A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
AMD Athlon 3200+
Geforce 7600GT 256MB
768MB ram.
Ezen gondolom LOW-ban simán menne a játék?Mert a mostani konfigon LOW-ban is szaggat.
Szerintem mennie kellene mert nekem sincs sokkal erősebb gépem, bár az enyém elég erős masina és nekem LOW-ban megy, de neten néha szoktam laggolni pedig chello classicom van és mégis ez nem mindig zavaró csak amikor dúl nagyban a háború
Csöcs mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy a demóval ki lehet-e ONLINE prózálni a Titan módot vagy sem, mert ha nem akkor nem tölteném le a demót ha lehet.(Tört full már fent van, és nagyon gondolkodom rajta, hogy megveszem eredetiben.)
Mindenképp érdemes eredetiben, hisz' akkor nincs gond a patcheknél sem, és mégis kellemesebb az egész. Ráadásul tényleg megéri...
2.2 Gb a doboz szerint, de biztos úgy van csak éppen így egyszerűbb volt megnéznem
Csöcs mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy a demóval ki lehet-e ONLINE prózálni a Titan módot vagy sem, mert ha nem akkor nem tölteném le a demót ha lehet.(Tört full már fent van, és nagyon gondolkodom rajta, hogy megveszem eredetiben.)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.