A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
HUBA hol vagytok senki sem játszik ma? Nit0 Lancer ROUG (Aszton te vagy) Botond valaki????
Te kérdezed, hogy hol vagyunk? Tegnap sem voltál, redig itt volt ROUG, Akylleus, Aszton, Destroyer, sőt még Sleazy is ott volt... Én meg épp azt kérdezgettem tőlük, hogy "Djuri hol van, mert már rég játszottam vele"
Az egyetlen kérdésem, hogy hogyan fogjuk megkülönböztetni egymástól a két félt? Most már a Pac is fehér ruhát kapott . Már előre látom, hogy kicsivel több teamkill lesz, mint eddig (részemről is)
Segítség!! Amikor elindítom a Battlefield 2142-t bejön a videó és azután meg egy ilyen regisztrációs képernyő. Ez csak multis játék? Mit tegyek?? Köszönöm!
Ha jól értem az hivatalos weboldalt, akkor lesz egy esti pálya is, mégpedig a Lipcsei . De az félreértések miatt itt az eredeti szöveg: "Finally, night has fallen when the EU launches their assault on the city in the Liberation of Leipzig."
+ az egyik kitüntetés egy új pin lesz és ahogy a képeket nézem új textúrákat kapnak a járművek és karakterek, ami kb. úgy néz ki mintha mindent elöntött volna a lavina és most kászálódnának ki belőle, magyarul minden csupa hó...
Ja és nincs speeder csak Hachimoto, ami szintén valami APC szerűség, de ott IFV-nek írják.
A BoosterPack-ot meg nem lehet bótban megvenni, ott csak a letöltési kódot lehet és ez 100%. Tehát csak az online fizetést úszod meg, de úgyanúgy le kell töltened.
Hello maj kiugrottam a ruhámból mikor halottam hogy lesz pack. Megveszem. Ja és Huba klán bocsesz de egész héten nem voltam és tudom nélkülem élvezni se lehet....
Szerintem én is megveszem, de még átgondolom (úgy is az jön ki belőle, hogy megveszem ). De tényleg én is kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak hozzárakni az assoult cuccaihoz .
Láttátok a híreket? Booster pack érkezik, infantryra kihegyezve ! Kíváncsi vagyok az új cuccokra is, meg mik lesznek az új rangok.
Bevallom, én azt hittem (reméltem), hogy előbb egy rendes kiegészítőt kapunk (az új féllel) és csak utána jönnek a bp-k, de legalább hamarabb kapunk új dolgokat
Na végre I'LL BE BACK!!! A ts-t is sikerült beüzemelnem, szal minden [cenzúrázva]a.
Ja és Xlancer ki van most a klánban??
Mura a kést is előbb-utóbb megkapod, de senki ne csodálkozzon, ha valamit nem kap meg rögtön, vagy késik, mert még most is gyakran csinál furcsaságot a progi .
Újoncok sorakozó! Lépés utánam egy kettő egy kettő. Botond bekerültél? jó tudni (lancernek egyre veszélyeztetettebb a pozíciója)
Te ne bomlsd a HUBA belső rendjét...találkozunk a pálylán ja mégsem....te egyből meghalsz... APOPHIS mivel nagyon még nem láttalak ezért még "csak" egy PHUBA előtagot rakj ki...HUN.Mura: nincs azzal semmi bajakinek jobb rankja van az is volt egyszer olyan... Botond666: ez teljes mértékben igaz. Darths: akkor van kedved csatlakozni vagy találtál más elfoglaltságot?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.