Kérjük jelentkezz be!
Battlefield 2142

Battlefield 2142 és kiegészítői

A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
#11329 SkyHawk 2006. október. 29. 12:49
SkyHawk
#11315 :: Tojglee (2006. október. 29. 12:15)
Én eddig egyszer próbáltam ki a BF 2-t. Szerintetek tegyek egy próbát a 2142-vel?
Hát ha szereted a sokszereplős sci-fi fpseket, akkor igen
#11315 Tojglee 2006. október. 29. 12:15
Tojglee
Én eddig egyszer próbáltam ki a BF 2-t. Szerintetek tegyek egy próbát a 2142-vel?
#11308 Oscee 2006. október. 29. 11:53
Oscee
#11296 :: SkyHawk (2006. október. 29. 11:02)
Én most a demót nyúzom, egész jó a játék, csak kár, hogy koránt sem lehet mindent kipróbálni, és egy negatívumot már találtam, mert nincs gránát, amire pedig igencsak nagy szükség lenne időnként Amúgy nekem nincs olyan gondom, hogy folyton legyaknak, noha nem játszottam túl sokat a bf2-vel meg ezzel sem, bármelyik csapatban is vagyok minimum a középmezőnyben benne vagyok. Hiába no, aki tehetséges, az tehetséges
Nekem nagyon fura volt a játékmenet, elszoktam már ettől a stílustól
Gránát meg az első dolog volt, amit unlockoltam, mert tényleg anélkül tényleg nem az igazi...
#11296 SkyHawk 2006. október. 29. 11:02
SkyHawk
#11226 :: Oscee (2006. október. 29. 02:31)
Végre kipróbáltam a 2142-t élesben. Frankó volt, egész jó ez az award rendszer, bár ilyen "8000 kill with vehicle" meg "80 hour in commander mode" nagyon durvák, nem nekem találták ki Viszont, mint ahogy várható volt, nagyon béna vagyok benn, csakúgy, mint a 2-ben (bár azzal nem sokat játszottam). Ez a sci-fi környezet elég fura, de hamar belejön az ember, és nagyon érződik rajt, hogy a DICE figyelt rá, hogy ne szaladjon el velük a ló. A Titán mód meg fura. Én jobbra számítottam. Nekem nagyon confusing az egész, ráadásul még az se tudtam sose, hogy honnan lőnek, csak hullottam, mint a szilva... Valahogy végig az az érzésem volt, hogy ez nagyon jó játék, de még sem az igazi. Talán az eléggé elavult motor miatt (főleg, hogy csak fél giga RAM van a masinába, egy 7300GT-vel karöltve), talán a már kopottas játékmenet miatt, talán mert mostanában csak Sourcefortsot meg HL2DM-et játszok Egy misét megér, eszméletlen jól van kidolgozva a rendszer, de szerintem azért van pár játék aminek jobb az ár/érték aránya... ps: ja, ez a GameSpy Comrade cucc is egész jó, bár a Steam után egy kicsit fura
Én most a demót nyúzom, egész jó a játék, csak kár, hogy koránt sem lehet mindent kipróbálni, és egy negatívumot már találtam, mert nincs gránát, amire pedig igencsak nagy szükség lenne időnként
Amúgy nekem nincs olyan gondom, hogy folyton legyaknak, noha nem játszottam túl sokat a bf2-vel meg ezzel sem, bármelyik csapatban is vagyok minimum a középmezőnyben benne vagyok. Hiába no, aki tehetséges, az tehetséges
#11226 Oscee 2006. október. 29. 02:31
Oscee
Végre kipróbáltam a 2142-t élesben. Frankó volt, egész jó ez az award rendszer, bár ilyen "8000 kill with vehicle" meg "80 hour in commander mode" nagyon durvák, nem nekem találták ki
Viszont, mint ahogy várható volt, nagyon béna vagyok benn, csakúgy, mint a 2-ben (bár azzal nem sokat játszottam).
Ez a sci-fi környezet elég fura, de hamar belejön az ember, és nagyon érződik rajt, hogy a DICE figyelt rá, hogy ne szaladjon el velük a ló. A Titán mód meg fura. Én jobbra számítottam. Nekem nagyon confusing az egész, ráadásul még az se tudtam sose, hogy honnan lőnek, csak hullottam, mint a szilva...
Valahogy végig az az érzésem volt, hogy ez nagyon jó játék, de még sem az igazi. Talán az eléggé elavult motor miatt (főleg, hogy csak fél giga RAM van a masinába, egy 7300GT-vel karöltve), talán a már kopottas játékmenet miatt, talán mert mostanában csak Sourcefortsot meg HL2DM-et játszok

