Igen súlyos ár, mikor tonnányi remek játékot lehet megkapni egy-két ezer forintos összegekért. Az pedig külön vicces (vagy inkább szánalmas), hogy csak emelkedik az ára, ahogy telik az idő.
Hú, de jó, hogy megvettem annak idején... Ez tényleg iszonyatosan szánalmas... Húzzák le magukat a WC-n a kiadók.
Szerintem rendeld meg külföldről, vagy a Blizzardtól Battle.neten keresztül. Úgy legalább nem kell a CD-kkel szarakodni, hanem digitális formában meg lesz.
Most nézem milyen pofátlan ára lett a Diablo 2-nek. Tavaly valami 3-4 ezerért adták a játékot kiegestül most meg 4690 az alap is, a LOD is (neten kersztül rendelve "csak" 4, de az is sok). Nemtudom hogy mire fel ment fel gyakorlatilag a duplájára az ára, de egy 9 éves játékért 9ezret elkérni még akkor is k_rvasok, ha az Blizzard termék és van egy kiváló Battle.net mögötte. Egy ezressel megtoldva már az idei év nagy durranásit, a Dragon Age-t vagy Left 4 Dead 2-őt vesz az ember... (De látom, hogy újabban a Warcraft 3-mat is hasonlóan drágán vesztegetik, fél év múlva a StarCraft is ennyi lesz?!)
Pár nappal ezelőtt arby belinkelt egy fos Mephisto runt.
Na, itt van egy másik!
Kritikán aluli. Persze látszólag lopótökösminden. De kaptunk egy Angelic vértet és egy Isenheart pajzsot . Egyedül a hydraskull volt értékelhető, azt oda bírtam adni mercemnek. De a többi szánalom.
Mellesleg én is tudok olyanokról, akik lvl 90 fölé bírtak menni single-ben és boldogultak Hellen is. A single szerintem jóval könnyebb, mint a multi.
120-130 órát szerintem én is simán beletettem a Sorcimba, de nem jutottam, csak hetvenegynéhányadik szintig, ráadásul hellen egyedül haladni gyakorlatilag képtelenség, az első város is kínszenvedés volt számomra.
Én nem hallottam senkiről, aki single-ben kimaxolta volna a karakterét...
Elég régen volt már ladder-reset, mégsem hemzsegnek a neten sem a 99-es karakterek.
Üdv Mindenkinek
Újra bele szeretném vetni magam a Diablo 2 világába, de amikor még jópár éve toltam a barbárommal, akkor kb mindent a bashre és mindent a concentratere alapon toltam a témát. Ma már tudom, hogy ez azért nem így működik, s arra lennék kíváncsi a karakterrel kapcsolatban, hogy hogyan és hányféle módon lehet, illetve érdemes fejleszteni? Olvastam a Páholyon kétkezes fegyverekkel operálóról, dobálósról, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is. Esetleg ha van valami talentcalculator is hozzá, akkor annak is örülnék
Szerintem Berserk + Whirlwind.
Persze gyorsaság szempontjából a Frenzy Barb nagyon jó, de nekem eddig a pajzs + kard + Berserk kombó jött be a legjobban. Itt ugebár van pajzs, ami blokkol, van egy jó gyors kard, és van a Concentrate/Berserk skill.
WhirlWindet szerk.: önmagában én nem nagyon szeretem, mert sok manát használ és igazából csak nagy tömeg ellen jó tapasztalataim szerint.
Újra bele szeretném vetni magam a Diablo 2 világába, de amikor még jópár éve toltam a barbárommal, akkor kb mindent a bashre és mindent a concentratere alapon toltam a témát. Ma már tudom, hogy ez azért nem így működik, s arra lennék kíváncsi a karakterrel kapcsolatban, hogy hogyan és hányféle módon lehet, illetve érdemes fejleszteni? Olvastam a Páholyon kétkezes fegyverekkel operálóról, dobálósról, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is. Esetleg ha van valami talentcalculator is hozzá, akkor annak is örülnék
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.