Kérjük jelentkezz be!
Battlefield 2142

Battlefield 2142 és kiegészítői

A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
#24403 galler3 2006. december. 25. 12:16
galler3
Karácsony napi mépszárlás
Én benne vagyok...
#24382 X-Lancer 2006. december. 25. 02:41
X-Lancer
#23748 :: Darths (2006. december. 21. 19:37)
Jaja ezeket tudom, azért már jópárszor commanderkedtem, csak vannak dolgok amiben nem voltam biztos...pl szkenner... és továbbra sem tudom, a lényeget
Darths: nem tudnál megadni vmi e-mail címet amire küldhetnék egy adag képet? és azokat nem raknád ki ide? persze csak válogatva...egyébként a nagyja bugról készült, de nagyon lolok
#24381 X-Lancer 2006. december. 25. 02:33
X-Lancer
#24367 :: hobbeKiller (2006. december. 24. 22:00)
A menet végén nem tudod, csak (hibásan) felajánjla a program. Amikor elkezdődik az új menet, akkor megnyomod a Caps Lock-ot, és a commander opciónál megnyomod az aply-it. Ekkor egy szavazás kezdődik és ha elfogadnak, akkor dönthetsz, hogy elfogadod-e vagy sem.
Bocs ezt kijavítanám: ha megjelölted magad kommandernek nem kezdődik semmilyen szavazás hanem a program a legmagasabb rangú embert választja ki (több ugyanolyan rang esetén random) ha a játék kiírja hogy: You are applied to be the commander of the ... team stb stb... akkor nyomj egy Page upot
#24367 hobbeKiller 2006. december. 24. 22:00
hobbeKiller
A menet végén nem tudod, csak (hibásan) felajánjla a program. Amikor elkezdődik az új menet, akkor megnyomod a Caps Lock-ot, és a commander opciónál megnyomod az aply-it. Ekkor egy szavazás kezdődik és ha elfogadnak, akkor dönthetsz, hogy elfogadod-e vagy sem.
#24332 Darths 2006. december. 24. 18:20
Darths
#21361 :: Darths (2006. december. 10. 00:35)
Nagyon köszi a helpet! Ez volt a probléma Most hogy kész a galéria, végre nyomtam is egy nagyot...
Nekem ez megoldotta a kifagyást! Próbáld meg!
#24309 ballon 2006. december. 24. 14:57
ballon
#24271 :: hobbeKiller (2006. december. 24. 11:28)
Szerintem a gépednek bírnia kéne. Az enyém sem sokkal erősebb. Akkor viszont a kapcsolatoddal lesz baj. Azt kéne ellenőrizni.
De hogy?Egyébként csak akkor lép ki ha 30-nál többen vannak a szerveren.
#24271 hobbeKiller 2006. december. 24. 11:28
hobbeKiller
Szerintem a gépednek bírnia kéne. Az enyém sem sokkal erősebb. Akkor viszont a kapcsolatoddal lesz baj. Azt kéne ellenőrizni.
#24266 ballon 2006. december. 24. 11:24
ballon
#24003 :: sleazy (2006. december. 22. 23:39)
Ezt a kérdést passzolom, nekem (eddig) még nem volt gondom a punk-kal, de elég sokan panaszkodnak rá. Lehet, hogy a patch nem telepíti fel rendesen az új verzióját a PB-nek és ez lehet a gond...
Helló!Lenne egy kérdésem.Szerintetek mért van az hogy kb. 2 perc játék után kilép a BF 2142-ő?A haverom szerint vagy nem bírja a gép vagy szar a videókártya.A gépem Intel 2.8,1GB ram,6600GT 128mb.
#24003 sleazy 2006. december. 22. 23:39
sleazy
#23926 :: gyarfi (2006. december. 22. 19:10)
Igen, lazításnak tényleg kíváló, csak egy a gond: Ha egy squad nem "engedelmeskedik" neked, tehát minden parancsot visszadob, és elmegy másfele. Na, annál nincs rosszabb... Egy kérdés: Miért van az, hogy a punkibuster szerverekről mindig dob az előbb említett progi? Egy-két kivétellel mondjuk, de akkoris zavaró, és nem használok cheatet... Valaki tud rá valami beállítást/egyebet, amivel nem dob le?
Ezt a kérdést passzolom, nekem (eddig) még nem volt gondom a punk-kal, de elég sokan panaszkodnak rá. Lehet, hogy a patch nem telepíti fel rendesen az új verzióját a PB-nek és ez lehet a gond...
#23926 gyarfi 2006. december. 22. 19:10
gyarfi
#23863 :: sleazy (2006. december. 22. 13:12)
Hát ez pont jó a BF-ben. Nemcsak egy FPS-t kapsz, hanem egy stretégiai játékot !!!! Na jó, talán egy kicsit erős, de ha kicsit lazítani akarsz, akkor ott a commander mód, ami egész élethű, mert pl. eddig egy stratégiai játékban sem voltak ilyen élethű A.I.-ja a katonáknak (pl. nem engedelmeskedek a parancsnak stb.). Az viszont igaz, hogy nem tudsz rendesen harcolni (kill streak pineket nem is kaphatsz), meg pár szerveren bannolnak, ha parancsnok létedre harcolsz.
Igen, lazításnak tényleg kíváló, csak egy a gond: Ha egy squad nem "engedelmeskedik" neked, tehát minden parancsot visszadob, és elmegy másfele. Na, annál nincs rosszabb...

