Oh Calypsol, köszönöm neked! Vagyis Bonnak! Meg neked is! Annak is, aki adta és annak is, aki szólt! Igaz Bon-t Calypsolnak néztem De a mai kis Diablozás megnyugtatott (hála égnek megnyugodtam és letettem arról, hogy szívrohamom volt) De én olyan hülye vagyok! Ahelyett, hogy foglalkoznék a 84-s hammerral 3-szor kezdtem egy új sorcot... Na de a harmadik szépen arat A többi archiválodott a Nagytestvérben
B3asT: igazad van, bocsáss meg...talán próbáld a hangeszközöd driverét újratenni, és utána D2 reinstall.
Calypsol: Ok, nem idézek, bár az Amplify Dam. támogatással nem sokra mentek...még egy clay golemet sem szabad? Ha másért nem, a lassításért.
clay golem mehet, lassítás rulz átkozni is jó, lower res lenne az ideális, ha az nincs decrepify, ha az sincs, akkor amplify
B3asT: gyári a game?
Calypsol: köszönöm a meghívást, nagyon jó volt, csak sajna teljesen kifagyott a game.
És még valami: csontis nekrót illik ilyen helyre vinni?
nm bármit hozhatsz, csak vannak szabályok...pl. ne idézz
B3asT: gyári a game?
Calypsol: köszönöm a meghívást, nagyon jó volt, csak sajna teljesen kifagyott a game.
És még valami: csontis nekrót illik ilyen helyre vinni?
Igen, Warnen, gyári a játék. Diablo 2 warezben? Már a feltételezés is sértő!
Üdv!
Nekem lenne egy problémám a Diabloval.
Elindítom, semmi gond nincs. Jönnek a logók, aztán kifagy. Valami d2x_music fájlt nevez meg a hiba okának. De eddig semmi ilyet nem csinált. Előző nap még ment. Lecseréltem a monitoromat egy widescreenre, azóta csinálja. Bár nem hiszem, hogy köze lenne hozzá. Már újra is raktam, de ugyanezt csinálja. Valakinek valami ötlete?
Amúgy eredeti, kiegészítővel és az 1.11 patch-csel.
Elöre is köszönöm!
Hehe, ennél van cifrább is
Anno hybrid amámmal, titan-ról ha átváltottam buru-ra és vki épp akkor akart megütni, menthetetlenül beragadtam
Tpzni lehetett, nem volt lag, minden oké volt, csak hát ugye a bugok....
Mindenesetre save & exit skillt akármikor be lehet nyomni
Charles mind2 pár pg-s item, szal jah
statok ele dudunál? jó ele dudunak enije lesz, szal str megoldva dexre akkor raksz, ha szeretnél blokkolni (eldöntöd mi a fontosabb, max block vagy több hp)
többi vit...
épp új kisz titkosz amámmal baalrunoltam tnap, baromi lassú volt a tele és az irtás is...erre mondom
"such a crap br"
aztán jön a válasz, hogy
"stfu noob"
"my equip costs much more than all of your chars"
na mondom jaja, ofc
"because you have a crap eni, that's all? "
válasz:
"i have perf eni mp legit!"
tyű, mondom, ez már kemény eninél sokat számít, h mennyi a +def xD beírom neki milyen íjat szereztem ma, megnézem erre mit lép
"hehe...i have 345/3/2/15 faith gmb "
mire a haverja meg ő:
"i pwn you easily"
mondom:
"kk, after run, create game plz "
aztán bementünk egy priv game-be, ahol várt a haverja (smiter) meg ő (bone nec) először olyan könnyedén levertem, hogy el se talált egyszer sem, aztán ofc jött a cry, hogy "drinker" na mondom ja, tanulj meg játszani, kecsege aztán hozta a light soso-ját, belelöttem párat, majd kilépett, visszajött bone neccel xD azt is lenyomtam még egyszer, erre a pala hostol
"let me own him"
ajjajj, gondoltam, smiter a gyengém :/ épp ezért lepődtem meg, mikor kb 7-8 arrow után behalt chargebugra hivatkozott, de sztem nem tudta, mi fán terem a kb xDDDDD szal tetszik kari ez még mindig
szerk.: új amával baalrunoltam, de a faith-essel dueleztem, lehet nem voltam egyértelmű, sry
Tyűha, grat!
