A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Ajánlom is h ne kötekedj velem Azt meg itt találod a hivatalos oldalon h hogy s mint van pontosan(nem volt kedvem lefordítani)a kis történet meg ismerős vhonnan, tényleg akkor amúgy lesz ma akkor vmi?
Mondatfogalmazási problémák...oda se neki...Ő, megyek fel gamelni, ha vmi meccs lesz vegyetek már fel Buddyra és küldjetek már vmi info...thx
Nem akarok veled vitatkozni, hanem Botondnak írtam (katt a zöldnyílra), de neki se azért, mert éppen kötekedni akarok, és mert nem olvastam végig az összes hsz-t és nem láttam, hogy már válaszoltál rá.
A BFG-ről meg jól tudom, hogy a Doomból van, egész pontosan BFG9000 a neve és az volt a játékban az igazi ass-kicking mordály. A neve amúgy John Romero agy szüleménye .
(ha már ilyen "képfeltöltős" kedvemben vagyok)
Azért írtam hozzá egyébként, mert a nevét még mindig nem tudom valamit meg mégis kell adni neki és a böhöm méretéről meg rögtön a bfg ugrott be.
Ajánlom is h ne kötekedj velem Azt meg itt találod a hivatalos oldalon h hogy s mint van pontosan(nem volt kedvem lefordítani)a kis történet meg ismerős vhonnan, tényleg akkor amúgy lesz ma akkor vmi?
Ne vitatkozz velem: Az első az Lambert Carbine a Recon award Rifle-je a második pedig: annak meg nem BFG a neve(Ez nem Doom3) hanem vmi más és az a története amit meséltem...aki nem hiszi járjon utánna...
Nem akarok veled vitatkozni, hanem Botondnak írtam (katt a zöldnyílra), de neki se azért, mert éppen kötekedni akarok, és mert nem olvastam végig az összes hsz-t és nem láttam, hogy már válaszoltál rá.
A BFG-ről meg jól tudom, hogy a Doomból van, egész pontosan BFG9000 a neve és az volt a játékban az igazi ass-kicking mordály. A neve amúgy John Romero agy szüleménye .
(ha már ilyen "képfeltöltős" kedvemben vagyok)
Azért írtam hozzá egyébként, mert a nevét még mindig nem tudom valamit meg mégis kell adni neki és a böhöm méretéről meg rögtön a bfg ugrott be.
Nem ez nem unlock, de csináltam egy képet: az első a lambert carbine a másik az a valamilyen B(ig)F(*ckin)G(un):
Ne vitatkozz velem: Az első az Lambert Carbine a Recon award Rifle-je a második pedig: annak meg nem BFG a neve(Ez nem Doom3) hanem vmi más és az a története amit meséltem...aki nem hiszi járjon utánna...
Az 1. képen az a fegyver nem assoult, hanem egy recon fegyver. Mert lehet unlockolni a mesterlövészpuskát, meg ezt a gépfegyvert, ami sztem tök jó, mert a reconnak van bombája meg egyéb jó cuccai is és nemcsak a mesterlövészpuskával lehet menni.
Nem ez nem unlock, de csináltam egy képet: az első a lambert carbine a másik az a valamilyen B(ig)F(*ckin)G(un):
sleazy: hát, őőő 16os szerveren nyomtam és mondjuk h lámák voltak és egy se védekezett, felmentem Reconnal (Lambert, RDX, APM felszereltség) és egyik klántársam volt oly kedves és feljött supportként mellém a többi már asszem magától éthető...A fegyveres kérdésre a válasz: volt egy úgynevezet "Pre-order unlock" ez azoknak a kiváltsága akik a játékot már az előtt megvették hogy megjelent volna neten keresztül, nekem is van róla Screenshotom(2is) h egy ilyen lóg a kezemben ( sajnálatos módon akció end lehet menni E-Bayre unlockos karit keresni )
Darths: very thx, ha volt már ilyen link sorr de nem találtam
Hogy én se maradjak ki a sorból: A rankom: Brigadier general(nem tudja vki hogyan kell innen tovább?), akinek van kedve felvehet MSNre(xlancer@hotmail.com) meg Buddy-ra is (Sig-ben nevem statom mindenem megtalálható) és nyitott vagyok bármilyen magyar meccsre (és mint klánvezér tudok is embereket hívni) Have a nice day and a lot of kills!
Sztem pont a 64es meccsek a leghangulatosabbak, ott már tényleg rendes csata hangulata van az embernek: mindenhol kerülgeti az ember a golyókat, meg a tüzérségi támadást, tulajdonképpen nincs egy nyugodt perced.