Egy kérdés: Miért van az, hogy a punkibuster szerverekről mindig dob az előbb említett progi? Egy-két kivétellel mondjuk, de akkoris zavaró, és nem használok cheatet... Valaki tud rá valami beállítást/egyebet, amivel nem dob le?
#23863 sleazy 2006. december. 22. 13:12
sleazy
#23859 :: gyarfi (2006. december. 22. 12:52)
Igen, viszont a Commandernek egyetlen rossz tulajdonsága van: nem lehet normálisan harcolni, ha tényleg győzelemre akarod vezetni a csapatot. Nincs extázis, és ha lelkiismeretes vagy, lefekszel egy sarokba a titánban, és ki sem nézel a térkép mögül. De amúgy tényleg nagyon jó dolog. Szerk.: És én sajnos túl lelkiismeretes voltam, és nem is vettem részt az igazi csatákban
Hát ez pont jó a BF-ben. Nemcsak egy FPS-t kapsz, hanem egy stretégiai játékot !!!! Na jó, talán egy kicsit erős, de ha kicsit lazítani akarsz, akkor ott a commander mód, ami egész élethű, mert pl. eddig egy stratégiai játékban sem voltak ilyen élethű A.I.-ja a katonáknak (pl. nem engedelmeskedek a parancsnak stb.). Az viszont igaz, hogy nem tudsz rendesen harcolni (kill streak pineket nem is kaphatsz), meg pár szerveren bannolnak, ha parancsnok létedre harcolsz.
#23859 gyarfi 2006. december. 22. 12:52
gyarfi
#23856 :: sleazy (2006. december. 22. 12:47)
Sztem a szkenner azért jó mert te 1 másodperc alatt tudod, hol van a legtöbb ellenség, vagy hogy hol tömörülnek és mondjuk oda küldhetsz egy orbital strike-ot, vagy pl. ha berlines pályán valakinek sikerült kilógnia a védvonalból és mondjuk a bázis felé tart, akkor szólhatsz egy squadnak, hogy ugyan már intézze el . Szóval azért jó, mert te, mint commander rögtön tudni fogod, hogy ki hol van és mit csinál és így nagyobb az esély, hogy jó parancsokat osztogatsz .
Igen, viszont a Commandernek egyetlen rossz tulajdonsága van: nem lehet normálisan harcolni, ha tényleg győzelemre akarod vezetni a csapatot. Nincs extázis, és ha lelkiismeretes vagy, lefekszel egy sarokba a titánban, és ki sem nézel a térkép mögül. De amúgy tényleg nagyon jó dolog.

