A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
ilyen nekem is volt, hogy egy menetben két rang, de nekem a rang a: 2nd Lietuant silver és gold volt (valahogy úgy kell írni aszem) és egy honlap engem is érdekelne
jaj de jó menetem volt kezdtem 1 új katonát GabenHUN1 néven nagyon jól indult a dolog két menetben vettem rész az egyikben 2 szintet léptem a másikban 5öt
nos honlapot tudnál adni a klánról?
az Assaultnak mind a két oldalon jó az alapfegyvere, de reggel mentem egy Gibraltar-on ahol 8 a 8 ellen volt, az ellen mindegyik assault volt vossal és osztottak minket mint a géppuska, ementálit csináltak belőlünk,de csak azért mert vossal voltak
van magyar klán és h lehet csatlakozni?
összekéne hoznunk 1 jó meccset irtanánk a népet
Commander03: Van sok magyar klán, csak mondjuk ha nem egy 2-3 hétig élő "klánba" akarsz csatlakozni, akkor azért szép nagy rangot kell elérni, mondjuk a Brigadier General az megfelel Ja és az se mind1 hogy milyen K/D átlagod van, én példáúl most erre hajtok, 1.3-ról folyamatosan viszem egész nyáron, kb 2.0-ig naponta 2-4 századdal
Én szinte mindig assaulttal megyek, mert nekem nagyon bevált. A Kyrlov télleg jó fegyver, szerintem a Cerbere Landing pályán a legkirályabb, ott ilyeneket is csináltam hogy 28:4-es stat. Ja és nemrég lépegetővel mentem a Camp Gibraltar pályán, az eredmény: 46:0 (ölés:halás).
Egyébként senkinek nem ajánlom a béták jövőbeli telepitését, mert nagyon sz@r Állandóan újraindulnak a szerverek! Vicces, amikor egy 64-es szerveren mindenkit kidob kapcsolódási hiba miatt...
Nem, az 50 óra az TOTAL
Ha az IoR-ban két dolog van, akkor egy körben kell a kettőt vagy lehet külön-külön körökben is?
pl: -18 minute squad member
- 44 teamwork point
ezt a kettőt egy menetben vagy lehet hogy egyszer ezt , máskor azt??
kismajom2142: ha 2 fölött van az arányod, akkor srry
ezt annyira szeretem :minden kitüntetést megad(!),de az a kib*szott WARCOLLEGE RIBBONT nem.ez akkora egy szánalom.megvannak már a kötelező órák=>szerzek egy körbe 46-48 commnder pointot aztán sz*rik rám.Már kb 20 szor meg kellett volta adnia.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.