A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Ja.Ebbe tök igazatok van!Én mindig Medic vok a feláldozóbb fajtából.Volt olyan hogya a 23 pontból 20 at csak újraélesztéssel szreztem!Ha fekszik valaki a legnagyobb fegyvertűzbe lesz@rom magasról berohanok azt felélesztem.Az a baj hogy ezt kevesen hálálják meg...De múltkor tegnap egy kis csoportba szerveződtünk,ketten fedeztük a többieket ők meg rohantak...
hát igen az is elég sz@r , hogy 64-es szerveren a csapatom 80%-a medic és ha meghalok akkor ott van körülöttem legalább 5 és nagyon ritka hogy felélszenek.Néha ha ugy halok meg akkor látom hogy mit csinálnak=>dobálják tölem 2 méterre a kib*szott gránátjaikat(még szerencse hogy ezért kapok némi ammo pointot )
miéer ilyen hülyék az emberek???
ott vagyunk az ellen titánján, ott fent abba a "szellőzőbe" ugranánk le és támadnánk, de ők neeeeeeeeeem mennek mert ott vagy egy camper, én feláldozom magam, hogy a demopackot ellőjje, de ők állnak tovább, és nem sinálnak semmi!!!!!!!!
olyan idegesítő a .............
a csizma ha kivan unlockolva akkor spirt után gyorsabban tölődik vissza a "kitartás" (kevesebb idő alatt töltődik fel az a csik)+ha leesel valahonnan akkor kevesebb életet vesz le.
A " mikroprocceszzoros izé" (ha yora gondolok)=AE Defuser az arra valo hogy az RDX-et meg az APM-et távoltol hatástalanicsd(amugy láttam youtubon hogy ha rálősz ezekre a robbanószerekre ZELLER-H -val akkor is megsemisül ,de csak azzal müködik!!!!)
Az engineeres sapka arra yo hogy ha egy squad member spottedolja a jármüvet akkor azt látod.
Az assaultos sapkával a spottedolt katonákat látod egy ideig.
A reconos sapkával asszem tovább látja a katonákat.
A support sapka jelzi ha a közelben valaki használja a camouflaget.
(szerintem. Mivel németet tanulok elképzelhető hogy nem értettem meg rendesen.)
A decoy az arra valo hogy eldobod valahol és mondjuk ha az enemy commander meglátja és ráSPOTTEDol akkor az ugy tünik mintha egy recon lenne. (tehát mondjuk beteszed egy fal alá akkor azt hiszi hogy ott egy recon van)ja és csak el kell dobni!
most fogom a demót letölteni és melyik szerverre lépjek majd be?
Vagy h. lesz ??
a csizma ha kivan unlockolva akkor spirt után gyorsabban tölődik vissza a "kitartás" (kevesebb idő alatt töltődik fel az a csik)+ha leesel valahonnan akkor kevesebb életet vesz le.
A " mikroprocceszzoros izé" (ha yora gondolok)=AE Defuser az arra valo hogy az RDX-et meg az APM-et távoltol hatástalanicsd(amugy láttam youtubon hogy ha rálősz ezekre a robbanószerekre ZELLER-H -val akkor is megsemisül ,de csak azzal müködik!!!!)
Az engineeres sapka arra yo hogy ha egy squad member spottedolja a jármüvet akkor azt látod.
Az assaultos sapkával a spottedolt katonákat látod egy ideig.
A reconos sapkával asszem tovább látja a katonákat.
A support sapka jelzi ha a közelben valaki használja a camouflaget.
(szerintem. Mivel németet tanulok elképzelhető hogy nem értettem meg rendesen.)
A decoy az arra valo hogy eldobod valahol és mondjuk ha az enemy commander meglátja és ráSPOTTEDol akkor az ugy tünik mintha egy recon lenne. (tehát mondjuk beteszed egy fal alá akkor azt hiszi hogy ott egy recon van)ja és csak el kell dobni!
A csizma:gyorsabb vagy és ha nagyobb helyről esel le akkor nem sebződsz annyit.
Sisak(ok):Ha metvan akkor már nem csak annyit látsz,hogy ott az ellen hanem azt is,hogy milyen felszerelése van(assault,recon etc.)
Sniper Decoy:HA jól gondolom amire gondolsz akkor azt ha ledobod hamis jeleket generál és azt hiszi az ellen,hogy ott vagy.
