A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Na nincs más választás meg várjuk a honositást hozzá. Ja és te nem kérsz vizitdijat a gyogyitás elött?? Jó hir gyerekek össze kapartam elég pénzt a BF 2142-re jippiííííí.
Főkép azokhoz szol akik LAN on is játszanak.Az a problem hogy amikor a haveromnál a két gépen csatlakozunk 1más szerverére akkor az ik nem tud fel menni a másiknak meg a gépe kilép na aki tud helpeljen plzzzzzzzzzz mert a BF a legjobb
Ja, télleg...de meglehet
Engem amúgy nem érdekel a magyarosítás, jó nekem alngolul, sőt, lehet hogy jobb is
Ilyen játékokban én sem csípem a magyarosítást... Mert egy szerepjátékban még csak oké, mert ott sokat kell olvasni, de itt azért nincs annyi minden, meg statisztikáknál is lehet tudni, hogy mi micsoda. Pl.: nem nehéz kitalálni, hogy mi az a total time, meg total kill, meg ilyenek. Ha vmit meg nem tudunk, mint most én, akkor meg megkérdezzük a kedves emberkéket (mint én). Bár nem tudom, mit segítene rajtam a magyarosítás, hogyan lehetne azt jobban lefordítani, mint ahogy én fordítottam.
Na nincs más választás meg várjuk a honositást hozzá. Ja és te nem kérsz vizitdijat a gyogyitás elött?? Jó hir gyerekek össze kapartam elég pénzt a BF 2142-re jippiííííí.
Hát ha szednék érte vizitdíjat, akkor már milliomos lennék... A honosítással kapcsolatban azt hiszem hallottam olyanokat, hogy törölhetik az accountodat, mert ugyebár belenyúlkáltál a gamebe. De ebben nem vagyok biztos, én is úgy hallottam...
Szerk.: kösz Meksz, akkor ezt majd kipróbálom, bár ha transportból dobálod ki az embereket, akkor ugye poddal repkednek, amivel művészet lenne meghalni
Egyébként a pin neve a Troop Transporter Pin. Amit Te mondasz, az vhogy sehogy sem jó, mert 10 titan air drops kell 1 kör alatt (in a round)... És a titán egy kör alatt max 1x eshet le. Egyébként a Troop az azt jelenti, hogy csapat, a transport meg ugye szállító... De akkor sem értem . 10x kell fuvarozni a népet, vagy nemtom. Ha igen, akkor nekem annak már meg kellene hogy legyen, mert Transport a favorite járgányom (egyébként nemsokára valószínűleg helyébe lép a gunship), és mindig szállítgatom a népet, nemcsak magamnak használom, mert annál jobb nincs, mint amikor beszállnak hatan, kipattognak silónál, aztán meg vissza, és így tovább... Meg amúgy is bírom ezeket a járgányokat, főleg a PAC felőlit...
Szerintem azt akkor kapod ha 10 emberkét kiszórsz csapatszállítóból az ellenség titánjára úgy, hogy túl is élje
Mert láttam egy ilyen bugvidit(1.0) és ott a csávó lebegett a titan fölött és rengetegszer megkapta azt a Pint...de én se tudom pontosan
Titan Air Drops meg fejtését sajna nem tudtam kitalálni. A Titán levegöbe leesése vagy Titán levegőből leesése( elöbbi a fordito irta utobbit én gondolom). Sajna csak ennyit tudok.
Egyébként a pin neve a Troop Transporter Pin. Amit Te mondasz, az vhogy sehogy sem jó, mert 10 titan air drops kell 1 kör alatt (in a round)... És a titán egy kör alatt max 1x eshet le. Egyébként a Troop az azt jelenti, hogy csapat, a transport meg ugye szállító... De akkor sem értem . 10x kell fuvarozni a népet, vagy nemtom. Ha igen, akkor nekem annak már meg kellene hogy legyen, mert Transport a favorite járgányom (egyébként nemsokára valószínűleg helyébe lép a gunship), és mindig szállítgatom a népet, nemcsak magamnak használom, mert annál jobb nincs, mint amikor beszállnak hatan, kipattognak silónál, aztán meg vissza, és így tovább... Meg amúgy is bírom ezeket a járgányokat, főleg a PAC felőlit...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.