A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Nekem meg van a gém és tényleg jó lenne egy jó kis squad-ot összehozni!
Egyedül nem az igazi haver meg csak később veszi meg
amúgy Snipa vagyok de még 1 cuccot meg 1 fegyvert unlockolni kéne.
Hello all! volna egy kérdésem . a BF 2142-ben a titan módban hogyan lehet vezetni azt
a hatalmas központot a levegőben? lehet egyáltalán ? én sehol nem találtam az iranyítóközpontot , csak a fegyverek irányítóját leltem meg. szal hogyan kell iranyítani?
Már ha a hatalmas központot a titánra érted akkor azt csak a parancsnok (tehát a commander) irányíthatja. De csak irányítja és nem vezeti, mert nincs neki olyasmi pilótafülkéje, mint más gépeknek. Tehát jelöltesd magad commandernek és reménykedj, hogy meg is válasszanak.
kösz már megoldódott magától (tényleg nem csináltam semmit, csak az első nap volt vele ilyen probléma, de mára már minden klappol), és bárki akinek megvan még a játék az írjon, mert nem lenne rossz egy jól összeszokott csapatban játszani
Hello all! volna egy kérdésem . a BF 2142-ben a titan módban hogyan lehet vezetni azt
a hatalmas központot a levegőben? lehet egyáltalán ? én sehol nem találtam az iranyítóközpontot , csak a fegyverek irányítóját leltem meg. szal hogyan kell iranyítani?
sleazy: több, mint valószínű, hogy az a baj, csinálj új accountot
levehetőajtós barátom (gy.k. ndk-turmixgép by Kern András): remélem ez volt az első és az utolsó ilyen hszed, itt nincs kötelező minimum karakterszám, szóval nem kell felesleges karakterekkel teleszemetelni a hszed.
kösz már megoldódott magától (tényleg nem csináltam semmit, csak az első nap volt vele ilyen probléma, de mára már minden klappol), és bárki akinek megvan még a játék az írjon, mert nem lenne rossz egy jól összeszokott csapatban játszani
sleazy: több, mint valószínű, hogy az a baj, csinálj új accountot
levehetőajtós barátom (gy.k. ndk-turmixgép by Kern András): remélem ez volt az első és az utolsó ilyen hszed, itt nincs kötelező minimum karakterszám, szóval nem kell felesleges karakterekkel teleszemetelni a hszed.
karácsony a jó időpont sztem
akkor majd találkozunk
vagy akár most is de csak a demoban persze...
Hát sajnos esendő ember vok, (aki könnyen csábul ) és nem tudtam addig várni, szóval megvettem ( ), de van egy nem is kis problémám ( ), mert nem jegyzi meg a játék a beállításokat és az eredményeimet (semmi unlock, rang, kitüntetés...). A patchet feltettem, de semmi nem változott. Az accountot a demoban hoztam létre, nem tudom lehet-e ez probléma ? Aki tud az plz segítsen.
u.i.: amúgy ha valaki keres a játékban akkor az I3ence nevet írja be a "buddy" keresőbe
hello!
valaki a bf2142-ben tud magyar szerverről?
ja és hogy műxik ez az unlock rendszer egyáltalán a demoban benne van?
me nkm nem sikerült egyet se nyernem
A rendszer nincs benn így pontokat se kapsz csaták után. Ez van. A demo az demo.
hello!
valaki a bf2142-ben tud magyar szerverről?
ja és hogy műxik ez az unlock rendszer egyáltalán a demoban benne van?
me nkm nem sikerült egyet se nyernem
Áh, gondolhattam volna, hisz a dokihívás az bennemaradt, és sajna a gránát is az unlock rendszer martaléka lett.
Amúgy lehet, hogy mégis megveszem, csak nem ennyiért, asszem várnom kell vele karácsony utánig, hátha addigra lemegy az ára
Hát én meg simán megvagyok a BF2-vel, főleg, hogy majd a következő PcGurus lan partyn (remélhetőleg) lesz szerver és lehet majd írtani a n00bokat (csak nehogy én essek pofára... )
Nekem tetszik a gém, a hangulat is jó, és ha nem lenne ilyen drága, nyomban meg is venném (mondjuk feleannyiért , vagy ha nyereményjáték formájában jutnék hozzá, az sem lenne rossz *célozgat* ). Bár ugye nem érhető el minden a demóban, de nagyjából sikerült kitapasztalgatni a kasztokat, az összevonás sztem jól sikerült, bár az újraélsztés lehetősége nemtudom miért maradt ki. Amúgy szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy nagyon jól megy a játék, nem egyszer voltam már a kör végén a kasztom, a hozzátartozó fegyver, vagy az egész kör legjobbja
Ó, hogy szakadna a nyakamba egy rakás pénz, meg sem állnék az első szoftverboltig
szerk.: Sleazy, én is gyakran futok ebbe bele, egyszer volt egy olyan köröm, amikor többször halltam meg a csapattársaim által, mint az ellenségtől. Nálam a repülőgép baleset elég gyakori, pl azt különösen útálom, mikor elvisz a géppel, aztán valahol kiugrik, és mielőtt reagálhatnák, már be is csapódtam :/
Az újraélesztés benn maradt csak az assault-nak a defibrilátor funkcióját betöltő futurikus cuccot is unlockolnia kell.
