A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
IMÁDOM =UTÁLOM ha valaki érti:Ha én használom akkor IMádom ha lelőnek Akkor a másik
Support vs Voss elég necces már 50m méter fölött, ha nincs fedezéked. Na meg persze a baur-t se nézzük le (asszem a 6. legtöbb killem van vele a magyarok közül). Örülök, hogy bejött a film:. Majd valamikor lesz folytatása is...
rohadt yo lett !!!!!!!! talán a szegény halottak is értik már hogy miért utálom VOSS-lart. Pontos, gyors király fegyver.IMÁDOM . HUH ,ha a supportosok kapták volna meg atyám ,akkor az nagggggyon kegyetlen lenne.
Elég érdekes dolog történt az imént... Gondoltam megszerzem az Armored Service Ribbon-t, amihez ugyebár 20 kill és 20 perc kell egy kör alatt. Na én aprítottam a népet a tankkal, kinyírtam 26-ot. Kör végén, amikor már csak 5 pontunk volt, még mindig nem kaptam meg. Gondoltam biztos nem volt meg 20 perc. De amikor betöltötte a kör vége után a cuccokat, kiderült, hogy megvolt a 20 perc (igaz, hogy neccesen: 20 perc 6 mp). Szóval nem tudom, miért nem kaptam meg. Azt tudtam, hogy a következő rangot sem akkor adja meg, amikor kör alatt eléred a kellő pontot, hanem a következő körben. Plecsniknél viszont nincs ilyen.
De a kitüntetéseket szerencsére már fenn vannak ea.com-on a statjaim között (így pár hét múltával...).
Hát ez rövid is és eksön sincs benne . Huszon valamennyi másodperc. Csak bemutató, próbálkozgattam a videószerkesztővel. Sztem ahhoz képest, hogy az első szerkesztett videóm, nem rossz (lehet várni kell még pár percet).
Na de a rendes film úgy tervezem ezeken a pályákon lesz: Camp Gibraltar, Belgrade, Cerbere Landing és Port Bavaria. Próbálok majd olyan szervert találni, ami Battlerecorderes, hogy ne az egész first-person-ba menjen.
Jah meg valami normális zene is kell majd alá...
most kb 2 napja nézegetem youtubon a bf es videókat és akkora csalások vannak hogy az agyam eldobtam qezúton is minden cheaternek:
Mekkora ötlet! Csináljunk frag movie-t (persze nem csalósat )! Most gyorsan csináltam egy előzetes félét - ha sikerül feltenni Youtube-ra majd dobok egy linket -, de ez tényleg csak pár perc, kevés még az anyag, úgyhogy asszem most már tényleg visszatérek a 2142 vadászmezőire szétkickelni egy-két cheater ét .
Hát nem is TOM!!!
Télleg olyan jó ez a játék,mint ahogyan mondják????
HA IGEN AKKOR ELŐFORDULHAT,hogy megveszem.
Írjatok már nekem LÉTSZI valamilyen EXTRÁT amitől érdemes lenne megvenni????
Hát nézd... Az hogy kinek miért tetszik a BF, az nagyon szubjektív! Ajánlom, hogy nézd meg a képeket a galériába, olvasd el a játéktesztet (fennt van pgo-n) és szedd le a demót is, próbáld ki, és ha tetszik, akkor irány bolt, és találkozunk a csatamezőkön!
Szerintem jól átgondolt pályák, lopótöka játékmenet, nekem tökéletesen elegendő grafika... Ami kicsit gáz, hogy szokott zsírakodni néha a rendszer, szerencsére nem sűrűn...
Hát nem is TOM!!!
Télleg olyan jó ez a játék,mint ahogyan mondják????
HA IGEN AKKOR ELŐFORDULHAT,hogy megveszem.
Írjatok már nekem LÉTSZI valamilyen EXTRÁT amitől érdemes lenne megvenni????
gergo, lécci te is előbb keress és aztán kérdezz, de amúgy az 1.20-as, itt a pgo-n le is tölthető
Edit (Darths): Ráadásul, ha legörgetsz ennek a lapnak az aljára, akkor ott van a játékinfó, ahol a patch-re kattintva a legfrisseb patch ablaka jön be!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.