Miért ne lenne a wow után igazi? A diablo én többre tartom mint a wow-ot, de hát nem vagyunk egyformák. Mindenki úgy veszi el az életét ahogy neki tetszik. Én meg nem nagyon akarok leállni a dio3-ig a diablo 2-vel xD
A posionos necro erős? igazából én mindig wandot adtam neki, bár azt is csak a tulajdonságok miatt xD mivel csak ütni lehet vele.
ImmortalBlader írta:
A posionos necro erős? igazából én mindig wandot adtam neki, bár azt is csak a tulajdonságok miatt xD mivel csak ütni lehet vele.
szvsz szar a poisonos necro, de ízlések és pofonok. Amúgy a legtöbb necro summonos vagy bone/corpse explosion. Hellig jó a poisonmancer, de után sztem nem sokat ér.
Miért ne lenne a wow után igazi? A diablo én többre tartom mint a wow-ot, de hát nem vagyunk egyformák. Mindenki úgy veszi el az életét ahogy neki tetszik. Én meg nem nagyon akarok leállni a dio3-ig a diablo 2-vel xD
Hát Bneten nem játszok., de azért köszi mindent
Igazából még arra lennék kiváncsi, hogy a tőr pontosan melyik kasztnak a kezébe való leginkább? Én az Assára gondoltam, de neki claw-class fegyók kellenek
arby írta: (de kis trükkel megoldható, hogy ne tegye persze)
Gondolom, annyi a lényeg, hogy legyen egy Necro a csapatban, aki hamarabb robbantja fel a hullákat.
Egyszer, ha majd kijön a végleges 1.13, akkor ismét benne leszek a multiban.
Én is várom már. Semmi nem jobb egy kis karácsonyi hentelésnél
És asszem megint necrot kezdek, 6éven keresztül utáltam, most meg a kedvencem. Valószínűleg azért, mert a többi már teljesen lehasználtam.
Nem tudjátok hol kell majd megtalálnom Pandemonium Diablo-t és Baalt? Olvastam róla, hogy raktak be ilyesmit az ultosó patchekbe.
Tud róla vki valamit?
Über Tristramban. 3 kulcsot kell megszerezni a Key of Terrort (The Countess), Key of Hate (The Summoner) illetve Key of Hate (Nihlataktól). Hell fokozaton kell játszani, természetesen ritkán adják a cumókat. Aztán belerakod a Horadric cube-ba egy tome of town portallal és mehetsz 3 másik fődémonhoz (persze ezek e portálok véletlenszerűek, hogy kihez nyílik, szóval nem olyan egyszerű ez), akinek a testrészeit összeszedve lehet nyitni a portált Über Tristramba. Remélem értető volt
Szerk.: megelőztek, bocs
Szerk2.: a második key of hate (Nihlatak) az key of destruciton.
Nem tudjátok hol kell majd megtalálnom Pandemonium Diablo-t és Baalt? Olvastam róla, hogy raktak be ilyesmit az ultosó patchekbe.
Tud róla vki valamit?
Tud róla vki valamit?
Amikor visszaváltok az asztalról a diabloba és amikor belépek a karimmal a játékba a gépembe valami sípol kb. 5 másodpercig.
Magas hangon kezdi és egyre mélyebb XD
Hát skillekben vegyes raktam ordításra ami defet növel, meg sword mastery, iron skin, de két kardom van a két kezemben és double swingel zúzom
De ha jobban megnézitek ezt
a videót akkor látszik, hogy annak aki a videot csinálta megy vagy 50-60 fpsel
Nálam így kellene, hogy menjen, de nem így megy. Valahogy csak csinált vele vmit xD
FZ4: A játékban is így van írva, azért nevezzük így. Olyan szempontból tényleg baromság, hogy térhatást abszolút nem kelt szvsz, ha be van kapcsolva, akkor sem.
Amúgy a Torchlight szerintem tényleg eddig a legkiforrottabb játéka az original csapatnak. Persze van még hova fejlődni, hiszen ez a hülye töltögetés a Diabloknál abszolút nem volt jellemző.
De pont így futott anno a 7 évvel ezelőtti gépemen is xD
Am a perspektíva nélkül nekem nagyon zavaró a játékmenet, úgy hogy nincs eldöntve egy kicsit a kamera
Perspektívát pont emiatt nem szabad bekapcsolni. Sőt, én mindent csutkára leveszek, mert a játék szebb úgysem lesz tőle, na meg a Diablo 2 nem is erről szól. Viszont cserébe úgy belassítja a gépedet még manapság is, mintha valami hiperszuper új játék lenne.
Nekem sem megy amúgy 25 fps-nél gyorsabban, legalábbis a Fraps szerint. Valószínűleg emiatt lehet. 640x480-ban, legminimálisabb beállításokkal viszont sokat lehet rajta tornászni.
Ez van, a készítők már ekkor is bebizonyították, mennyire nem értenek a játékok technikai oldalához, ami sajnos a Hellgate: Londonnál csúcsosodott ki. (És amit a Torchlightnál szerencsére maximálisan kiküszöböltek. ) De hát "Diablo 2, én így szeretlek".
A 3 remélhetőleg már nem lesz ennyire elcseszettül optimalizálatlan. (Mondjuk valószínű, mert a Blizzard mára már csak kinőtte a "balhereséget" ilyen téren. Más téren meg egyre inkább visszafejlődik. )
Az lehet XD Én a szót ugyértelmezem, hogy vmi 3d hatást keltő opció vagyis én a saját szememmel így látom
Más: Észrevettem hogy a diablo 2 játék közben 25 FPS-nél gyorsabban nem akaródzik futni, nem tudom miért. Ti tudjátok ?
Azért érdekel, majd mi lesz a következő zseniális lépés a Blizzard részéről a SCII szétdarabolása, LAN-mentesítése, és a mostani D2 beta-folt után?
Fizetős patch?
anubys írta:
Azért érdekel, majd mi lesz a következő zseniális lépés a Blizzard részéről a SCII szétdarabolása, LAN-mentesítése, és a mostani D2 beta-folt után?
Fizetős patch?
DLC-ként töltheted majd le a dragoon gyártási jogát
Fizetős patch?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.