen soká Baal!!!! (staticon meg FO-n )
#38803 Charles 2007. február. 19. 14:07
Charles
#38758 :: Marka Ragnos (2007. február. 19. 09:44)
Titeket mi motivál, a tovább haladásra? Szeretem én s a játékot, de a történet linearitása miatt olyan hamar ráunok, most is nem bírom rásznni magam hogy nekiessek Nightmare Nihlathak's Temple-nek. Pedig már, nagyon szerteném ezt a levelt is megcsinálni. És Legyőzni Baalt és Cowkinget. De nem, nem és nem tudom rávenni magam hogy a ménkű nagy csarnokokban és a Mount Arreat még hátralévő lejtőjén bandukoljak. Amúgy Hellnél mi az ajánlott minimum szint limit. 65-66 elég ahhoz hogy ne csapjanak agyon az Act 1 es fallenek? Vannak egyáltalán fallenek, vagy mindenütt unique monsterek barangolnak?
Baalhóz Nihtlak q-je tudtommal nem kell Vagy inkább ne mondjak semmit? Majd Che meg mondja, ő az, aki bíztos végig csinálta act5-t rush nélkül

Egyébként nagyszerű volt a tegnapi duel (Cal vs Plata; 6-4) Azt viszont nagyon sajnálom, hogy utánam jött Peti és végül, ami lett belőle (részletek gsclan fórumon) Bár talán a testvéreit kéne sajnálnom, mivel közös az acc:/
#38769 Mr. Cal 2007. február. 19. 10:48
Mr. Cal
#38758 :: Marka Ragnos (2007. február. 19. 09:44)
Titeket mi motivál, a tovább haladásra? Szeretem én s a játékot, de a történet linearitása miatt olyan hamar ráunok, most is nem bírom rásznni magam hogy nekiessek Nightmare Nihlathak's Temple-nek. Pedig már, nagyon szerteném ezt a levelt is megcsinálni. És Legyőzni Baalt és Cowkinget. De nem, nem és nem tudom rávenni magam hogy a ménkű nagy csarnokokban és a Mount Arreat még hátralévő lejtőjén bandukoljak. Amúgy Hellnél mi az ajánlott minimum szint limit. 65-66 elég ahhoz hogy ne csapjanak agyon az Act 1 es fallenek? Vannak egyáltalán fallenek, vagy mindenütt unique monsterek barangolnak?
Marka Ragnos írta:

Titeket mi motivál, a tovább haladásra?
Szeretem én s a játékot, de a történet linearitása miatt olyan hamar ráunok, most is nem bírom rásznni magam hogy nekiessek Nightmare Nihlathak's Temple-nek. Pedig már, nagyon szerteném ezt a levelt is megcsinálni. És Legyõzni Baalt és Cowkinget. De nem, nem és nem tudom rávenni magam hogy a ménkû nagy csarnokokban és a Mount Arreat még hátralévõ lejtõjén bandukoljak.

Amúgy Hellnél mi az ajánlott minimum szint limit. 65-66 elég ahhoz hogy ne csapjanak agyon az Act 1 es fallenek? Vannak egyáltalán fallenek, vagy mindenütt unique monsterek barangolnak?

unod a questelést egyedül? kérj meg vkit, h húzzon ;>
#38758 Marka Ragnos 2007. február. 19. 09:44
Marka Ragnos
Titeket mi motivál, a tovább haladásra?
Szeretem én s a játékot, de a történet linearitása miatt olyan hamar ráunok, most is nem bírom rásznni magam hogy nekiessek Nightmare Nihlathak's Temple-nek. Pedig már, nagyon szerteném ezt a levelt is megcsinálni. És Legyőzni Baalt és Cowkinget. De nem, nem és nem tudom rávenni magam hogy a ménkű nagy csarnokokban és a Mount Arreat még hátralévő lejtőjén bandukoljak.

Amúgy Hellnél mi az ajánlott minimum szint limit. 65-66 elég ahhoz hogy ne csapjanak agyon az Act 1 es fallenek? Vannak egyáltalán fallenek, vagy mindenütt unique monsterek barangolnak?
#38710 -=Silent Angel=- 2007. február. 19. 00:13
-=Silent Angel=-
#38617 :: Warnen (2007. február. 18. 19:12)
Jó. Hiszek neked, mert bizalomgerjesztő az ábrázatod. A locsolkodós pénzemből megveszem!
Megoldódott!

Már 65-s lvl vagyok és nagyon írtok!

Bár nightmare-en azért annyira nem baal bácsi felé De normalon nincs ellenfél se nightmare act 1,2,3-ba!
#38617 Warnen 2007. február. 18. 19:12
Warnen
Jó. Hiszek neked, mert bizalomgerjesztő az ábrázatod.
A locsolkodós pénzemből megveszem!

#38611 Tenebra 2007. február. 18. 19:02
Tenebra
#38607 :: Warnen (2007. február. 18. 18:54)
Amúgy ez a Diablo ez jó játék?
Jó játék, nagyon! Hidd el, érdemes beszerezni! Nagyon egyszerű kezelhetőség, garantált akció, töméntelen szörny és kincs, felszínen egyszerű, mélyégeiben viszont rendkívül összetett fejlődésrendszer... 7 karakter közül választhatsz (Paladin, Barbár, Nekromanta, Mágusnő, Amazon, Druida, Orvgyilkoscsaj), de mindegyikből több félét is ki lehet hozni a képességeiket kombinálva.
4 + 2 részből áll (ha a bonuszpályát, és az Act V-öt vesszük hozzá a kieggel).

Lehet online is játszani, úgy az igazi, csak mostanában nagyon megkeserítette a játékosok játékát a LAG... De azért érdemes beruházni rá .

Post tenebras lux
#38607 Warnen 2007. február. 18. 18:54
Warnen
Amúgy ez a Diablo ez jó játék?
#38418 -=Silent Angel=- 2007. február. 17. 22:46
-=Silent Angel=-
#37945 :: Unđying (2007. február. 16. 12:38)
Apropó, ha valakit érdekel, akkor megszerzem neki a lvl 99-es Necro-t, amit igaz nem én csináltam, de hát elég csinosan néz ki Thran-Goul set-ben.(Remélem jól írtam)
Oh yeah! A Smitim-nek már csak cuccok kellenek!

MA meg beüzemeltem egy Javazon-t!

DE véletlenül nightmare-re kerültem De majd megoldom!
#37945 Unđying 2007. február. 16. 12:38
Unđying
Apropó, ha valakit érdekel, akkor megszerzem neki a lvl 99-es Necro-t, amit igaz nem én csináltam, de hát elég csinosan néz ki Thran-Goul set-ben.(Remélem jól írtam)
#37922 Mr. Cal 2007. február. 15. 23:16
Mr. Cal
relációanalízis:

igaz, igaz, nincs összefüggés: B

xD

a hó fehér, mert a Himalája nem Hollandiában van...
#37917 Unđying 2007. február. 15. 22:37
Unđying
Ha valaki belekötne, (de szerintem ha már régen játszik Dióval akkor nem lesz vele gondja) de a Players 8 véletlenül sem cheat a Diablohoz.
Mert már ami patchek kijöttek Dióhoz, mindegyik csak azt fokozta le, hogy "nehogy elmerd érni a lvl99"-et, Players 8-al(1. patch után már nem is lehetett players 128-al menni, de ez visszahozná a Diablo 1 kezdeti Nightmare fokozatát pedig.)
Így legalább van rá esély, ha ügyes vagy és taktikus, akkor simán eltudod érni a lvl 99-et.
Sima Diablo 2-be simán ellehetett érni.
GL&HF.