A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
telepítsem újra vagy mit csináljak? Lehet hogy a c-re kéne rakni nem a d-re?
Nézd! Egy eredeti DVD ilyen anomáliát nem produkál! 4 lehetséges varációt tudok mondani:
- Rakd újra a gámát (tök mindegy melyik meghajtóra)
- Rakd fel hozzá a legfrissebb patchet
- Telepítsd újra a Windowst
- Ha így se megy, cseréltesd ki a játékot!
Segítség! Végre megvettem a gamet, felraktam és mielőtt elindulna a játék ezt írja ki: Please ensure Battlefield 2142 Install Disc is in the drive, select OK and restart the application! léci segítsetek!
HUBA-k illetve akik esetleg azok akarnak lenni: Ezen a héten pénteken (2007.04.06) 18:00-tól (katonai idő szerint 6:00-kor) nagy TS gyűlést tartunk. Szó lesz a klán jövőjéről, esetleges új tagok felvételéről meg hasonló kaliberű dolgokról. Mindenkit szeretettel várunk! (HUBA tagoknak a megjelenés kötelező, mindenki másnak csak lehetőség) Ha lezajlott esetleg egy kis játékot is szervezhetünk Akit érdekel nézzen fel a köv címre:
IP: phaeton.tx.hu:8888
Szoba:
jelszo: makett
X-Lancer írta:
HUBA-k illetve akik esetleg azok akarnak lenni: Ezen a héten pénteken (2007.04.06) 18:00-tól (katonai idõ szerint 6:00-kor) nagy TS gyûlést tartunk. Szó lesz a klán jövõjérõl, esetleges új tagok felvételérõl meg hasonló kaliberû dolgokról. Mindenkit szeretettel várunk! (HUBA tagoknak a megjelenés kötelezõ, mindenki másnak csak lehetõség) Ha lezajlott esetleg egy kis játékot is szervezhetünk Akit érdekel nézzen fel a köv címre:
IP: phaeton.tx.hu:8888
Szoba:
jelszo: makett
Én ott leszek ha ez egy komoly klán és szakaszba nyomjátok!
HUBA-k illetve akik esetleg azok akarnak lenni: Ezen a héten pénteken (2007.04.06) 18:00-tól (katonai idő szerint 6:00-kor) nagy TS gyűlést tartunk. Szó lesz a klán jövőjéről, esetleges új tagok felvételéről meg hasonló kaliberű dolgokról. Mindenkit szeretettel várunk! (HUBA tagoknak a megjelenés kötelező, mindenki másnak csak lehetőség) Ha lezajlott esetleg egy kis játékot is szervezhetünk Akit érdekel nézzen fel a köv címre:
Igen, ez is működik. De ha bemész az EA link mappájába, akkor, kis keresgélés után találsz egy setup fájlt, ami az NS telepítőjét indítja. Ezt szépen kiírod egy CDre és már meg is van. Ráadásul ezt még a tokba is beteheted.
Igen, ez is működik. De ha bemész az EA link mappájába, akkor, kis keresgélés után találsz egy setup fájlt, ami az NS telepítőjét indítja. Ezt szépen kiírod egy CDre és már meg is van. Ráadásul ezt még a tokba is beteheted.
valaki nem tudja mi van a bf-fel??? ne tudok csak offline játszani+a netemn se tudom megnézni az ea oldalkat. basszus pegig a net yo!!!!!!!!! MIVAN??????????
Nekem ez csak tegnap este jelentkzett, ma már jó... Biztos valami gubanc volt kedves EA-s barátainknál.
valaki nem tudja mi van a bf-fel??? ne tudok csak offline játszani+a netemn se tudom megnézni az ea oldalkat. basszus pegig a net yo!!!!!!!!! MIVAN??????????
Be tudtad fejezni rendesen a kört? Ha nem akkor lehet az a gáz, hogy nem regelte az eredményed. Nálam az szokott előjönni néha, hogy elfelejti a rangom (semmi unlock) és akkor is kapok olyan kitüntetést amit már réges rég megszereztem. Persze ez csak egy aprób baki a 10 milllió idegesítő dolog közül. De ha pl. fele annyiba kerülne, de ennyi pénzért?
Ezúton is Thank EA. S*ck my balls.
Rendesen vége lett a körnek, írta is kör végén a kapott kitüntetéseket (a titan defense badge-nél meghalt a szerver, mégis megvan az arany). És pedig a pontokat is megkaptam, mert rangot is léptem akkor...
A titan defense badge-et én úgy szereztem meg, hogy amíg még aktiv volt a titánunkon a pajzs, akkor a lövegekkel aprítottam a jónépet, mivelhogy azért is lehet kapni titan defense pontokat... Utána meg nem kempeltem, hanem mászkeráltam össze-vissza a titánon, és ha találkoztam valakivel, akkor kifektettem. Én nem nagyon szeretek kempelni... A titan attackos badge-et meg egy 64-es Northern Strike szerveren szereztem meg, ott nem volt nehéz, mert egy főreaktorhoz dobott gránáttal 4-5 emberkét iktattam ki. De hogy a statomban miért még mindig csak a silver van, az még mindig relytély a számomra.
Be tudtad fejezni rendesen a kört? Ha nem akkor lehet az a gáz, hogy nem regelte az eredményed. Nálam az szokott előjönni néha, hogy elfelejti a rangom (semmi unlock) és akkor is kapok olyan kitüntetést amit már réges rég megszereztem. Persze ez csak egy aprób baki a 10 milllió idegesítő dolog közül. De ha pl. fele annyiba kerülne, de ennyi pénzért?
Ezúton is Thank EA. S*ck my balls.
külömben csak azt akartam tudni hogyan szerezted meg öket. Hova kempeltél vagy milyen kittel menték??? de most az kell amihez 30 titan defence score kelll
A titan defense badge-et én úgy szereztem meg, hogy amíg még aktiv volt a titánunkon a pajzs, akkor a lövegekkel aprítottam a jónépet, mivelhogy azért is lehet kapni titan defense pontokat... Utána meg nem kempeltem, hanem mászkeráltam össze-vissza a titánon, és ha találkoztam valakivel, akkor kifektettem. Én nem nagyon szeretek kempelni... A titan attackos badge-et meg egy 64-es Northern Strike szerveren szereztem meg, ott nem volt nehéz, mert egy főreaktorhoz dobott gránáttal 4-5 emberkét iktattam ki. De hogy a statomban miért még mindig csak a silver van, az még mindig relytély a számomra.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.