A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Szerintem egy próbát megér,főleg a Titán mód a jó benne meg a sci-fi környezet. Én pont fordítva voltam nekem az 1942 nem tetszett.A 2 már jobb volt de nem nagyon kötött le.A Vietnámhoz meg nem volt sok közöm.
Lassan ki kéne próbálnom az új BF-et, de, hogy őszinte legyek, engem ez a sorozat az 1942 óta nem tud megfogni. Azt azonnal megvettem a megjelenéskor, a demóval is órákat - mit órákat, napokat! - játszottam multiban, minden klappolt. A küldetéslemezek már nem érdekeltek túlságosan - főleg a "titkos fegyverek", hát az "gigalol" volt, netes szlenggel szólva - a Vietnamot talán ha fél óráig próbálgattam, a kettőnek meg a demójával toltam pár kört, aztán delete... ezek után azon se lepődnék meg, ha az újnak a demóját se szorítanám fel a gépre. Elmúlt a varázs, no...
Szerintem egy próbát megér,főleg a Titán mód a jó benne meg a sci-fi környezet. Én pont fordítva voltam nekem az 1942 nem tetszett.A 2 már jobb volt de nem nagyon kötött le.A Vietnámhoz meg nem volt sok közöm.
Lassan ki kéne próbálnom az új BF-et, de, hogy őszinte legyek, engem ez a sorozat az 1942 óta nem tud megfogni. Azt azonnal megvettem a megjelenéskor, a demóval is órákat - mit órákat, napokat! - játszottam multiban, minden klappolt. A küldetéslemezek már nem érdekeltek túlságosan - főleg a "titkos fegyverek", hát az "gigalol" volt, netes szlenggel szólva - a Vietnamot talán ha fél óráig próbálgattam, a kettőnek meg a demójával toltam pár kört, aztán delete... ezek után azon se lepődnék meg, ha az újnak a demóját se szorítanám fel a gépre. Elmúlt a varázs, no...
Valaki jön holnap(szerdán) BF2142 zni?Msn re felmennénk keresnénk jó szervert aki talált mondana Ip-et és jáccanánk!Én már beírtam clan névnek,hogy magyar.Tehát most a nevem agyar HUNMura
Minket úgy elvertek a BF2 bajnokságon, hogy a következőig nem is akarok játszani vele... Nem mintha eddig 2-nél többször próbáltam volna, pedig alapvetően nagyon tetszik a BF2. Most volt alkalmam a squad rendszert is kipróbálni, és marha jó szerintem.
Kipróbáltam a demót.Különösebben nem voltam oda a BF-ek ért,de ebben a részben a Titán mód kifejezetten tetszik csak két gondom van vele:
-néha a demo (de sztem csak a demo miatt) elkezd úgy szaggatni a játék hogy játszhatatlan lesz
-kicsit sokallom enyiért az árát, különösebb újításokat nem hozott csak a Titán mód
De majd meglátjuk hogy ki lesz a nyerő
zealot írta:
Kipróbáltam a demót.Különösebben nem voltam oda a BF-ek ért,de ebben a részben a Titán mód kifejezetten tetszik csak két gondom van vele:
-néha a demo (de sztem csak a demo miatt) elkezd úgy szaggatni a játék hogy játszhatatlan lesz
-kicsit sokallom enyiért az árát, különösebb újításokat nem hozott csak a Titán mód
De majd meglátjuk hogy ki lesz a nyerõ
Hála Istennek, én eddig egy Battlefield-del sem játszottam, a 2142 volt az első, és nagyon tetszett, szóval nekem az egész új, így sztem megéri az árát
De majd meglátjuk hogy ki lesz a nyerő
Basszus felraktam a BF 2142 demoját de nem indul mert ezt írja ki:
Az alkalmazást nem sikerült elindítani,mert d3dx9_29.dll nem található.
A hiba paraméterei:
Appname:bf2142.xe
Appver:0.0.0.0.
Modname:bf2142.exe
Modver:0.0.0.0.
Offset:000082be
A program a következő fájlokat csatolja a hibajelentéshez:
C:\Docume~1\Mura\LOCALS~1\TEMP\9eb7_appcompat.txt
PLS SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
frissítsd a drivereket (graf. kártya és directX9c mindenképp)
nemértem az első részének is magas votl a gépigénye , a kettőnek 20szor nagyobb a mostaninak meg még egyszer akkora , szinte nem is tudok vele játszani kár bár a kettővel multiztam is , de beleuntam
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.