A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
PreAttax!!!
Mivel uriember módjára érdeklődtél másolt játékod elindítása ügyében, így megúszod ezúttal szóbeli figyelmeztetéssel! De ezt a témát hanyagold a fórumon, mert hamar bann lehet a vége! Az ilyen dolgokat msn-en tessék intézni!
Viszont akkor a problémádra egy jótanács: Ha úgyis annyira szereted a Battlefield sorozatot, akkor miért nem veszed meg?! Nem lenne semmiféle problémád, online is tudnál hatalmasakat nyomni és a kiadó is jól jár...
Köszönöm a segítő hozzászólásodat!
Igaz nem kerültem közelebb a megoldáshoz, de legalább vetted a fáradtságot hogy leüs a karaktereket a billentyűzeten!
PreAttax!!!
Mivel uriember módjára érdeklődtél másolt játékod elindítása ügyében, így megúszod ezúttal szóbeli figyelmeztetéssel! De ezt a témát hanyagold a fórumon, mert hamar bann lehet a vége! Az ilyen dolgokat msn-en tessék intézni!
Viszont akkor a problémádra egy jótanács: Ha úgyis annyira szereted a Battlefield sorozatot, akkor miért nem veszed meg?! Nem lenne semmiféle problémád, online is tudnál hatalmasakat nyomni és a kiadó is jól jár...
Isten ments hogy a warezrólbeszéljek, de lekellett írnom a pontos infót hogy pontos választ kaphassak rá!
Tehát mégegyszer ha valaki tudja hogy hogy kell a Battlefield 2142-n OFFLINE módon bejelentkezni az reagáljon köszönöm!!!
PreAttax írta:
Isten ments hogy a warezrólbeszéljek, de lekellett írnom a pontos infót hogy pontos választ kaphassak rá!
Tehát mégegyszer ha valaki tudja hogy hogy kell a Battlefield 2142-n OFFLINE módon bejelentkezni az reagáljon köszönöm!!!
Sehogy. Ja de: írd át a játékot. Más módszer nincs. Wareznál meg főleg...
Szerk.: ez nem azt jelenti, hogy nekem írd át, hanem a főszerver adatait próbáld meg manipulálni... úgysem fog sikerülni
Egy baráti jó tanács: Ezen a fórumon soha, de soha nem lehet warezról beszélni. A moderátorok mindenkit, aki erről szót ejt, jobb esetben figyelmeztetnek, roszabb esetben bannolják.
Egy baráti jó tanács: Ezen a fórumon soha, de soha nem lehet warezról beszélni. A moderátorok mindenkit, aki erről szót ejt, jobb esetben figyelmeztetnek, roszabb esetben bannolják.
A minap jutott kezeim közé a Battlefield 2142 természetesen képfájl formájában(iso) és a következő problémám adódott vele:
Miután feltettem crack-em még a defaultplayer profilt is bemásoltam a megfelelő helyre, sajnos a játékot OFFLINE MÓDBAN sem tudom játszani mert nem tudok bejelentkezni!!!
Mit kell tenni hogy szimplánoffline módon tudjam játszani a játékot, mint anno a nagy kedvenc Battlefield 2-t???
Köszönöm mielőbbi segítő hozzászólásaitokat!
U.I.:Gondolom valami rém egyszerű dolog lehet a megoldás
Hát bugok nekem is vannak rendesen: egyik fegyverem se sebzett, beleragadtam a talajba (nem tudtam felállni csak kúszni - képzelhetitek ), négy titan egy pályán (erről képem is van) ott csak az egyik tud mozogni, de a másik is rendesen működik, meg volt amikor hasalás közben kiestem a reaktor teremből .
OFF: valószínű, ha tudnak x-lancerrel beszélni lesz gbc-huba meccs jövő hét csütörtök felé RESZKESSETEK
Na, ilyen sem volt még! Rosszalkodnak a szerverek! A kézifegyvereimnek nincs hatása. Lövök-lövök és nem történik semmi. Sőt, a munícióm sem fogy el soha! Még olyan is volt, hogy nem tudtak megölni. LOL? Furcsa...
Nem lehetséges, hogy only knife szerverre léptél be? Mert ott nem tényleg nem lehet lelőni egymást...
Na, ilyen sem volt még! Rosszalkodnak a szerverek! A kézifegyvereimnek nincs hatása. Lövök-lövök és nem történik semmi. Sőt, a munícióm sem fogy el soha! Még olyan is volt, hogy nem tudtak megölni. LOL? Furcsa...
Nem tom Ti hogy vagytok vele de nekem a Vietnám jött be a legjobban!
Hát pedig sztem az sikerült a leggyengébben. Bár én is sokat játszottam azzal is, de szerintem a többi akkor is jobban sikerült. De persze annak meg más feelingje van.
Tegnap néztem a szervereket advenced-ben és nem volt köztük EA HU, muszály volt angoloknál meg németeknél aprítani a népet. Egyébként ez volt az első játék amit megvettem, fájt is a pénztárcámnak rendesen. A BF2 nem tetszett ennyire mint ez. Aki kipróbálta a demót tudja miről beszélek. Ha valaki akar magyar csapatot alakítani részemről oké: zsupos22@freemail.hu
Nem tom Ti hogy vagytok vele de nekem a Vietnám jött be a legjobban!
Tegnap néztem a szervereket advenced-ben és nem volt köztük EA HU, muszály volt angoloknál meg németeknél aprítani a népet. Egyébként ez volt az első játék amit megvettem, fájt is a pénztárcámnak rendesen. A BF2 nem tetszett ennyire mint ez. Aki kipróbálta a demót tudja miről beszélek. Ha valaki akar magyar csapatot alakítani részemről oké: zsupos22@freemail.hu
Nem csak neked van eleged a külföldiekből!
Egyszer véletlenül találtam olyan szervert ahol volt 5 magyar!
Öltünk halomra mindenkit! Na az jó menet volt.
Azt hiszem inkább megmaradok szabadúszónak... Nincs annyi időm, hogy rendszeresen tudjak, nomeg azért vannak itt más érdekességek....most pl.: a Vegas személyében...
Szevasztok magyarok! Melyik szerveren szoktatok játszani a Bf2142-vel? Nem azért de elegem van a külföldiekből. Szerintem nagyon tuti a játék!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.