Tényleg, nézte már más is a BF2142 galériát? Mert ott a játék képek között pontosan az első v. második képen van egy fegyver amit, már egyszer láttam (felvettem valami srác csomagját, egy assault fegyver), de nem tudom mi az . Nem unlock meg nem is alap...
sleazy: hát, őőő 16os szerveren nyomtam és mondjuk h lámák voltak és egy se védekezett, felmentem Reconnal (Lambert, RDX, APM felszereltség) és egyik klántársam volt oly kedves és feljött supportként mellém a többi már asszem magától éthető...A fegyveres kérdésre a válasz: volt egy úgynevezet "Pre-order unlock" ez azoknak a kiváltsága akik a játékot már az előtt megvették hogy megjelent volna neten keresztül, nekem is van róla Screenshotom(2is) h egy ilyen lóg a kezemben ( sajnálatos módon akció end lehet menni E-Bayre unlockos karit keresni )
Darths: very thx, ha volt már ilyen link sorr de nem találtam
Csapatunk eme új játéra is ki kíván terjedni és lehetőség szerint, már hostolnánk is a szervert. Ám nem igazán vagyunk tisztába a BF2-t hostoló szerver szolgáltatókkal. Előszőr náluk próbálnánk hisz közel azonos szerver program + manager szükséges a 2142re is.
Viszont magyar szervert én még nem leltem így a toborzás se megy könyen, össze vissza találni magyarokat.
Van esetleg ötletetek, illetve tudnátok pár tippet adni pár szerver host cégről?
Illetve valami magyar szerver?
Most játszottam, és kör végére K/D 24/3 volt . Beültem a csapatszállítóba a 2. helyre, ahonnan a bombákat lehet kilőni, aztán csak úgy írtottam a népet
Nekem a kedvenc fegyverem a VOSS L-AR, és most Master Sergeant Silver a rangom, de már nem kell sok a Master Sergeant Goldhoz.
Hát nekem megvan a Lamber és nemnagyon jön be. Gyengét lő és lehetetlen vele célozni. Ugyan ez gyak jól célzó a Ganz meg a Bianchi azok a favoritok. Milyen szinteken álltok? Én most lettem Seargent Gold ti?
Djuri
Szerintem ez nem a Lambert... legalábbis nekem nem így néz ki vagy én vagyok vak de majd meglesem...
De a Lambert szerintem is nagyon jó kis fegyó én mostanában mingig azzal toltom...
Jhaj gyerekek lassan kéne szerválnunk mikrofont és akkor már tényleg tudnák csapatban játszani... Így kicsit nehézkes a kommunikáció Mindenki megy arra amerre gondolja
Nagy írtást lehetne csinálni egy jól összeszokott csapattal
Sztem pont a 64es meccsek a leghangulatosabbak, ott már tényleg rendes csata hangulata van az embernek: mindenhol kerülgeti az ember a golyókat, meg a tüzérségi támadást, tulajdonképpen nincs egy nyugodt perced.
Tényleg, nézte már más is a BF2142 galériát? Mert ott a játék képek között pontosan az első v. második képen van egy fegyver amit, már egyszer láttam (felvettem valami srác csomagját, egy assault fegyver), de nem tudom mi az . Nem unlock meg nem is alap...
Az 1. képen az a fegyver nem assoult, hanem egy recon fegyver. Mert lehet unlockolni a mesterlövészpuskát, meg ezt a gépfegyvert, ami sztem tök jó, mert a reconnak van bombája meg egyéb jó cuccai is és nemcsak a mesterlövészpuskával lehet menni.
Sziasztok! Nékem csak Flatline van fenn buddyn nektek sem ismeri fel a számokat a kereső a buddyn? mert valakit felvette volna és számokat voltak a nevében de olyat nem talált. Mi a kedvenc pályátok? Nekem Camp Gibraltar vagy Titán Minsk. Halotatok valami az első kieg. ről?
Tegnap tök jót játszottunk. 64-en voltunk a Camp Gibraltaron (ott volt Sleazy meg asszem Galler is) és az EU-s csapattal voltunk. Ott meg ugye a PAC-nak van el nem foglalható pontja, és az összes pontunkat elfoglalták, és csak 1 emberke maradt. Az elment az utolsó előtti ponthoz, elfoglalta, és hirtelen 31 katona ott termett mellette Igaz, hogy így is kikaptunk, de akkor is szép volt...
Csak az volt a gond, hogy olyan csávók beszálltak commandernek, akik nem csináltak semmit, és elég jól felhúztam magam
Köszi a válaszokat! Azt gondoltam hogy minden fegyver másra jó pl.: a Ganz nagyon pontos gépfegyver de a Lambert viszont ugrál össze vissza. De arra nem gondoltam hogy a lambertre is tehetek távcsövet meg stabilizátort!!! Tényleg jó lenne egy pcg meccs ha van mikrofonotok (nekem van) még beszélhetnénk is mert chatre képtelenség figyelni sztem. Letöltöttem a Teamspeaket mert azgeyik szerver adott IP t hozzá de nem nagyon tudom mit kell csinálni nem tudjátok?
Djuri
Jah, szerintem is, én sosem veszem észre ha valaki ír nekem. Múltkor is akkor vettem csak észre Sleazyt, amikor talélkoztam vele a pályán, pedig biztos köszönt...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.