A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
hy. hogyha most megvenném a bf2142t akkor jol járok? mert tetszik a game csak attool félek hogy a servereken kevesen lesznek. és ha tegyük fel megveszem akkor könnyű regisztálni? megköszönném a választ
Darths, tegnap jót játszottunk... Megint megszereztem a dögcéduládat. Úgy volt, hogy le akartam késelni a csávót, te meg egy másik srác meghaltatok, és titeket akart újraéleszteni. Elkezdtem utána futni, aztán mire utolértem, már mindegyikőtöket felélesztette. Én meg gondoltam akkor hentelek. Aztán meglepetésemre a 3. dögcédula a tiéd volt. Meg az is jó volt, amikor kör végén lelőttél, de én előtte eldobtam egy aknát, és 1 mp-el a kör vége előtt belefutottál Ezt még máskor is megismételhetnénk...
Jah és a bf topicok megosztása tényleg jó ötlet, csak a topicleírásnál el van írva a szöveg. Reaktor helyett rekator lett írva véletlenül...
A franc még 7 nap. Pedig már látni a szerverlistán hogy már mások nyomják!
Az enyhe kifejezés hogy már látszik... Alig van pár olyan szerver, ami nem Northern Strikeos Pedig én is mindenképpen a dobozos változatát akarom megvenni (vagyis tesóm veszi nekem)
Megvannak!
Jó képek!!!
Amúgy a Goliathot hány RDX-el lehet kicsinálni??? (bár, nemhiszem, hogy a közelébe lehet menni)
...de akkor, hogy lehet ezt a Goliathot kicsinálni???
Most tanulom be a pályákat, de már most a kedvencem Port Bavaria . A másik kettő átlagos. Ami meglepett az a Goliath. Két lépegető meg se tudta karcolni, amíg rajta vannak az öngyógyító pajzsok és még sokan nem jöttek rá, hogy először ezt kell elintézni. Persze emiatt kb. olyan gyors, mint egy titán, a gyalogos simán mellette maradhat és maradnak is, mert ha nem férsz be akkor is I. osztályú fedezék meg közbe gyógyít és és osztja a lőszert.
Tettem be pár képet, remélem lassan beteszik a galériába (hallod Darths? )
OFF
Fajintos nagyon a topic képe
sleazy írta:
OFF
Most tanulom be a pályákat, de már most a kedvencem Port Bavaria . A másik kettő átlagos. Ami meglepett az a Goliath. Két lépegető meg se tudta karcolni, amíg rajta vannak az öngyógyító pajzsok és még sokan nem jöttek rá, hogy először ezt kell elintézni. Persze emiatt kb. olyan gyors, mint egy titán, a gyalogos simán mellette maradhat és maradnak is, mert ha nem férsz be akkor is I. osztályú fedezék meg közbe gyógyít és és osztja a lőszert.
OFF
A képek már bennt vannak a galériában, lehet nézegetni őket!
Jó a topic képe? Egészségetekre, remélem jobb így!
OFF
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.