A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
OFF: srry a floodért
ON: Sikerült a kép!!! thx
hoppá, ez miért ilyen nagy, hogy kilóg??????
Az a baj, hogy hiába akarom patchelni nem engedi mert patch failed, és nem tudok belépni se. a dokumentum nevembven nicns étkezet a BF 2 óta, így nem tudom mi lehet a hiba.Vki segítene?
OFF
nem így kell képet betenni., hanem így: szögletes zárójel img= link szögletes zárójel. kész ennyi.
A segítségeteket kérem!!!
A Battlefield 2142-vel nem tudtam játszani, mert azt mondta rakjam fel a legújabb patchet (az van fennt), eddig ilyen nem fordult elő, minden működött eddig.Leszedtem újraraktam, akkor műxik, de ha patchelni akarom, akkor kiírja, hogy patching failed és akkor ha belépek a játékba, kidobb az accountnál, hibaüzenet nélkül.A dokumentum nevében nincs étkezet (azt a battlefield 2 óta kivettem), így tanácstalan vok, hogy mi lehet a baj!!!Remélem tudtok segíteni!Előre is köszi.
1.40es patch van fenn, és elég gyakran kidobnak a szerverek. Más is tapasztal ilyet?
@pokerarc:ma láttalak egy Belgrad mapon. Egyszer kinyírtál, de utána elkaptalak.
A béta kijött már, a rendes arról nem tudok semmit hogy mikor. A Highway Tampa jó map lett és nagyon (nagyon) nagy. Főleg a tankok dominálnak, amiből nagyon sok van a pályán. Csak a 2 bázison van összesen 6-8 plusz még 11 a többi zászlónál és 3 lépegető különböző zászlóknál (nem a bázison) csapatonként 1-1 gunship (titán módban 2-2) 2-2 légi szállító és minden helyen pár kisautó . Ha nem járművel mész akkor még a sniper az ideális, de az nem könnyű. Szerintem Assault lines módban sokkal jobb (ja és a járművek ahogy leírtam az assault lines módra vonatkoznak), titánban csak 1-szer jáccottam és nem túl jó. Szerintem. Ja és kevesen jáccanak kevés pályán, Camp Gibraltar-os szerver nincs, sőt még olyan se aminek a pályalistájában egyáltalán szerepelne a neve. Az egyetlen City map-os szerver a TV2 BETA CERBERE, az is csak a Cerbere Landing pályát nyomatja.
más: nekem is előjött ez az asztalos probléma... ezt irja ki, miközbe kirak az asztalra: pnkbstrb alkalmazáshiba. az optionsba nem találok semmilyen voipot; más a neve? vagy az optionsba hol van?
ez most nem teljes ide tartozik, de hogyan lehet az üzenet alá odarakni azt, hogy battlefield2142 player és, hogy hány pontom van benne?
Itt regisztrálsz, aztán a signatures/categories fülnél lehet képet választani, amibe a weboldal automatikusan beteszi a stat-jaidat. Utána kattints valamelyikre és a következő oldalon megmutatja az előnézetét. Ha Firefox-od van, akkor jobb erre a képre és "a kép címének másolása" végül pedig bemásolod ezt a címet ide a fórum aláírásodba.
<-- itt egy jó kis userbar pölö
Közben pedig megcsináltam a második videómat, most Tunis Harboron. Remélem annyira nem zavaró a Youtubus minőség, de most töltöm fel az eredetit, majd a YT-re ki is lesz írva, honnan lehet letölteni. (már ha tetszik egyáltalán)
Először kidobott a játékból a PB, aztán fel lett rakva az új patch, de most már a töltőkép után leáll a játék
Punkbuster frissítés a evenbalance-ról és szerintem segíthet ha kikapcsolod a VOIP-t.
Dark én ezért nem szeretek béta patch-eket felrakni, mert kevés a szerver és még bugos is lehet. Darths-szal viszont tudsz így játszani tegnap fenn volt valamelyiken.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.