A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Lancer az lehet hogy te teremtetted de miattam lett értelme itt élni Ja a klán szuper jöjjön aki akar( és akit Lancer beenged) unalmas hogy mindenkit megverek már
Nem ennyire kötött a dolog csak megpróbálom mostmár minél szűkösebbre szedni a keretet...befértek mind a ketten , mert miért ne férnétek csak akkor mostmár protekcióval se lehet bejutni Djuri: ha te nagyá emelted a klánt akkor én meg megteremtettem a földet...
Darths : te is akkor komolyan gondoltad ezt a klánosdit?
Háh Botond mégis megyek haza szombaton úgyhogy este akár nyomhatunk is egy keveset... Mikrofonom is van asszem szóval lehet nyomni a csapatjátékot xD
Lesz itt hent én már látom xD
Elég hatásvadász megoldás ez a rang rendszer,eteti a népet rendessen.Mintha egy párt kampányát látnám.
most ennyi erővel minden játék egy nagy propaganda: szerepjátékok: pl. szintlépés u.a. mint itt a rang. A Wownak is van leaderboard-ja mégse sza*ozza miatta senki...(csak én) miért pont a bf lenne kivétel...
Én bármelyik Battlefield ben benne vagyok megvan mind! Úgyhogy nem gond
Hello mindenki ! Nem tud valaki BF 2142-n magyar server IP-t adni . MÁ vagy egy hete
játszom vele , de még nem akadtam magyar serverre , szal ha valaki segítene akkor nagyon megköszönném. ennyi
Tud valaki tanácsot adni, hogy van-e még 1942-es klán(magyar) és ha igen melyikhez érdemes joinolni? Előfizuhoz kértem, király, csak az a baj, hogy látatlanba tolni a neten nem a legjobb.
Hát jelentkezni jelentkeztem a többi Xlancer dolga... Télleg! A weblap hogy áll?
ÁÁÁ, ne kerdezgessétek már minden nap hogy hogy áll majd ha kész lesz szólok... Mura: nem a stat számít hanem hogy be tudsz e illeszkedni és hasznosan játszol e
Darths: még te is beférsz
Ui:TGF vége, mert lassan már 30an leszünk és az már sok...
Hát úgy értesültem hogy Lancer mostanság rajta kivülálló okokból felfüggesztette kedvenc (persze az iskola után) szórakozását. Egyébként nemtudom kiirta de nem kell jó stat annyira a belépéshez én se szuperáltam mikor felvettek (100 éve a legjobb döntés a világon) szóval az nem akadály.
Én is, én is! Mármint csatlakoznék .
Botond: lett végül mikrofonod? Ugye a ts a TeamSpeak nem? Szerencsére holnap már nekem is lesz !
Tegnap meg kipróbáltam a Ganz hmg-t, de nagyon . A leggagyibb unlock, a másik két mg simán lekörözi. Még jó, hogy nem nyitottam meg, ezt hagyom utoljára.
sleazy írta:
Botond: lett végül mikrofonod? Ugye a ts a TeamSpeak nem? Szerencsére holnap már nekem is lesz
Jaja, vettem egy HAMA-t 1100-ér. Egész jó, legalábbis eddig jól szuperál. És igen, a ts a teamspeak.
Jó lenne ha te is beszállnál a klánba .
Igaza van!!! De tényleg ott ámuldozott TS-en (hogy nem velem történik meg ilyesmi). (társadalmi célú hírdetés következik) Hát igen a HUBA klán létezik (márcsak miattam is érdemes belépni) X-Lancer a vezető szal lehet csatlakozni! (reklám OFF)
Én is, én is! Mármint csatlakoznék .
Botond: lett végül mikrofonod? Ugye a ts a TeamSpeak nem? Szerencsére holnap már nekem is lesz !
Tegnap meg kipróbáltam a Ganz hmg-t, de nagyon . A leggagyibb unlock, a másik két mg simán lekörözi. Még jó, hogy nem nyitottam meg, ezt hagyom utoljára.
Igaza van!!! De tényleg ott ámuldozott TS-en (hogy nem velem történik meg ilyesmi). (társadalmi célú hírdetés következik) Hát igen a HUBA klán létezik (márcsak miattam is érdemes belépni) X-Lancer a vezető szal lehet csatlakozni! (reklám OFF)
Na ezt kapjátok ki! Beléptem játszani kedves klántársakkal. Kör elején 9700 pontom volt, tehát még 700 pont kellett a Warrant Officer Silver ranghoz. Namost ezt kör végén megkaptam. Néztem egy jó nagyot (igaz, hogy kaptam 6 vagy 7 kirűzőt illetve megált)... DE!!! Elkezdődik a köv kör. Úgy kb. 3 kill után kiírta, hogy gratulálok, megkaptad a Warrant Officer Gold rangot, amihez +1150 pont kell. Tehát ez volt egy egész kör Camp Gibraltaron, és még úgy kb. 10 perc Fall of Berlinen. Amikor kiléptem, és megnéztem mennyi pontom van: 11970. Tehát ha összeszámoljuk, durván kijön 2300 pont. Már megvan a játék több mint 2 hónapja, de az összes pont egy hatodát most egy kör alatt szereztem. Amikor megkaptam a rangokat, majd utána megnéztem a pontomat, azt hittem leesik az állam. Jah, és aki nem hiszi, az járjon utána, a klántársak tanusíthatják...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.