Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#34998 Marka Ragnos 2007. február. 01. 22:47
Marka Ragnos
Na mára meguntam! Fú asszittem soha nem lesz vége a Durance of Hate level 2 nek. Tudtam, hogy nagy pálya, de ekkora még soha nem volt, már az agyam is becsavarodott mire átvergődtem rajta. Minden tele azokkal a mocsok Fetish csontvázakkal, semmi más nem jelent rám veszélyt de ezek igen. 2 darab belölük kinyír, kinn a sivatagban Tal Rashát keresve egész seregeket tettem ártalmatlanná. Itt ezek meg kinyírnak, asszittem eldobom az agyam. Irritáló egy dolog... CSak arra nem jövök rá miért, mert sebezni nem sebeznek sokat, én attól tartok el vannak átkozva, méghozzá Iron Maidennel és a villámaim visszacsapnak rám.

Az Iron maiden csak a fizikális támadásokra hat vagy a varázs támadásokra is?

Hát Mephiston meglepődtem, annyit tudott felmutatni hogy megmérgezett egyszer, de még harcközben, magától meggyógyult a kislyány.
#34845 Marka Ragnos 2007. február. 01. 11:49
Marka Ragnos
Huh milyen szuper lett a spear amazonom, el sem hiszem. Most 53-as szintű és nincs még fél órája hogy kifektettem Nightmare Durielt, a harc során elhasználtam 1db Super Healing Potiont és ennyi. Kész. A pajzsba rejtet 3 Perfect Saphire ellen nem volt esélye, na. Lehet hogy kicsit eltúloztam ezt a mennyiséget, de szükségesnek éreztem, ráadásul nem is nagyon vetett vissza ez a mennyiség, a szörnyek csak úgy ontják magukból a flawless gem-eket.

Egy Biztos a Valkyrie nagyon klassz dolog, felfogta Duriel összes Bash és fizikai támadását és annak ellenére hogy eddig még csak 5 skill pontot adtam rá, 10-12 kör erejig simán állta a sarat. Elhalálozásakor ráadásul tényleg csak csekély mennyiségű manába kerül és már megint ott áll, hogy feltartoztassa Durielt vagy valamelyik főszörnyet.

Ancient Kaa the soulless: volt eddig a legdurvább ellenfél, általában mindig sikerült elintéznie eddig, marha erős lightning echanted-je vagy milye van és iszonyú gyorsan kivégez, de Valkyrie itt is megmentett...

Mephisto mennyire erős Nightmaren? Már nagyon szeretnék megküzdeni vele, csakhát előbb még át kell caplatnom az egész Dzsungelon.
#34800 Mr. Cal 2007. január. 31. 23:11
Mr. Cal
bk lesz az de jó kis resis fcr ringek is jók túlélés powaa

skiller cipő-kesztyű csak setben van (ik pl.)
#34616 Charles 2007. január. 31. 15:06
Charles
#34236 :: Ragnos (2007. január. 29. 17:50)
Ahh, gondoltam a PlugY fájlokat beépítem az mpq-ba, mert úgy is fog menni(plugy readme-jében azt írja, hogy mennie kéne úgy), és kiírja, h vmelyik plugy file-t nem találja. Na akkor gyorsan újra megcsinálom a zipet, és most tölthetem fel újra a beta v1-et. Majdnem 14 mega...20 perc alatt kb kész.
Grat csak így tovább

Huhú vettem egy amu-t, ami tök szar de azt hittem dob majd a sebzésemen (*3 to offenziv paladin aura...) De nem vele kb 20-szal sebeztem kevesebbetXD

Vettem cta-t IGaz talán kicsit drágán (még a skillek is jók kivéve a bo mert az csak 1-t ad na de a +skillek ott vannak!) Vele több, mint 2k az életem A sebzés meg csak 7,7k

Na de majd pala torchal! Most épp arra gyüjtök, ha szerencsém van még a héten meglesz

Utána jöhet az a bizonyos ko-ko-mal utána shako, arach, 2soj/2br(vagy mi a szösz, amit Cal mondott) Skilleres cipő és kesztyű és boldog leszek