Szerk.: És én sajnos túl lelkiismeretes voltam, és nem is vettem részt az igazi csatákban
#23856 sleazy 2006. december. 22. 12:47
sleazy
#23748 :: Darths (2006. december. 21. 19:37)
Jaja ezeket tudom, azért már jópárszor commanderkedtem, csak vannak dolgok amiben nem voltam biztos...pl szkenner... és továbbra sem tudom, a lényeget
Sztem a szkenner azért jó mert te 1 másodperc alatt tudod, hol van a legtöbb ellenség, vagy hogy hol tömörülnek és mondjuk oda küldhetsz egy orbital strike-ot, vagy pl. ha berlines pályán valakinek sikerült kilógnia a védvonalból és mondjuk a bázis felé tart, akkor szólhatsz egy squadnak, hogy ugyan már intézze el . Szóval azért jó, mert te, mint commander rögtön tudni fogod, hogy ki hol van és mit csinál és így nagyobb az esély, hogy jó parancsokat osztogatsz .
#23789 gyarfi 2006. december. 21. 22:06
gyarfi
Na, ma először voltam Commander. Fel sem néztem a térkép mögül, álandóan scanneltem meg EMP-csapást osztottam. Aztán mégis lett valahonnan 21 fragem a végére... Na meg persze nyertünk. De soha többé nem leszek Commander (csak ha nagyon muszáj )
#23748 Darths 2006. december. 21. 19:37
Darths
#23744 :: Botond666 (2006. december. 21. 19:20)
Angolul: Orbital Strike "Űrcsapás". Sztem úgy a leghatásosabb, ha benyomsz egy UAV-ot (felderítő), és akkor a katonák is látják az ellenséget, meg te is folyamatosan látod pl a lépegetőt, és akkor pontosan tudod osztani az emp-t, majd az űrcsapást .
#23744 Botond666 2006. december. 21. 19:20
Botond666
Angolul: Orbital Strike "Űrcsapás".
Sztem úgy a leghatásosabb, ha benyomsz egy UAV-ot (felderítő), és akkor a katonák is látják az ellenséget, meg te is folyamatosan látod pl a lépegetőt, és akkor pontosan tudod osztani az emp-t, majd az űrcsapást .
#23727 hobbeKiller 2006. december. 21. 18:29
hobbeKiller
Azt hiszem a szkennert a többiek nem látják csak a kémrepülőgépes felderítést.
A tüzérség alatt amikor bombák esnek le. CSíkot húzva maguk után. Bocs, de most nem jut eszembe, hogy hogy van angolul, illetve, hogy hogy hívják a játékban. (ezért írtam ilyen furán körül) Vagy az nem is tüzérség, hanem légi csapás?
#23710 Darths 2006. december. 21. 18:06
Darths
#23707 :: hobbeKiller (2006. december. 21. 17:50)
Alapbeállításoknál Caps Lock. Jó tanács: Halgass a szakaszparancsnokokra, sűrűn használd a szkennert (azt amelyik az egész ályát szkenneli) és ha nem vagy teljesen biztos abban, hogy eltalálod a célt, akkor tüzérség, és nem EMP csapás. Jobb hatásfok, nagyobb szórás...
Itt tüzérség alatt mit értesz?
Illetve ha szkennert használok, akkor azt a többiek is látják?
#23707 hobbeKiller 2006. december. 21. 17:50
hobbeKiller
Alapbeállításoknál Caps Lock.
Jó tanács: Halgass a szakaszparancsnokokra, sűrűn használd a szkennert (azt amelyik az egész ályát szkenneli) és ha nem vagy teljesen biztos abban, hogy eltalálod a célt, akkor tüzérség, és nem EMP csapás. Jobb hatásfok, nagyobb szórás...
#23703 gyarfi 2006. december. 21. 17:41
gyarfi
#23684 :: Botond666 (2006. december. 21. 16:33)
Ez a rossz commander átka, gondolom csak kipróbálta milyen a commander, megunta, aztán játszott mint egy rendes sorkatona, és nem mondott le. Vagy nem tudta kezelni a commander panelt (bár nem tudom hogy nem lehet tudni azt kezelni, mert nem vmi nagy ördöngősség ).
Botond666 írta:

hobbeKiller írta:
Ha csak csapatparancsnok vagyok, akkor a commander miért nem reagál a kéréseimre? Sok kellemetlenségtõl kímélt volna meg egy jó elhelyezett tüzérségi csapás.

Ez a rossz commander átka, gondolom csak kipróbálta milyen a commander, megunta, aztán játszott mint egy rendes sorkatona, és nem mondott le. Vagy nem tudta kezelni a commander panelt (bár nem tudom hogy nem lehet tudni azt kezelni, mert nem vmi nagy ördöngõsség ).

Tényleg, egy kérdés: a Commander panelt melyik gombbal lehet előhozni? Mert egyszer "megválasztottak" Commandernek, de nem fogadtam el, csak ezért...
#23693 gkiki 2006. december. 21. 17:15
gkiki
#23684 :: Botond666 (2006. december. 21. 16:33)
Ez a rossz commander átka, gondolom csak kipróbálta milyen a commander, megunta, aztán játszott mint egy rendes sorkatona, és nem mondott le. Vagy nem tudta kezelni a commander panelt (bár nem tudom hogy nem lehet tudni azt kezelni, mert nem vmi nagy ördöngősség ).
Beszállnék vmilyen klánba, vegyetek fel MSN-re
#23684 Botond666 2006. december. 21. 16:33
Botond666
#23682 :: hobbeKiller (2006. december. 21. 16:24)
Wháááá! 5 körön keresztül én voltam a commander!! És ötből négyszer sikerült győzelemre vezetnem a csapatot!!! Egy (költői) kérdés: Ha csak csapatparancsnok vagyok, akkor a commander miért nem reagál a kéréseimre? Sok kellemetlenségtől kímélt volna meg egy jó elhelyezett tüzérségi csapás.
#23682 hobbeKiller 2006. december. 21. 16:24
hobbeKiller
Wháááá! 5 körön keresztül én voltam a commander!! És ötből négyszer sikerült győzelemre vezetnem a csapatot!!!
Egy (költői) kérdés: Ha csak csapatparancsnok vagyok, akkor a commander miért nem reagál a kéréseimre? Sok kellemetlenségtől kímélt volna meg egy jó elhelyezett tüzérségi csapás.