A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Persze hogy van mikrofonom és nagyon jó, csak ajánlani tudom
kérdések:
1. kérdés: 3 Mbit/s most exteren 2800 körül mértem, de este van és terhelt a szerver
2. kérdés: Brigadier General (innen nem tudja vki hogyan tovább?)
3. kérdés: EU , bár tök mindegy mert mindig unlockos fegyót használok (kivéve repairos emberkénket, ott inkább EU)
Egyébként nem lesz akkor vmikor vmi összeröffenés magyar módra?
Darths: képeket küldtem, de nem látom őket sehol pls utánnajárni a dolognak...
még egy mondanivaló:
Aki szeretne sokat másokkal együtt játszani, aki szeretne egy jó társaságoz tartozni és vmi eredményt is elérni a játékkal(LANpartyk,cupok helyezései) tehát egy cool klán tagja lenni az nyugodtan felkereshet engem, mint a
HUngarian Battlefield Army
klán clanleader-ét.
Illetve mégsem
reklámhirdetésünket látták...
6 rugóért már látom lehet kapni ilyet szóval lehet én is benevezek egyre, mert az a klán ahova éppen beakarok kerülni is kéri a mikrofont.
Egyre jobban tetszik ez a pilótás dolog... 10 embert nyirtam ki, és 17* haltam meg, de +10 (60) ponttal én lettem az első a szerveren (meg kaptam titános attackos kitűzőt, meg rangot is léptem ). És tökre tetszenek ezek a szállítójárgányok, ahogy odarepülök a silóhoz, kipattognak az emberek, vissza, és irány a következő . X-Lancer, engem lehet, hogy érdekelne ez a klán dolog...
Én meg tegnap X-Lancerrel játszottam (Logitech G5 teszt ), a "szemétnek" van mikrofonja, amit már én is akarok egy ideje, de hát cash kéne rá, meg nem tudom, mekkora sávszélességet foglal le a VoIP. A másik srácnak meg érdekesen volt beállítva a mikrofonja, mert a felét nem hallottam annak amit mond csak valami dünnyögést, de nem rossz dolog, kicsit LAN-party érzés (nah fíling ).
Persze hogy van mikrofonom és nagyon jó, csak ajánlani tudom
kérdések:
1. kérdés: 3 Mbit/s most exteren 2800 körül mértem, de este van és terhelt a szerver
2. kérdés: Brigadier General (innen nem tudja vki hogyan tovább?)
3. kérdés: EU , bár tök mindegy mert mindig unlockos fegyót használok (kivéve repairos emberkénket, ott inkább EU)
Egyébként nem lesz akkor vmikor vmi összeröffenés magyar módra?
Darths: képeket küldtem, de nem látom őket sehol pls utánnajárni a dolognak...
még egy mondanivaló:
Aki szeretne sokat másokkal együtt játszani, aki szeretne egy jó társaságoz tartozni és vmi eredményt is elérni a játékkal(LANpartyk,cupok helyezései) tehát egy cool klán tagja lenni az nyugodtan felkereshet engem, mint a
Valaki tudna seíteni?
Az lenne a problémám, hogy nem tudok rangot lépni. A kövi rang a Sergeant Gold lenne, és "csak" 2850 pont kéne hozzá. Nos nekem már 3011 pontom van és mégis semmi.
Plííz help!
hobbeKiller írta:
Valaki tudna seíteni?
Az lenne a problémám, hogy nem tudok rangot lépni. A kövi rang a Sergeant Gold lenne, és "csak" 2850 pont kéne hozzá. Nos nekem már 3011 pontom van és mégis semmi.
Plííz help!
Nekem is szokott ilyen lenni, majd egyszer gondol egyet, és fellép. Most is ez volt az utolsó ranglépésnél is, nekem is több mint 1000-el volt több pontom amikor fellépett.
És itt van az én rangom is...
