Én múltkor beléptem, h ne járjanak le a karaktereim
Charles azt hitte újra diablózok Hiába amíg nem olyan magas a közösköltség h ne jusson wowra addig a diablo részemről hanyagolva lesz
Helló!
Megint kérdéssel fordulnék hozzátok mert van 1 pirnyi gondom.Haverral játszanánk Tcp\ip-ben de nem tud 1ikünk se joinolni a másikhoz a game által megadott ip-hez. Valakinek ötlet h ez miért van?
whiteunicorn írta:
Helló!
Megint kérdéssel fordulnék hozzátok mert van 1 pirnyi gondom.Haverral játszanánk Tcp\ip-ben de nem tud 1ikünk se joinolni a másikhoz a game által megadott ip-hez. Valakinek ötlet h ez miért van?
Talán mert nem bolti lehet, hogy ajándékba kaptad kölcsön.
Szóval érted... A B terv meg virtuális LAN. Nem mondok többet csak azt hogy...
Helló!
Nos én is azt vettem le. De hihetetlen de azóta 3 volt csak failed to join the gamem... Lag nem volt!(vagy legalább is nem látszik, egy két baalrunomat törölték) Szóval Che, aki rungame közelélbe se megy és már van hellen is(!) Nyugodtan mehet diózni.
Ez a hír mit sem változtat azon, hogy most Godfather-özök...
Meg fogom nézni, mindenképp... Érdekel, hogy tényleg megváltoztak-e a dolgok. Bár, amit én a hírből kivettem, az az, hogy ezentúl nem lesz dupe... De attól még LAG-ozhat, nem? Mindegy, pénteken mindenképp belépek, mert a karaktereim le fognak járni....
Azt a kombózást szerintem gyorsan felejtsd el!
Warnen, Che olvassátok el a legújabb hírt! Most már nincs több kifogás, gyertek diablozni "go, go, go diablo!" Nekem tegnap nem is lagolt
Tényleg műkszik, egyből be tudtam lépni! Warnen return Khanduras!
Reszkessetek lámák, núbok, jön a fan-zeal pala!
Warnen: mint valószínűleg azóta megfigyelted, felvettelek MSN-re... Kérlek szólj ha véletlenül multiztok...
Na már majdnem eljutottam Baalszínig, Nihlatak csarnokait csekkolom le éppen... (Nem nehéz, 2-es lvl Fire Mastery és lvl 11 Fireball igen zúzós, plusz van a lvl 1 Lightning Mastery és nagy némi Chain Lightning a Fire Immune szörnyek ellen).
Mephisto nekem igenis sokkal nehezebb volt, mint Duriel, vagy, mint mondjuk Diablo. Komolyan, Diabloval nem volt nagyon nehéz elbánni. A villámát simán ki lehetett kerülni, a tűzvihar alig sebzett, amikor meg megpróbált közelharcban megütni, elfutottam.
(Szégyen a futás, de kit érdekel )
Nekem is volt már olyan, h a huszadik belépési kísérletnél is Failed to join game volt.
ui:honnan szeded ezeket a smiley-kat?
Warnen! Ma valamikor lessz időd Diablozni? Ha igen értesíts. Továbbra is vár rád a "Trang Oul Avatar" pár darabja + a White necro wand
ui: Mióta megduplázták a netem 1mbit/s-re azóta nincs ilyen bajom. Tegnap rengeteget játszottam és az össz játékidő alatt (7-9óra) 3xor volt failed. Direkt megszámoltam
Ujjé - holnap szabadnapos leszek, és télleg Diablózok!
Warnen: mint valószínűleg azóta megfigyelted, felvettelek MSN-re... Kérlek szólj ha véletlenül multiztok...
Na már majdnem eljutottam Baalszínig, Nihlatak csarnokait csekkolom le éppen... (Nem nehéz, 2-es lvl Fire Mastery és lvl 11 Fireball igen zúzós, plusz van a lvl 1 Lightning Mastery és nagy némi Chain Lightning a Fire Immune szörnyek ellen).