De ha valaki dupe-oltat ad el dühös leszek (pl soj-t eléggé szokták dupe-olni.) De szerencsémre eddig semmi dupe-olt nem volt nálam (jó lehet, hogy az a pár ist az volt de úgy is elkereskedtem)
#34236 Ragnos 2007. január. 29. 17:50
Ragnos
Ahh, gondoltam a PlugY fájlokat beépítem az mpq-ba, mert úgy is fog menni(plugy readme-jében azt írja, hogy mennie kéne úgy), és kiírja, h vmelyik plugy file-t nem találja. Na akkor gyorsan újra megcsinálom a zipet, és most tölthetem fel újra a beta v1-et. Majdnem 14 mega...20 perc alatt kb kész.
#33898 Charles 2007. január. 28. 12:03
Charles
#33876 :: Tenebra (2007. január. 28. 11:01)
Minthogy LAG-ol, mint disznó, és Charles-szal sem tudtunk játszani pénteken, csak 30 percet kb. (abból 25 azzal telt, hogy kb. 2-3 X dobott vissza egy kezdőpozícióra, ahonnan elindultam )... Próbáltam a trükköket, hogy más karival... Azzal már be se engedett . Blizzard. Bezzeg a WoW nem LAG-olt tegnap . Így most áttérek arra 12 napig . Barbáromat meg siratom, hogy nem bírja elérni a hülye Bnet miatt azt a nyavalyás 50-es szintet . Már, bocs, akit ez sért, de ha nem LAGolna az a szerencsétlen Bnet, a nagy francokat WoW-oznék én, mikor ott a jó kis Diablo....
Miközben te vígan átvertél valakit DAnival addig én boldogan, vígan, lagmentesen törtem a diót. Vagyis a kulcsos emberkéket...
#33876 Tenebra 2007. január. 28. 11:01
Tenebra
Minthogy LAG-ol, mint disznó, és Charles-szal sem tudtunk játszani pénteken, csak 30 percet kb. (abból 25 azzal telt, hogy kb. 2-3 X dobott vissza egy kezdőpozícióra, ahonnan elindultam )... Próbáltam a trükköket, hogy más karival... Azzal már be se engedett . Blizzard. Bezzeg a WoW nem LAG-olt tegnap . Így most áttérek arra 12 napig . Barbáromat meg siratom, hogy nem bírja elérni a hülye Bnet miatt azt a nyavalyás 50-es szintet . Már, bocs, akit ez sért, de ha nem LAGolna az a szerencsétlen Bnet, a nagy francokat WoW-oznék én, mikor ott a jó kis Diablo....
Post tenebras lux
#33853 Mr. Cal 2007. január. 28. 09:56
Mr. Cal
dehogy unom! elég kevés fajta karit próbáltam ki :-p
#33828 Warnen 2007. január. 28. 06:21
Warnen
De durva, hogy már hajnal 5-kor sem bírok kreálni...
Kib. Blizzard!
#33742 Charles 2007. január. 27. 18:55
Charles
#33739 :: Filter (2007. január. 27. 18:45)
Hát most elég szűk szavú leszek de IMÁDOM EZT A JÁTÉKOT!!!
Én ma úgy voltam vele, mint tegnap Che az Oblivionnal Hú ma esett 2 key ebből az egyik az a d betűs A másik pedig egy terror azt meglapta egy barát Egyébként ha jól megfigyelitek Fa khhm Silentet, amikor a diablot emlegetjük el kezd rángatózni a szeme Vagy legalább is a keze elkezd remegni a dühtől... Ahelyett, hogy fújna egy nagyott