1,a netem 512 kb/s a T-online-tól (a duplázást én is hallottam) 2, rangom major gold asszem kb a 30.-adik 3,attól függ hova tesz a szerver, de akkor inkább EU (ugye ha már...), viszont függ a pályától is (Gibraltaron például a PAC)
Kíváncsi vagyok, hogy mikor jön az első kiegészítő, mert szerintem 80%, hogy az usa vagy North America lesz az új fél.
HobeKiller ne aggódj néha tököl az ea szervere, de játsz tovább és megkapod az új rangot.
Valaki tudna seíteni?
Plííz help!
Jah örültem is a supplie dobozoknak Csak sajns el kellett mennem... Majd hétvégén még puttitunk egyet ^^ Vagy akár már pénteken...
Lehet kéne csinálnom már egy új katonát mert a statom valami borzalom mivel az elején nagyon balfaszkodtam és át akarok váltani Support-ra csak ahhoz hogy a mostanival tudjak unlokolni nem 5-6 órát kellene játszani hetente ^^
OFF
Hopp most jut eszembe! Botond megkaptam az emailt, van is MSN-em csak nem nagyon használom (bár most az ünnepek miatt elég sokszor fenn voltam), de néha fel-fel nézek majd.
ON
Én meg tegnap X-Lancerrel játszottam (Logitech G5 teszt ), a "szemétnek" van mikrofonja, amit már én is akarok egy ideje, de hát cash kéne rá, meg nem tudom, mekkora sávszélességet foglal le a VoIP. A másik srácnak meg érdekesen volt beállítva a mikrofonja, mert a felét nem hallottam annak amit mond csak valami dünnyögést, de nem rossz dolog, kicsit LAN-party érzés (nah fíling ).
Tök jót commanderkedtem . Az tetszik benn a legjobban, hogy annyira be lehet zoomolni, hogy látszik ahogy az emberek fotkosnak. Gallerrel játszottam, és mindig kerestem és dobáltam neki a supliest . Az a gond, hogy köv körben megelőztek, és nem én lette a commander, és a srác arra ment, hogy minél több embert kaszáljon, míg én arra, hogy kiiktassam az enemy járgányokat. Azzal meg az a gond, hogy az emp-t lassabban tölti be, mint az orbitalt, aztán amikor látom futkozni az embereket, nagy a kísértes, hogy rájuk ejtsek egyet de inkább megvárom az emp-t, és bízok abban, hogy a lebombázandó csapatszállítóban 6 ember ül .
Na még egyszer megpróbálok játszani és ha egy szerverről ki mer dobni Duplicated CD-key felirattal én megyek reklamálni az EA-nek az biztos...
Most az milyen hogy megveszem drágán a játékot és ÉN nemtudom használni normálisan aki meg ingyen vayg 10HUF-ért letöltötte az meg vígan használja... Nem játszunk ilyet ...
a erre én is gondoltam hogy valaki megveszi a pecsába a játékot szed hozzá egy serialt és pont azt ami nekem van akkor az enyémet is tönkreteszi. ez nagy csalás. ha egy ilyen ember olyan serialt használ ami senkinek sincs akkor tök jól müködik maj neki a game?
Húúú de káromkodnék most egyet ha nem tiltaná a fórum szabályzat!!!!
Valaki hasznája a CD-Keyemet!!! A PB meg mindig kidobál hogy többen is használják ugyanazt a CD-keyt...
Qrvajó
Sorvadjon el az összesnek a keze...
Észrevettétek mennyire bugos a Lépegető? Mondjuk nehéz nem észrevenni...
Van mikor elakad a nagy semmiben... és gyakran kezd el csak úgy siklani... Szóval nem lépeget csak siklik
Ha létrehoztál egy osztgot, akkor nyomd meg a caps lockot, azon belül a manage squad ikont. Itt x-eld be akit szeretnél meghívni a csapatodba és ő eldönti, hogy csatlakozik e..
Ja és szerintem nem lehet zárolni a szakaszt. Csak akkor nem tudnak csatlakozni, ha az tele van.
Az első amit én készítettem egy Lambert Carbine (recon jobb ág) az alsót Darths csinálta, az egy SCAR 11, de egy ajándék új "kinézettel" azoknak, akik előrendelték a gémet
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.