A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Szerintetek a BF2-őt vagy a Bf2142-őt érdemes megvenni?
A BF2-nek még mindig nagy a játékosbázisa, sőt a magyar klánok nagy része még mindig azzal játszik, de már régi játék, már semmit nem változtatnak rajta és már inkább csak profik játszanak vele. A BF2142 mindennek ellentéte, még frissnek számít, ezért még rengeteg hiba van benne, de lassan átáll mindenki erre, szóval irány a bolt és vedd meg inkább 2142-t!
Mivel úgylátom lassan már mindenki jobban nézi az itteni fórumot ezért:
Csütörtök 20:00-kor WAR lesz: HUBA vs GBC, MSNen lehet nálam ma jelentkezni rá...
Mivel úgylátom lassan már mindenki jobban nézi az itteni fórumot ezért:
Csütörtök 20:00-kor WAR lesz: HUBA vs GBC, MSNen lehet nálam ma jelentkezni rá...
Nos, állig felfegyverzett katonák futkoznak már a harcmezőkön... És nem tudom, hogy ez miatt-e, de nagyon nem ment a játék. Annyiszor meghaltam mint az állat. De ezt betudom az egész heti iskolai fáradalmaknak . Majd holnap újult erővel szállok harcba, de most el kell tennem magam. Egyébként tényleg az az unlockos böhöm engineer fegyver a jobb, amelyik csak egy skulót lő ki. Bár azt sem lehet irányítani, mint az alapot, de legalább egyebesen repül, nem úgy mint a másik unlockos... És ez sztem erősebb is. Assoultnál meg Supportnál meg már amúgy is meg vannak a fegyverek, Reconnál a Lambert meg nem hozott nagy újítást, mert már ismertem. Elég gagyi fegyver, de titánon mégis hatásosabb a bomba mellé, mint a snipe. Jah, meg engineernek tök jók a kütyüi (pl.: a sticky bomb, és egyéb robbanó eszközök hatástalanítására, meg az a tapadós UAV berendezés).
Jót játszottunk az imént gyarfival. Bár csak mi ketten voltunk fenn a szerveren. Késelgettük egy darabig egymást. Csak a rend kedvéért megjegyzem, hogy 7-3 arányban nyertem.
Lenne egy kérdésem a bf2142-vel kapcsolatban. Meg van ccsak nincs hozzá internet. Az lenne a kérdés hogy kevéssé legális módon hogy lehet unlockolni a speciális fegyvereket. Lehet úgy mint a bf 2-ben hogy rgy fájlt átírsz?
Olvass el 3 HSZ-t visszafelé, ott találsz egy linket. Na, most ez a legális (de csak hétvégén ). Amúgy úgy tudom, hogy nem lehet (meg különben is törölnék a karakteredet...).
Hát igen ez mindenképp arra késztet hogy bfezzek hétvégén. Szerintem fel akarják pezsdíteni a bf-et a Northern Strike előtt. Jobban odafigyeljen mindenki. De akkor is mi nyerünk vele a legtöbbet!!!
Lenne egy kérdésem a bf2142-vel kapcsolatban. Meg van ccsak nincs hozzá internet. Az lenne a kérdés hogy kevéssé legális módon hogy lehet unlockolni a speciális fegyvereket. Lehet úgy mint a bf 2-ben hogy rgy fájlt átírsz?
Hát igen ez mindenképp arra késztet hogy bfezzek hétvégén. Szerintem fel akarják pezsdíteni a bf-et a Northern Strike előtt. Jobban odafigyeljen mindenki. De akkor is mi nyerünk vele a legtöbbet!!!
Én is egyszer jutottam de unalmasnak találtam.. A másik szerintem ha valaki késsel rohan feléd nem biztos hogy jószívből esélyt akar adni hanem köll neki a dögcédulád meg az a feeling ami jár vele! Ha van itt valaki a GBC klánból az elkezdhet edzeni rendesen mert a sz*rt is kiverjük belőletek HAHAHAHa
Mondjuk ehhez valamit tenni is kéne, mert tegnap például a ts megbeszélésen 3-a voltunk. Pedig ez már úgy lett elhalasztva (és akkor 6-an voltunk)...
Én is egyszer jutottam de unalmasnak találtam.. A másik szerintem ha valaki késsel rohan feléd nem biztos hogy jószívből esélyt akar adni hanem köll neki a dögcédulád meg az a feeling ami jár vele! Ha van itt valaki a GBC klánból az elkezdhet edzeni rendesen mert a sz*rt is kiverjük belőletek HAHAHAHa
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.