Végre fejlődött a hammerdinom Ami annyit tesz szerzett egy sapit, ami ad egyet a skilljeihez (máshoz is ad +-t azért)
És hála a sapinak végre 6k fölé csuszott a sebzése
Tényleg Calypsol vagy akárki: Látott már olyat, hogy telézik a tomba és egyszerüen fogja magát és be telézik a két fal közé (I itt van I)? És minden működik lagmentes, tp-t is lehet nyítni... Legszívesebben felraknék egy képet de pgo nem engedi (pedig jól kivágtam a lényegtelen részeket)
statok ele dudunál? jó ele dudunak enije lesz, szal str megoldva dexre akkor raksz, ha szeretnél blokkolni (eldöntöd mi a fontosabb, max block vagy több hp)
többi vit...
épp új kisz titkosz amámmal baalrunoltam tnap, baromi lassú volt a tele és az irtás is...erre mondom
"such a crap br"
aztán jön a válasz, hogy
"stfu noob"
"my equip costs much more than all of your chars"
na mondom jaja, ofc
"because you have a crap eni, that's all? "
válasz:
"i have perf eni mp legit!"
tyű, mondom, ez már kemény eninél sokat számít, h mennyi a +def xD beírom neki milyen íjat szereztem ma, megnézem erre mit lép
"hehe...i have 345/3/2/15 faith gmb "
mire a haverja meg ő:
"i pwn you easily"
mondom:
"kk, after run, create game plz "
aztán bementünk egy priv game-be, ahol várt a haverja (smiter) meg ő (bone nec) először olyan könnyedén levertem, hogy el se talált egyszer sem, aztán ofc jött a cry, hogy "drinker" na mondom ja, tanulj meg játszani, kecsege aztán hozta a light soso-ját, belelöttem párat, majd kilépett, visszajött bone neccel xD azt is lenyomtam még egyszer, erre a pala hostol
"let me own him"
ajjajj, gondoltam, smiter a gyengém :/ épp ezért lepődtem meg, mikor kb 7-8 arrow után behalt chargebugra hivatkozott, de sztem nem tudta, mi fán terem a kb xDDDDD szal tetszik kari ez még mindig
szerk.: új amával baalrunoltam, de a faith-essel dueleztem, lehet nem voltam egyértelmű, sry
Ragnos írta: Maxolni semelyik amával nem éri meg a cs-t mert magas szinten alig ad bónuszt, max 8 pont, de ha sok +skilled van akkor elég 1. Javánál fõleg ltng dam a lényeg, tehát phys dam turbózás fölösleges, a maradék pontjaidat inkább vmelyik syn-re rakd.
edit: mondjuk phys immunokat is ölni kell vmivel, de bneten erre ott vannak a csapattársak
bowazonom második skillje critical volt, amit maxoltam sztem simán megéri, DE bowazonnak
olyan monszta nincs, amit nem bírok javával kinyírni ott a merc infijének convi aurája + a griffon -resije
maarkoo: micsoda? nincs olyan, h fölös skill ga + crit + elugrások max
Mr. Cal írta:
bowazonom második skillje critical volt, amit maxoltam sztem simán megéri, DE bowazonnak
olyan monszta nincs, amit nem bírok javával kinyírni ott a merc infijének convi aurája + a griffon -resije
maarkoo: micsoda? nincs olyan, h fölös skill ga + crit + elugrások max
mondjuk ha az embernek sok fölös skillpontja van (és bowamának sok van), akkor ki lehet maxolni, mert az a néhány + % is számíthat, de ha nincs olyan sok akkor fölösleges sok pontot elqrni, mert magas szinten már alig nő a bonus, főleg ha vannak +skillek.
uff, tényleg, van infi meg griffon, látszik hogy még félig-meddig nem szoktam hozzá a bnethez és még mindig a single-s tapasztalataimra támaszkodok
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.