A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Én az 576-tól rendeltem.
Elvileg jövőhét elején érkezik meg.
Elég idegesítő hogy már alig lehet játszani mert mindenki a kieggel játszik! Ti nem nyomjátok vlm szerveren Meksz? Gondolkoztam hogy veszek egy mikrofont de nincs elég magyar akivel lehetne taktikázni ugyhogy tök fölösleges.
Ha már megvetted a játékot, akkor simán a nyitó képernyőn tudsz egy új account-ot csinálni és kész. Ha demoval játszottál használhatod azt is (én is így csináltam )
HI
Megvan a NS! A problémám az hogy ha berakom a bf dvdt akkor is azt írja hogy nincs bent latakarítottam meg minden és nem olyan karcos de nem megy? Mit kell csinálni hogy kipróbáljam az NSt végre???
Megvan a NS! A problémám az hogy ha berakom a bf dvdt akkor is azt írja hogy nincs bent latakarítottam meg minden és nem olyan karcos de nem megy? Mit kell csinálni hogy kipróbáljam az NSt végre???
de nem lenne jobb a 2t megvenni? azzal többen játszanak nem?
Azt ugyan nem tudom, hogy Bf2-vel mennyien játszanak, de azt igen, hogy 2142-vel 461738-an... Sztem ennél több nem nagyon kell, úgysem férnek el egy szerveren
sleazy írta: Tettem be pár képet, remélem lassan beteszik a galériába (hallod Darths? )
OFF
Fajintos nagyon a topic képe
ha gondolod még jöhetnek...
Rendben küldök.
Most így két-három óra játék után, rájöttem, hogy ahhoz képest, hogy az NS infantry-ra lett tervezve - mindenhol ezt írták - nem nagyon jött össze. Mindegyik pályán rengeteg jármű van és csak elbújni lehet előlük, mert az egszeri gyalogos nem tud mit kezdeni a mechel, az apc-vel vagy a goliattal. Akkor sokkal jobb lenne ha legalább csak a két új járművet tennék bele.
hy. hogyha most megvenném a bf2142t akkor jol járok? mert tetszik a game csak attool félek hogy a servereken kevesen lesznek. és ha tegyük fel megveszem akkor könnyű regisztálni? megköszönném a választ
Teljesen egyszerű minden, bár most hogy megjelent a kiegészítője (Northern Strike), így mos eléggé megcsappantak a a "sima" szerverek!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.