Na végre sikerült kipróbálnom a BF2142-t és egy picit csalódtam, több dologan is:
A hangulatot nem nagyon sikerült eltelálniuk sztem. Szeretem a sci-fi-t, de valahogy ez nam jön be, bár lehet, hogy pont a demo pálya nem a legjobb. A járművek közül egyedül a csapatszállíó tetszik (főleg a kapszulák, amivel nagyobb távolságokra is kilőheted magad ), de a többi nem jön be: itt pl a kocka-tankra gondolok és nem értem, hogy az antigrav miért nem megy el vízfelett, amire már egy légpárnás is képes. A titan mód elmegy, de még rá kell érezni, és meg kell tanulni légi csapatszállítót vezetni, mert azzal jóval könnyebb az ember dolga. Ami nagyon jó a sok fajta választható fegyver, gránát és más kacat, kár hogy ez a karakterosztályok összeolvasztásával járt. Plusz ami még beigazolódott, hogy ha nem egy rendes csapatban vagy 0% esélyed van a győzelemre, ráadásul a demoszervereken számíts rá, hogy kb egy 10 perces meccsen 3× kedves csapattársaid tesznek le láb alól (főleg elütni szoktak, de nem ritka, ogy ha hirtelen bukkansz fel közvetlenül a pofádba kapod a skulót )
Nekem tetszik a gém, a hangulat is jó, és ha nem lenne ilyen drága, nyomban meg is venném (mondjuk feleannyiért , vagy ha nyereményjáték formájában jutnék hozzá, az sem lenne rossz *célozgat* ). Bár ugye nem érhető el minden a demóban, de nagyjából sikerült kitapasztalgatni a kasztokat, az összevonás sztem jól sikerült, bár az újraélsztés lehetősége nemtudom miért maradt ki. Amúgy szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy nagyon jól megy a játék, nem egyszer voltam már a kör végén a kasztom, a hozzátartozó fegyver, vagy az egész kör legjobbja
Ó, hogy szakadna a nyakamba egy rakás pénz, meg sem állnék az első szoftverboltig
szerk.: Sleazy, én is gyakran futok ebbe bele, egyszer volt egy olyan köröm, amikor többször halltam meg a csapattársaim által, mint az ellenségtől. Nálam a repülőgép baleset elég gyakori, pl azt különösen útálom, mikor elvisz a géppel, aztán valahol kiugrik, és mielőtt reagálhatnák, már be is csapódtam :/
Na végre sikerült kipróbálnom a BF2142-t és egy picit csalódtam, több dologan is:
A hangulatot nem nagyon sikerült eltelálniuk sztem. Szeretem a sci-fi-t, de valahogy ez nam jön be, bár lehet, hogy pont a demo pálya nem a legjobb. A járművek közül egyedül a csapatszállíó tetszik (főleg a kapszulák, amivel nagyobb távolságokra is kilőheted magad ), de a többi nem jön be: itt pl a kocka-tankra gondolok és nem értem, hogy az antigrav miért nem megy el vízfelett, amire már egy légpárnás is képes. A titan mód elmegy, de még rá kell érezni, és meg kell tanulni légi csapatszállítót vezetni, mert azzal jóval könnyebb az ember dolga. Ami nagyon jó a sok fajta választható fegyver, gránát és más kacat, kár hogy ez a karakterosztályok összeolvasztásával járt. Plusz ami még beigazolódott, hogy ha nem egy rendes csapatban vagy 0% esélyed van a győzelemre, ráadásul a demoszervereken számíts rá, hogy kb egy 10 perces meccsen 3× kedves csapattársaid tesznek le láb alól (főleg elütni szoktak, de nem ritka, ogy ha hirtelen bukkansz fel közvetlenül a pofádba kapod a skulót )
a vietnammal jácottam rohatt sokat nekem nagyon bejött
Pedig az volt a leggyengébb rész, bár kétségkívül, megvolt a maga elborult hangulata. Háborúban rodázunk a sárg... elnézést, szóval, vietnamiakkal teli dzsungelben, közben meg bömböl a zene. Iszonyat volt. Emlékszem kong oldalról mennyire imádtam, lapultam a bokorban, és figyeltem, honnan szól a Rolling Stones oda repült a kézigránát
a vietnammal jácottam rohatt sokat nekem nagyon bejött
tom ,hogy multis játék , de azon a gépen amelyiken a net van azon nem barátkozik össze a videokártyával a játék (radeon 9200) , így sajna nam tok vele játszani
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.