Bizzer figyelj! Ha még 2 unlock kell a Vossig, akkor van egy másik modja, hogy megszerezd. Ha jó statod van egy menet közbe, akkor a játék engedi, hogy kipróbálj egy unlockot. Ha enged, akkor nyomj egy caps lockot, és fennt a customize fül mellett villog majd egy kis ikon. Ott válaszd ki a Voss-ot és rakd be fegyónak. Ha ezt sokszor csinálod, akkor engedni fogja a Vossot a következő unlockolásnál. Én is így kaptam meg. Sok sikert!
hát ha nagyon akarod unlockolni akkor csináld de szerintem az alap assault fegyverek jobbak!de ha azokat nem szereted/tudod használni akkor én is a VOSS-t ajánlom.
Szerintem is a Vosst unlockold.Nagyobb a tára és gyorsabb mint a Baur.A sebzése kisebb a Baurénál de ellensúlyozza ezt a kis hátrányosságát az előbb említett 2 dolog.
Fiúk melyik assault riflet érdemes előbb feloldani?Az egyik a A hevy assaul Rifle nemjut eszembe a neve az már csak egy kitüntetés vagy ranglépés vagy miaz
Na megvan a teljes hibaüzi: PB IMPORTANT: RESTRICITION: Service Communication Faliure PnkBstR.exe intilization failed
Egyébként nekem a worst death streak-om 16 a killl streak-om pedig 46
pokerarc ezt a sok dolgot mind ma csináltad?? ,amugy MA nekem is sz@rakodott a Bf mondjuk csak 2-szer de pont a legroosszabbkor.
HUN2OL1 azt mondja hogy MA kapott 1 EA Newslettert és abba volt 1 link ahonnan a FULL 1.40
Tehát lehet ez a baj hogy lassan állnak át a szerverek
De amit te leirtálabbol én nem erre gondolok!! (hanem fogalmam sincs mire)
Worst death streak=legrosszabb halál sorozat (hányszor haltál meg ugy hogy senkit nem nyirtál ki közben)
A worst death streak az mi?legtöbb meghalás?egy menet aladt?Azok ilyen suezes mapokon vannak ahol minden köcsög ellopja a tankot pont ellőlem azt nemvárja meg míg beszállokNa asszem meeg bf-ezni
isaking: mennék szivesen campre, de nem megyek De attól még játszhatunk egyet, ha megbeszéljük vagy nem? pl ha van msned, akkor a címed elküldheted privátba, felveszlek.
Figyeljetek én már itt viszonylag "veterán" vagyok a többséghez képest (kivéve kismajmot és sleazyt meg még biztos vannak csak rájuk nem emlékszem ), de mégis most úgy bedühödtem mint még soha ezen a játékon. Szóval újrapakoltam a gépet mindenestül, fölraktam a játékot is, meg az 1.25 full-t is, és minden szerveren amin jáccottam szűk 1 perc után kidobott a játék a PUNKBUSTER felirattal Hallottam már erről a hibáról és nekem anno meg is oldódott azonnal egy punkbuster install után. Most is ehhez folyamodtam legelőször, erre ugyanazt kapom, csak éppen most 10-20 másodperc alatt, és a játék alatt ezt írja ki: PB IMPORTANT: Server Losing Connection PnKbsTrA.exe vagy valami hasonlót, és aztán jön a jól ismert PUNKBUSTER. Most a másoknál bevált másik megoldáshoz folyamodtam: egy szimpla reinstallt nyomtam a játéknak. Föl is rakta, aztán patchelés alatt jön a szeretett "Patching failed." Na akkor újra reinstall, föl is megy minden, még a patch is, de a játék közben előjön ÚJRA a PUNKBUSTER. Na megint fölrakom a punkbustert, ugyanaz megint , csak épp megint a PB IMPORTANT: Losing Server Connaection PnKbsTrA.exe, meg a kétszeres dobási sebesség Ezután uninstalláltam azt az elb... punkbustert, de ugyanaz. Szóval most az őrület és a játék abbahagyásának a határán álldogálok, és ha nem érkezik segítség akkor már max. csak az EA Magyarországhoz fordulhatok, vagy beírok a PC GURU-ba, és ha innen sem jön semmi akkor hagyom a játékot a pi...ba és jáccok vmi mással. Csak épp nem tudom mivel.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.