A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Ja, nekem megvan az Anthology. Úgy szedd ki CD-t, hogy megfogod az alatta lévő CD-nél az oldalát és felfelé tolod. (hát lehet, hogy ezt így nem lehet érteni) Nekem amúgy az volt a gáz vele, hogy a Secret Weapons of WWII-nek elnyomták a telepítőkódját. Rohadt ideges voltam.
Hát a tok gyártója a Scanavo, és miután ezen a nyomvonalon tovább haladtam, eljutottam egy értékeléshez a Scanavo tokokról, amiben azt írták, hogy az a legynagyobb baj vele, hogy külön művészet kiszedni belőle a lemezt. A Scanavo szerint azoonban a lemez 45 fokos elhajlást is símán kibír, így a tokból barbári módon ki kell tépni a lemezt. Hűűű, szegény lemezeim!!! De mindenesetre KIJÖTT!!!
edit: nem én írtam, hanem bátyám, VVraith csak az én felhasználómba volt és elfelejtette hogy be vok még jelentkezve
Ja, nekem megvan az Anthology. Úgy szedd ki CD-t, hogy megfogod az alatta lévő CD-nél az oldalát és felfelé tolod. (hát lehet, hogy ezt így nem lehet érteni) Nekem amúgy az volt a gáz vele, hogy a Secret Weapons of WWII-nek elnyomták a telepítőkódját. Rohadt ideges voltam.
Akkor nézd meg a hátulját, nincs rá írva vmi nyereményjáték izé, mert akkor lehet, hogy te nyertél "Ha nem tudja kiszedni a lemezt, nyert 1 millió forintot" . Nem tudok jobbat kitalálni .
Akkor nézd meg a hátulját, nincs rá írva vmi nyereményjáték izé, mert akkor lehet, hogy te nyertél "Ha nem tudja kiszedni a lemezt, nyert 1 millió forintot" . Nem tudok jobbat kitalálni .
Single-ben sajna nincs titán mód, csak zászlófoglalgatás. Össz-vissz 15 pálya van, ebből 5 titán, de ezen az 5-ön is lehet sima zászlósat játszani.
Egyébként rájöttem, hogy a Verdun (ami titán is meg zászlós is) pálya nagyon király sima móban. Tele van járgányokkal. Nagyon élvezetes, amikor mindkét csapat fejenként 3 lépegetővel, tankkal, meg sok miegymással nyomul előre.
Szeveasztok
most írok először a fórumra lenne egy kérdésem: a Battlefield 2142-ben a titan mode-ot hogyan lehet single playerben játszani, ugyanis nekem még nincs net kapcsolatom egy pár hónapig, de szeretném kipróbálni
kérdésem thehát a következő: tudok-e single-ben titan mode-ot játszani, és ha igen, akkor hogyan?
Én 25-nél vagyok fő vadászterületem a fix védelmi helyek, mint az ágyú és a légvédelem mert innen is el lehet intézni valakit na meg a camper helyek, de itt csendbe kell lenni, mert könnyen meghallhatnak (mondjuk akkor sincs semmi, mert szimplán lelövöm, a földön fekve úgysincs esélye )
Most olvastam valamelyik BF-es weblapon, hogyha összegyűjtesz 50 dog tag-et akkor egy új kést kapsz, a Dogtagger Dagger-t !!!
Jah, ez király, egyszer felvettem egy csávó motyóját, és neki ilyen kése volt. Nagyon vad, pengével lefelé fogja, és a markolat végén lóg egy dögcédula. Úgy néz ki, mint egy felturbózott vadászkés, van rajt ilyen csontfűrész vagy mi, meg bevágások, meg asszem fekete volt, de nem biztos. Érdemes kicsit késre gyúrni, ha többször is halsz meg, de ha mégsem, akkor 1-el közelebb léptél egy királyos bicska felé
Lenne egy kérdésem.
Az miért van, hogy mindig meghal a BF-em? Indításkor van egy kép, és az után szokott elindulni a game, és néha gondol egyet, és a kép eltűnése után nem történik semmi. A másik verzióban meg az intró videó után hal meg. Aztán újrarakom, és ha szerencsém van, akkor 1 hétnél tovább jó. De volt olyan, hogy egy nap alatt kétszer is újra kellett telepítenem.
Ha van vkinek tippje, miért csinálja ezt, plz segítsetek
Hmm ... Ha egy hétig jó a játék és utána kezd ba***kodni, akkor lehet, hogy vírusos a géped és egy hét mire a BF-be is belekavar. Ha nem akkor lehet, hogy segít ha a 1.06-os javítást felteszed. Több 5letem nincs.
Lenne egy kérdésem.
Az miért van, hogy mindig meghal a BF-em? Indításkor van egy kép, és az után szokott elindulni a game, és néha gondol egyet, és a kép eltűnése után nem történik semmi. A másik verzióban meg az intró videó után hal meg. Aztán újrarakom, és ha szerencsém van, akkor 1 hétnél tovább jó. De volt olyan, hogy egy nap alatt kétszer is újra kellett telepítenem.
Ha van vkinek tippje, miért csinálja ezt, plz segítsetek
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.