A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Itt emlegettél valami Logitechet aztán gondoltam ez az XLancer gyerek csak nem mond hülyeséget, úgyhogy a Precision Gaming Headset-et rendeltem meg . (Közben szeretném megjegyezni a köv. dolgot: senki, ne vegyen semmit a fukar g**i, k**va Saturnban( ), ha csak nem akarja, hogy plusz 5-6000 Ft- tal lehúzzák)
És mi lesz a címe annak a weblapnak? Még régen mondtam, hogy egy másik klánba már jelentkeztem, de igen lassan halad a dolog. A meghívásod még mindig áll?
Még áll de már nem sokáig sztem kibaszott jó ez a headset, bár klántárs (szerintem gyárihiba) -nak letört a mikrofonrésze a cuccnak...szal gariba vissza fogja vinni...
Mindenki el kezdte verni rajtam a weblapot szal befejezem a héten milyen füles jön meg?
Itt emlegettél valami Logitechet aztán gondoltam ez az XLancer gyerek csak nem mond hülyeséget, úgyhogy a Precision Gaming Headset-et rendeltem meg . (Közben szeretném megjegyezni a köv. dolgot: senki, ne vegyen semmit a fukar g**i, k**va Saturnban( ), ha csak nem akarja, hogy plusz 5-6000 Ft- tal lehúzzák)
És mi lesz a címe annak a weblapnak? Még régen mondtam, hogy egy másik klánba már jelentkeztem, de igen lassan halad a dolog. A meghívásod még mindig áll?
Látom Botond csatlakozóban vagy a hubához .
X-Lancer, miért nincs valami weblapotok? Pedig nem lenne rossz. Amúgy szerda körül jön a füles, úgyhogy most már semmi akadálya egy rendes csapatjátéknak, hogy aztán hulljanak a fragek .
Mindenki el kezdte verni rajtam a weblapot szal befejezem a héten milyen füles jön meg?
Látom Botond csatlakozóban vagy a hubához .
X-Lancer, miért nincs valami weblapotok? Pedig nem lenne rossz. Amúgy szerda körül jön a füles, úgyhogy most már semmi akadálya egy rendes csapatjátéknak, hogy aztán hulljanak a fragek .
Lancer olvastam a "tanulmányt" a jó csapatról hát érdekes azért egészem más egy AirSoft mint a BF. Ti paintballoztatok valaha? (én már igen rohadt jó volt) ja és lancer ha itt írsz mér nem vagy fenn bfen? majd később gameljünk
hát azért csak van köze egymáshoz a kettőnek: sztem az elv meg minden ugyanaz annyi hogy ott még fizikailag is terhelve vagyunk...azért nem vagyok fent mert nem tudok egyszerre két helyen elnnide mindjárt felmegyek
Lancer olvastam a "tanulmányt" a jó csapatról hát érdekes azért egészem más egy AirSoft mint a BF. Ti paintballoztatok valaha? (én már igen rohadt jó volt) ja és lancer ha itt írsz mér nem vagy fenn bfen? majd később gameljünk
Botond Lancer én ma fent leszek és orrvérzésig szeretnék puffogtatni. Na és akkor az év híre: Kolumbiában megváltoztatták a személyautók rendszámának betűtípusát. Á nem ez. Hanem::: Az év klán tagja: (halk dobpergés) (hangosabb dobpergés)- Djuri (cintányér). Na ennyi.
Rangom: Seargent Silver Klán: (hehehehe) : HUBA
You have been promoted, soldier ok akkor már vagyunk 3an
Botond Lancer én ma fent leszek és orrvérzésig szeretnék puffogtatni. Na és akkor az év híre: Kolumbiában megváltoztatták a személyautók rendszámának betűtípusát. Á nem ez. Hanem::: Az év klán tagja: (halk dobpergés) (hangosabb dobpergés)- Djuri (cintányér). Na ennyi.
Rangom: Seargent Silver Klán: (hehehehe) : HUBA
Marha ideg vagyok! Nagyban játszottam, már volt vagy 39 pontom+egy csomó kitüntetésem,(titánon védekeztem) mikor egyszer csak kidob a szerverről! Azzal, hogy probléma van a kapcsolattal. Érdekes, hogy ilyen eddig csak titénos pályákon fordult elő. Vajon ez azért van mert a titános pályák bugosak? Vélemények? Történt már ilyen veletek is?
Connection lost-tal? ha azzal akkor az nállam pl nem csak titán pályákon fordul elő...
Én mostanában megint inkább titános pályán nyomom (amikor megvettem, akkor csak azon, majd inkább conquest, és most megint titán). Tegnap volt olyan, hogy az enemy titán főreaktorát osztottam fekve, és egyszercsak kiestem a titánból. Azért nem haltam meg, mert időben ki tudtam nyitni az ernyőt, de ideges voltam, mert lemaradtam a kör legjobb részéről.
Most meg olyan volt, hogy eltűnt a pajzsa, átmentünk, kb 4 perc alatt szétszedtük a panelokat, a főreaktort meg kb 1,5-2 percen belül . És sikerült leérnem a földre a nagy robbanás előtt, úgyhogy a kitűzőt is megkaptam.
hobbekiller: engem is néha ki szokott dobni, de sztem engem nem csak titánosról.
Marha ideg vagyok! Nagyban játszottam, már volt vagy 39 pontom+egy csomó kitüntetésem,(titánon védekeztem) mikor egyszer csak kidob a szerverről! Azzal, hogy probléma van a kapcsolattal. Érdekes, hogy ilyen eddig csak titénos pályákon fordult elő. Vajon ez azért van mert a titános pályák bugosak? Vélemények? Történt már ilyen veletek is?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.