A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Értelemszerűen újra leszedheted, ha nem így lenne akkor nem lenne értelme az egésznek. Én meg nem tudom mondani hogyan tod leszedni újra, de szerintem csak beírod a kódot újra és kész. Szerintem.
Na berefeltem az EA Downloadebe és ott a játék.A kódot a kjobb felső sarokban levő precode(vagy mi)-ba kell írni?Ha igen akkor már tölti is?
igen!
De én arra lennék kíváncsi hogyha leformázom a gépet és újra felszeretném rakni, akkor a kieget újra letölthetem a dobozban kapott kóddal, vagy csak egyszer lehetett????
Hy.Le akarom tölteni a Northern Strike-ot az EA Downloaderrel.Amikor az accountot csinálnám akkor van egy kép számokkal,mármint lennie kellene de nem látok képet.Ha a new imagre vagy mire kattintok(új számot ad)akkor sem jó.Mi lehet a baj?MOzilla FireFox-ot használok.
Az armor esetünkben tankot jelent, bár valóban az eredeti jelentése páncél, talán ezért alkalmazzák az armor szót, mivel armor-páncél-páncélos-tank.
Az a fegyver télleg nagyon durva, nekem először a lambert carbine jut eszembe, de tuti hogy nem az, mert az kisebb. Egyszer nálam is volt egy ilyen, én se tudtam melyik fegyver az, de kb olyan jó amilyen durvánkinéz, szóval nem rossz fegyver. Ja és azért volt nálam az a fegyver mert újraélesztés után más fegyverem lett.
Az a fegyver nem unlock, hanem a Bofors Defense Machine Gun, amit az kapott aki előrendelte a játékot. Viszont csak a kinézete brutál, igazából csak az EU alap assault fegyverének a SCAR 11-nek egy új modellje.
Az armor esetünkben tankot jelent, bár valóban az eredeti jelentése páncél, talán ezért alkalmazzák az armor szót, mivel armor-páncél-páncélos-tank.
Az a fegyver télleg nagyon durva, nekem először a lambert carbine jut eszembe, de tuti hogy nem az, mert az kisebb. Egyszer nálam is volt egy ilyen, én se tudtam melyik fegyver az, de kb olyan jó amilyen durvánkinéz, szóval nem rossz fegyver. Ja és azért volt nálam az a fegyver mert újraélesztés után más fegyverem lett.
kössz, de ha még valaki tud róla irlyon mert nekem is kell ilyen
én azt szeretném megtudni hogy melyik jármű vagy fegyver az armor. Már nagyon idegesit mert csak az a badges kell .
Hát maga az armor szó páncélt jelent de ez engem is érdekelne. Másrészt meg azt szeretném kérdezni hogy milyen fegyver látható a Battlefield 2142 galériában a 2006 12 20-án feltett képek közül az elsőn? Mert a BFHQ-ban az unlocks-ok között nem találtam ilyet, márpedig ránézésre elég durva.
Aki tudja hogy miért nem telepíti fel a Battlefield 2142-es patchokat, akkor az írjon már vissza nekem!!(amikor telepíteném akkor azt írja ki, hogy nem találja a Battlefield 2142 könyvtárát!! Nem tudjátok hogy miért van??)
hehe na én meg figyelni fogom melyik szerverre mész fel, mert akkor jövööök!!!! na jó nem, csak vicceltem, de úgy imádom amikor a bal fölső sarokban megjelenik a nevem mellett vagy 6 kill...
tudom hogy nem látsz , de tényleg ez volt.oké lebombázol (na mindeggy) aztán megin a kedvenc helyemről dobálgatom a gránátokat erre bummmmmm.na mondoma francba. aztán még egyszer.Ezutánfigyelni fogok ha te vagy a commander mert úgy látszik megérzed hol vagyok .
tudom hogy nem látsz , de tényleg ez volt.oké lebombázol (na mindeggy) aztán megin a kedvenc helyemről dobálgatom a gránátokat erre bummmmmm.na mondoma francba. aztán még egyszer.Ezutánfigyelni fogok ha te vagy a commander mert úgy látszik megérzed hol vagyok .
hallod pokerarc!ha enemy commander vagy lécci ne mindíg engem bombázz mert 3-dik alkalomra már a padlón fetrengtem(Amúgy nyugodtan kinyírhatsz nem zavar úgyis le kell szoknom a cempelésről .ja és jáccál sokat és ne mint csak parancsnok, úgy sokkal yobb szerintem.(de ahogy neked yobban tetszik.Én nem szólok bele).
Bocsi kismajom, de én a parancsnoki képernyőről nem látom, hogy mi a neve az ellenségnek, akit bombázok. De sose bírom kihgyni az olyan ziccereket, amikor vagy 6 ember van a háztetőn, szinte mozdulatlanul Egyébként nem mindig commander vagyok nyugi, csak 64-es pályákon ennek lenni éri meg a legjobban, mivel ha ráküldöd a tüzérséget, akkor rengeteg killt lehet szerezni nagyon gyorsan.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.