Fenn áll egy kérdés, smiterem vagy foherem legyen?
#33739 Filter 2007. január. 27. 18:45
Filter
#33735 :: Tenebra (2007. január. 27. 18:29)
Diablo történelem. Ha nem is szimpla kronológia, de időrendben vannak az események. Szerintem jól kivehető, mikor, mi történt. Bár igazából nem tudom, hogy ez kell-e neked, vagy évszámok is . De szerintem ez jó lesz...
Hát most elég szűk szavú leszek de IMÁDOM EZT A JÁTÉKOT!!!
#33735 Tenebra 2007. január. 27. 18:29
Tenebra
#33726 :: Marka Ragnos (2007. január. 27. 18:12)
Ha valaki tud linkeljen már be egy történelmet vagy legalább Kronológiát a diablo világához... Másfél órája kutakodok a gúgliban és már mindent találtam... Lazarusnak címzett levelektől kezdve, Deckard Cain naplójáig, de kronológiát azt nem... Ha valakinek van ilyenje linkelje már be pls. Ha lehet angolul vagy magyarul pls. Kössz.
Diablo történelem. Ha nem is szimpla kronológia, de időrendben vannak az események. Szerintem jól kivehető, mikor, mi történt. Bár igazából nem tudom, hogy ez kell-e neked, vagy évszámok is . De szerintem ez jó lesz...
Post tenebras lux
#33726 Marka Ragnos 2007. január. 27. 18:12
Marka Ragnos
Ha valaki tud linkeljen már be egy történelmet vagy legalább Kronológiát a diablo világához... Másfél órája kutakodok a gúgliban és már mindent találtam... Lazarusnak címzett levelektől kezdve, Deckard Cain naplójáig, de kronológiát azt nem... Ha valakinek van ilyenje linkelje már be pls.
Ha lehet angolul vagy magyarul pls. Kössz.
#33688 Charles 2007. január. 27. 09:57
Charles
#33680 :: maarkoo (2007. január. 27. 08:59)
Hú de rég diabloztam Az a fránya wow, meg az a fránya munka... Charles hogy áll a palád? 99 megvan már? Cal Te meg ne munod még h állandóan új karikat kezdesz, lassan már mindened meglesz, és akkor mit fogsz csinálni?
Nem maarkoo még nincs meg :/ De meg van az enigmám Jól elcsesztek a cta-m :/
Volt egy-két sorcom, vagyis 2 XD le is mondtam mindkettőről De tágítottam egy kicsit a diablos spektrumom, aminek következtében Calypsolnál kialakult egy ideiglenes rángatózás :/ De, hogy ma meg tegnap mennyi baj van/volt/de ne legyen a pgo-val:/ <<<- Na még jó, hogy ezt a szöveget elmentettem
#33680 maarkoo 2007. január. 27. 08:59
maarkoo
Hú de rég diabloztam
Az a fránya wow, meg az a fránya munka...
Charles hogy áll a palád? 99 megvan már?
Cal Te meg ne munod még h állandóan új karikat kezdesz, lassan már mindened meglesz, és akkor mit fogsz csinálni?
#33673 Charles 2007. január. 27. 07:48
Charles
Tegnap milyen jól diabloztunk, igaz Che fiam?

Warnen arról mi is tudni fogunk
#33594 Warnen 2007. január. 26. 17:29
Warnen
Ájbíbek - hétvégén szétDiozom az agyam!!!
#33579 Mr. Cal 2007. január. 26. 15:55
Mr. Cal
kekeke...csinálok még egy amát, 5. ama a ladderban és 3. bowa xD strafer lesz, kb így fog kinézni:
~30k ar
~5k dam
2 fpa o_O <-- gozuuu
#33576 Tenebra 2007. január. 26. 15:37
Tenebra
#33310 :: Charles (2007. január. 25. 14:20)
Na Cal ezt nem mondta ezért mondom én Igazából b.net jobb teszt teret nyujt, mint a singli. (Javasolt, hogy legyen 2 jó karaktered, hogy mindig tudj gamet krealni a lag meg nagyon szeszélyes és bonyolult beszélni rólaxD) Azért érdemes b.neten tesztelni mert igen gyors a haladás (Calypsol egy hete pl max pár órát jelent, na jó 10-nél bíztos nem több az fix) hála a runnoknak és a húzásnak. Na most jön a napi jó tanács: Ha hf-ért húztok ne legyetek naivak és még dia elött szerezzétek meg! De érdemes (nekem még igen) ingyen húzni csupán a tapasztalat szerzés miatt Na de a húzásra visszatérve singlin Che tud téged húzni Csak elötte egy pár hetet könyörögj neki!
Majd ma szóljatok, ha menni kell . Ok? MSN vagyok, csak rejtve, hogy ne cseszegessenek . Csörgés, harapás, rúgás... Minden megengedett a figyelmem felhívására, mert lehet, hogy játszok majd, s közben ér a hír . Tehát ha nem reagálok azonnal, majd inzultáljatok hanghatásokkal . Attól be is lassul a játék, meg hallom is, így tudok menni Diablozni .

