A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Igen ezt tettem pont, és fel is raktam minden ,de vmi nem jó... felrakom a gamet minden okés majd mikor elinditom mintha betötlené a gamet majd nemcsinál semmit... a mikrofon beállitás megvan ,de maga a játék nem indul el... most a videokártya miatt van v alapjáraton nem jó vmi?mert az odlaról töltöttem le reggel...
Elindulfekete képernyőaztán kilép?Mert ez esetben valószínűleg nem elég neki a géped...
Vélerményem szerint minimumon menne......Csak sajnos szerintem pont a videókártya a gyenge pont....De próbáld ki a Guru DVD mellékletről demoót és győződj meg róla magad!
Igen ezt tettem pont, és fel is raktam minden ,de vmi nem jó... felrakom a gamet minden okés majd mikor elinditom mintha betötlené a gamet majd nemcsinál semmit... a mikrofon beállitás megvan ,de maga a játék nem indul el... most a videokártya miatt van v alapjáraton nem jó vmi?mert az odlaról töltöttem le reggel...
AMD 2Ghz, Gforce 4 128mb-os, 512Mb memoria... megjegyzem h a videokari régisége ellenére eléggé sok game szépen mg elfut rajta persze nem a msotani über gamek..
Vélerményem szerint minimumon menne......Csak sajnos szerintem pont a videókártya a gyenge pont....De próbáld ki a Guru DVD mellékletről demoót és győződj meg róla magad!
Ezzel te is az ilyeneket gyarapítottad,de nem baj...
Melyik a kedvenc kasztotok?Közkatonának szerettek inkább lenni,vagy parancsnoknak/szakaszparancsnoknak?
Hát szép is volna ha egy felrobbant Titánból az pilótát fel lehetne éleszteni Azért maradjunk meg a realitásnál kicsit. BF2 forever, BF2142 elbénázva.
Ezt azért légyszíves ne mondd!Nekem a BF2 is nagyon tetszik,de azért mégsem kéne mondai hogy "el van bénázva"!
Persze azt is tudom hogy ez is csak egy vélemény ahogy az enyém is....
Nézd meg gamershell.com-on, onnan még a sebesség is jó lesz. Különben szólok hogy az 1.25 tényleg jobb mint az 1.4... kár hogy mindenki ezt használja, bár ez logikus mondjuk.
Akkor valószínűleg csak a Demo szerveren vannak fent "jobbak"amikor én ott vagyok,de abban igazad van hogy így nem látom át teljesen a dolgokat....
Egyébként mostmár csak a Deluxe verziót lehet megvenni,vagy külön is?
Mostanában újra elővettem és egy csomó (szinte mindegyik) szerver piros. Vagyis másik verziószámot használ... ti miyet használtok? Nekem az 1.25-ös vann fönn és az nem jó... Ha másik jó akkor linkeljetek be pls egy oldalcímet ahonnan le lehet tölteni.
Nézd meg gamershell.com-on, onnan még a sebesség is jó lesz. Különben szólok hogy az 1.25 tényleg jobb mint az 1.4... kár hogy mindenki ezt használja, bár ez logikus mondjuk.
Mostanában újra elővettem és egy csomó (szinte mindegyik) szerver piros. Vagyis másik verziószámot használ... ti miyet használtok? Nekem az 1.25-ös vann fönn és az nem jó... Ha másik jó akkor linkeljetek be pls egy oldalcímet ahonnan le lehet tölteni.
1.4-nél tart, most jön az 1.5...bár nem tudom ,ezt miért nehéz kideríteni...
Eléggé sokat játszottam Battlefieldekkel, meglehetősen jó szinten és azt kell, hogy mondjam egyáltalán nem szégyen itt a kempelés. Az előttem írónak abszolút igaza van abban, hogy a valóságban sem rohannál ki egy tank elé. Itt sem kell. Ezerszer jobb megoldás valakit cselesen megölni, mint elkezdeni quakezni. Ez nem az a játék. Rengeteg klán nehezen talál jó játékost, mert sokan nem tudnak csapatban dolgozni, követni az utasításokat, türelmesen várni adott helyzetben. A többség rohan mint egy eszeveszett, nem néz körül, elviszi a járműveket, hogy aztán egy taktikus ellenfél felrobbantsa az első bokorhoz érve... Egy jó klánban ki vannak osztva a szerepek, ergó valakinek kötelessége védeni is. Védéskor pedig csak az nem kempel aki láma, sokkal fontosabb a csapat érdeke annál, minthogy esetleg egymás körül ugrálva az ellenel késelőzdit játszadozzon valaki, miközben a társai megjönnek tankokkal...
