A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
a voss egyébként szerintem nem egy jó fegyó (én azért használom, mert viszonylag nagy a tára) túl pontatlan. A nehézfegyokat pl ganz, meg az enginer koszt karabélyait nem nekem találták ki. amugy az előbb fennt voltál és párszor lelőttelek najo azért te is engem kétszer xDD
Sürgősen szedd le ezt a cuccot az aláírásodból, mert engem is figyelmeztettek hogy szétcseszi a fórumot
Azt a leader cuccot csak akkor tudod használni ha legalább 3 tag vannak a csapatodban
Az előző leader cuccot már 2 taggal is tudod használni
És a beacon ponthoz már elég 1 tag a csapatodban, hogy tudd használni
Amikor frissíti a statodat akkor szokott eltűnni fél órákra, de aztán rendbe jön. Egy tanács: szerintem válassz kisebbet, mert aztán valami modi szólni fog, hogy széthúzod a fórumot.
És melyik patchnél falidel be?
Egyszer amikor egy fell patchet telepítettem abban külön felrakta az eddig megjelent összeset, és szépen sorba ment: 1.01->1.1->1.2->1.25, és amikor készen volt az 1.2-vel és jött az új csík ami az 1.25 lett volna, nekem akkor írta ki hogy 1.25 patch failed
Nekem ilyen volt, neked is ilyen vagy más?
Nekem az 1.01- esen kívül az összes patch-nél kiírja...
Egyszer amikor egy fell patchet telepítettem abban külön felrakta az eddig megjelent összeset, és szépen sorba ment: 1.01->1.1->1.2->1.25, és amikor készen volt az 1.2-vel és jött az új csík ami az 1.25 lett volna, nekem akkor írta ki hogy 1.25 patch failed
Nekem ilyen volt, neked is ilyen vagy más?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.