Tehát mindenképp szóljatok (Charles, Warnen, mindegy ), hogy menjek... Ha esetleg 3 percen belül nem jelentkezek, akkor nem vagyok a gépnél... Ezesetben a játéknév//pass-t írjátok be üzenetben. S valszeg visszatérek, és belépek . Olyan sokáig ma nem tervezek lenni sehol.

Már ha akartok játszani ma . De gondolom igen, mert már 1 hónapja unszoltok .
Post tenebras lux
#33310 Charles 2007. január. 25. 14:20
Charles
Na Cal ezt nem mondta ezért mondom én Igazából b.net jobb teszt teret nyujt, mint a singli. (Javasolt, hogy legyen 2 jó karaktered, hogy mindig tudj gamet krealni a lag meg nagyon szeszélyes és bonyolult beszélni rólaxD) Azért érdemes b.neten tesztelni mert igen gyors a haladás (Calypsol egy hete pl max pár órát jelent, na jó 10-nél bíztos nem több az fix) hála a runnoknak és a húzásnak. Na most jön a napi jó tanács: Ha hf-ért húztok ne legyetek naivak és még dia elött szerezzétek meg! De érdemes (nekem még igen)
ingyen húzni csupán a tapasztalat szerzés miatt Na de a húzásra visszatérve singlin Che tud téged húzni Csak elötte egy pár hetet könyörögj neki!
#33248 Mr. Cal 2007. január. 25. 00:30
Mr. Cal
az lájnédzs 2, de nem nagy durranás -.-
#33247 Tenebra 2007. január. 25. 00:22
Tenebra
#33221 :: Mr. Cal (2007. január. 24. 21:51)
Mr. Cal írta: átkot maxolni csak akkor érdemes, ha psn vagy és lower rest maxolsz amúgy megújult a klánoldalunk tessék megnézni
gg ~~ már Karácsony előtt megvolt... 1 hét, jah és ez még nem is volt gyors...
Oh... Valahogy efölött elsiklottam . Sőt, mostanában nem foglalkozok annyit Diabloval, így nem is lestem ide be . De most, hogy láttam, megújult...
Nem rossz. Most már sokkal jobban illik a Diablo darkos hangulatához. Bár ahogy láttam, van itt War3, és FEAR is . Tényleg: mi a 4. játék... Az, amiben egy elf csajszival (vagy troll?) nyomul valaki, micsoda? Nem WOW, azt látom. Lineage? Esetleg Archlord, vagy GW? Persze az intro-ról beszélek.
Post tenebras lux
#33221 Mr. Cal 2007. január. 24. 21:51
Mr. Cal
#24338 :: Mr. Cal (2006. december. 24. 19:05)
átkot maxolni csak akkor érdemes, ha psn vagy és lower rest maxolsz amúgy megújult a klánoldalunk tessék megnézni
Mr. Cal írta:

átkot maxolni csak akkor érdemes, ha psn vagy és lower rest maxolsz

amúgy megújult a klánoldalunk

tessék megnézni

gg ~~
már Karácsony előtt megvolt...

1 hét, jah és ez még nem is volt gyors...
#33214 Tenebra 2007. január. 24. 21:19
Tenebra
#33208 :: Mr. Cal (2007. január. 24. 20:59)
nekem bejön... http://gsclan.try.hu/ CheAti 81-es az új barbárom (holnap lesz egy hetes a kicsike hüpp-hüpp) 2,5-14k a ww damja ~5k life, 16k def, 16k ar
OFF: Ja, most már nekem is . LOL Designváltás-újítás?

ON:
1 hét alatt? Az gyors vagy lassú? xD
Post tenebras lux
#33208 Mr. Cal 2007. január. 24. 20:59
Mr. Cal
nekem bejön...

http://gsclan.try.hu/

CheAti 81-es az új barbárom (holnap lesz egy hetes a kicsike hüpp-hüpp) 2,5-14k a ww damja ~5k life, 16k def, 16k ar