A titánágyú egy külön fogalom...mivelhogy, aki azokat vezeti, nem halhat meg...és egy másodperc alatt megjavíthatja, a titánra ellen nem mehet fel, hogy megölje és a titán a map egy részéről bármit szétbombáz azokkal a bitangerős ágyúkkal...továbbá egy patch óta ha a láma titánkemperek kipeckelték az egerüket és egy saját silóra nyomatták és TK.-ztak, már nem vont tőlük le pontot (ez most is így van), hanem az adott illető "öngyilkos lett"-et adott be, ami -x pont (van szerver ahol -7-re állítják...)
Valóságba énis tuti "kempelnék", de ez nem valóság. Egy játék attól játék, hogy élvezed miközben leszedsz valakit szemtől szembe. Am visszatértem a BFhez. Na jöhet egy PGOs BF2142 party?
Eléggé sokat játszottam Battlefieldekkel, meglehetősen jó szinten és azt kell, hogy mondjam egyáltalán nem szégyen itt a kempelés. Az előttem írónak abszolút igaza van abban, hogy a valóságban sem rohannál ki egy tank elé. Itt sem kell. Ezerszer jobb megoldás valakit cselesen megölni, mint elkezdeni quakezni. Ez nem az a játék. Rengeteg klán nehezen talál jó játékost, mert sokan nem tudnak csapatban dolgozni, követni az utasításokat, türelmesen várni adott helyzetben. A többség rohan mint egy eszeveszett, nem néz körül, elviszi a járműveket, hogy aztán egy taktikus ellenfél felrobbantsa az első bokorhoz érve... Egy jó klánban ki vannak osztva a szerepek, ergó valakinek kötelessége védeni is. Védéskor pedig csak az nem kempel aki láma, sokkal fontosabb a csapat érdeke annál, minthogy esetleg egymás körül ugrálva az ellenel késelőzdit játszadozzon valaki, miközben a társai megjönnek tankokkal...
Én mást tapasztaltam,de mindegy
OFFzeritned ez a First Strike nem fog úgyanúgy elfajulni 2 év múlva?
Nem, mert oda csak az jár, aki amolyan fanatikus...bf-ben sok a tipikus "csakúgyjátszokmerjójátéksztem, bár nemtommitkellcsinálni"...az fs rajongótábora nagyon kicsi és ritka, hogy egyáltalán vannak rajta...
Ok, hogy tapasztaltál, de ha a demoval játszol, akkor hogyan...?
A legtöbb szerveren baromi sok láma van...kempelnek fegyverbugokat kihasználva vagy titánok ágyúival. Sok a csíter is...már csak hab a tortára, hogy minden 2. szerverről banolnak a házigazdák, ha leölöd őket...
Ezzel elkéstetek....kicsit...mára már (majd 2 év) nagyon elfajult az egész...sok a lámulás, mivel a rosszabnál rosszabb EA-típusú patchek ezt lehetővé tették...rég volt az, hogy egy jó random squadot tudtam toborozni.
Ma is inkább first-strike-ra áttöltöttem, mert volt egy jó szerver ahol voltak...hát az felejthetetlen élmény volt...first-strike szaráveri a bf-et, pedig még félkész is...majd ha kijön a patch, akkor megyünk a Halálcsillag ellen .
Én mást tapasztaltam,de mindegy
OFFzeritned ez a First Strike nem fog úgyanúgy elfajulni 2 év múlva?
Jó kis?!Ez egy hatalmas játék!!MIndenféle okok miatt én is csak a demóval játszom,de még ott is valmi félelmetesen jó csapat jön össze néha!
Addig próbáld ki te is a demót szerintem!
Plusz kérdezz bátran!
Ezzel elkéstetek....kicsit...mára már (majd 2 év) nagyon elfajult az egész...sok a lámulás, mivel a rosszabnál rosszabb EA-típusú patchek ezt lehetővé tették...rég volt az, hogy egy jó random squadot tudtam toborozni.
Ma is inkább first-strike-ra áttöltöttem, mert volt egy jó szerver ahol voltak...hát az felejthetetlen élmény volt...first-strike szaráveri a bf-et, pedig még félkész is...majd ha kijön a patch, akkor megyünk a Halálcsillag ellen .
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.