Mephisto nekem igenis sokkal nehezebb volt, mint Duriel, vagy, mint mondjuk Diablo. Komolyan, Diabloval nem volt nagyon nehéz elbánni. A villámát simán ki lehetett kerülni, a tűzvihar alig sebzett, amikor meg megpróbált közelharcban megütni, elfutottam.
Vááááá! Épp cuccoltam egy szerveren amikor a semmiből előtünt egy baz nagy LAG és egyszer csak kidobott!
A Sok charm+3 uniqe item ami nem volt ócska elszált!
Már csak abban reménykedem hogy backroll volt!:p
De most meg valami "your connection restriscted..." van és nem érem el a karaktereimet.
De majd helyre jön lévén volt már ilyen
Warnen-t idézve és együt értve vele: "A BNET MONNYON LE!"
Fallen úgy sajnállak! Hogy ismerhetsz egy ilyan aberáltat Remélem azért feltünt neki, hogy levettem minden cuccomXDRáadásul nagyon lassú... Warnen FoHere gyorsabb nála (pedig mikor én láttam Warnen FoHerét fel se volt cuccolva... Talán most se) De komolyan ezt a szánalmat mikor ismerted meg?
1. Ha megölted a Cow kinget már nem mehetsz be ujra!
2. Ha nincs kész az összes quest akkor sem mehetsz be!(ezért érdemes átalpozni a questeket hogy "el lobbanjon" mind)
3. Csak act1-es faluba tudod megnyitni!
Asszem ennyi! Ha valamit kihagytam volna majd kiegészítenek!
Látom a szorgalmi is megvolt NEM KELL, HOGY MEGLEGYEN AZ ÖSSZE Q-T! Pedig ezt már mondtam neked, most nagyott csalódtam benned xD
Most megkavartál :-S Az all, amikor távolra ható skilleket is használ, nem igaz? A másikban meg csak közharci Ha most nem égettem le magam megyek eszem valamit (Persze regelés után) Egyébként Cal, úgye véletlenül se (max hackel) lehetséges az, hogy a hulla a cuccaidat kidobja? Mer emiatt hívogat mindig egy gyerek, hogy mentsem meg a hullájátXD
mondom BÁRMILYET...azért még most se megy 100%-osan az olvasás xD
hc-ben van olyan, hogy a másik hulláját fölveheted, ha engedélyezte...sc-ben nincs
hulla megmentés = segíts neki megtisztítani az utat, hogy visszaszerezze a vesztett xp 75%-át (ha kilépsz-belépsz, nem kapod vissza)
nem teamduel, ez mind 1v1
all = bármilyen karakter nevezhet...(nincs megszorítás, hogy csak melee, csak caster/ranger)
Most megkavartál :-S Az all, amikor távolra ható skilleket is használ, nem igaz? A másikban meg csak közharci Ha most nem égettem le magam megyek eszem valamit (Persze regelés után) Egyébként Cal, úgye véletlenül se (max hackel) lehetséges az, hogy a hulla a cuccaidat kidobja? Mer emiatt hívogat mindig egy gyerek, hogy mentsem meg a hullájátXD
Regelni is fogok! De elötte 80-s-ra kéne runnoltatnom smitimet, meg javámat szeretném fejlesztgetni. Ezejet egyedül a kis csontismontis emberkém gátol.
Egyébként az all mire utal? A high meg ezeket még tökéletesen értem De ez az all-t nem értem. Ott mindenki mindenki ellen megy egyszerre, vagy mi?
nem teamduel, ez mind 1v1
all = bármilyen karakter nevezhet...(nincs megszorítás, hogy csak melee, csak caster/ranger)
Figyelmes olvasásá rulz Szóval Cal ne mond, hogy olvassam el megint, mert megtettem
De az nem bunkóság, ha simán regelek gs fórumra, és jelentkezek?
egyáltalán nem mivel a fórumra bárki regelhet + a bajnokság is nyitott, örömmel vesszük a jelentkezőket (más kérdés, hogy minden regisztrációt az adminok jóvá kell, hogy hagyjanak - Major_S és én - de ez a botok miatt van )
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.