Üdv. mindenki! Újra felraktam a gépemre a Diablo 2-t és a Lord a Lord of Destruction. A mentésemet belerakom és a játékban a karakterem nem jön ki. Mi lehet a gond?
Ezt kipróbálta már valaki? Olvastam D0nci hozzászólását, hogy Battle.neteten nem megengedett, de azért érdekelne, működik-e?
Két újításnak nagyon örülnék 1.13-ban. Hogy lehessen növelni a felbontást, valamint, hogy menjen CD nélkül is.
Erre jó a "space". (meg lehet állítani vele az időt)
Én most abban is egyedül megyek, nem kötelező senkit magam mellé vennem, igaz, így néha szívok rendesen.
Köszönöm szépen a segítséget. Még egy utsó kérdés: melyikre érdemesebb beruházni (bár mondjuk egy ilyen fórumon részlehajlóak azért az emberek), de most hátha őszintén tudtok reagálni. Diablo2 vagy Dungeon Siege 2. Tudom grafika teljesen más, de játékélmény szempontjából?
Egyértelműen diablo 2. Sokkal hosszabb ideig nyújt kikapcsolódást, újra és újra előveszi az ember. Én csak tudom, 7 éve térek hozzá vissza állandóan
Sziasztok!
Meg tudnátok nekem mondani, hogy a Diablo 2 minden probléma nélkül elindul, működik egy Xp-s, duplamagos gépen? mert sok régi játék nem szereti a duplamagot. A másik kérdésem: van olyan patch a Diablohoz, mely a grafikai dolgokat javítja? melynek birtokában pl. lehet növelni a felbontást, lehet beállítani az élsimítást:? vagy iyen nincs? illetve a Diablo 2 menüjében van olyan opció, melyre kattintva autmatikusan letölti a legfrisebb patcheket?
KÖszönöm előre is segítő válaszotokat: Zoli
topaz írta:
Meg tudnátok nekem mondani, hogy a Diablo 2 minden probléma nélkül elindul, működik egy Xp-s, duplamagos gépen?
Tudomásom szerint megy a kétmagos procikon gond nélkül. Ha mégsem, akkor addig leállítod az egyik magot amíg diablozol.
topaz írta:
A másik kérdésem: van olyan patch a Diablohoz, mely a grafikai dolgokat javítja? melynek birtokában pl. lehet növelni a felbontást, lehet beállítani az élsimítást:? vagy iyen nincs?
nincs ilyen peccs, úgy néz ki, ahogy, így kell szeretni
topaz írta:
illetve a Diablo 2 menüjében van olyan opció, melyre kattintva autmatikusan letölti a legfrisebb patcheket?
Felmész a Battle.netre rögtön elkezdi letölteni neked a patcheket, szóval nem kell manuálisan szívózni vele.
Nem hiszem, hogy bárki besértődne azon, hogy a tanulmányaidat a játék elé helyezed (rajtam kívül ).
Úgyhogy csak mindent bele, lesz még bőven idő, játszani. ; )
Holnap este találkozó a Battle.net-en. Szerintem már 6 óra magasságában fogok egyet hostolni, PGO néven. Legutóbb jónéhány spammert kaptunk, úgyhogy ebből tanulva kód is lesz, a dio3 szerintem megfelelő lesz, úgyhogy ezzel tudtok majd belépni.
Holnap találkozunk.
Jó volt a multi, bár a súlyosan alulfejlett karakterem miatt az én szerepem kimerült abban, hogy néha látványosan elnyomtam egy alibi fireboltot, hogy úgy tűnjön, én is hatékony tagja vagyok a csapatnak.
Viszont így is ledolgozódott hat szint a hátrányomból, röpke egy óra alatt. Köszönet mindkettőtöknek!
Kedden folyt köv.
Milyen fokozaton kínszenvedés?
Normal/Nightmare eléggé sima volt (Nightmare-en azért kellett a segítség az Ancient-eknél). Viszont Hellről nem tudok nyilatkozni, ott nem jutottam el a végéig Sorcival.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.