Egy misét megér, eszméletlen jól van kidolgozva a rendszer, de szerintem azért van pár játék aminek jobb az ár/érték aránya...

ps: ja, ez a GameSpy Comrade cucc is egész jó, bár a Steam után egy kicsit fura
#9682 dread 2006. október. 25. 17:45
dread
Köszi a segítséget ,de nem kellet másnap újra megpróbáltam és feltudtam normálisan telepíteni
#9112 BB14 2006. október. 24. 11:18
BB14
#9111 :: SkyHawk (2006. október. 24. 11:13)
Szóval, ha az "Inadequate O/S Privileges" féle PB hibába futottál bele, akkor a megoldás a követező: 1) bejelentkezel rendszergazdaként 2) letöltöd az NTRights.exe fájlt és bemásolod mondjuk C:-re 3) hozz létre az exe-vel megegyező helyen egy batch fájlt, amibe a következő kódsorokak kell kerülnie: c:\ntrights.exe -u Tester +r SeDebugPrivilege c:\ntrights.exe -u Tester +r SeLoadDriverPrivilege c:\ntrights.exe -u Tester +r SeSecurityPrivilege c:\ntrights.exe -u Tester +r SeSystemEnvironmentPrivilege c:\ntrights.exe -u Tester +r SeProfileSingleProcessPrivilege pause 3b) amennyiben nem tudod hogyan kell létrehozni batch fájlt, íme egy rövid kis segítség: -hozz létre egy txt-t jegyzettömbe, amibe a fenti soroknak kell kerülnie -ezekután vagy mentsd el másként, fájltípusnál állítsd át szövegesről minden fájl-ra az állapotot, majd .cmd kiterjesztésüként mentsd el a szöveget, vagy mentsd el txt-ként, aztán Total Commanderrel vagy más programmal változtasd át a kiterjesztést cmd-vé 4) a Tester szót cseréld ki a (remélhetőleg egy szavas) felhasználói fiókod nevére a szövegben, majd úgy mentsd el 5) miután meggyőződtél róla, hogy mindkét fájl a C:-n van futtathatod is a cmd fájlt (tetszőlegesen duplakattal, vagy enterrel) 6) ezekután a megadott fióknévvel jelentkezz be, és indítsd a játékot, ami ha minden jól megy menni fog neten is U.I. amennyiben nem ez a hiba, hanem valami egészen más, úgy sry, de nincs más ötletem
Kösz már ez is valmi amin legalább el lehet indulni.Ha meg nem müködik akkor megyek az ea-hoz pofont osztogatni.
#9111 SkyHawk 2006. október. 24. 11:13
SkyHawk
#8590 :: BB14 (2006. október. 22. 13:25)
Különösebben ez nekem nem jelent hiba üzenetet de mikor már a huszadik szerver dob ki hogy you have been kicked by punkbuster akkor már valami nem jó.
Szóval, ha az "Inadequate O/S Privileges" féle PB hibába futottál bele, akkor a megoldás a követező:

1) bejelentkezel rendszergazdaként

2) letöltöd az NTRights.exe fájlt és bemásolod mondjuk C:-re

3) hozz létre az exe-vel megegyező helyen egy batch fájlt, amibe a következő kódsorokak kell kerülnie:

c:\ntrights.exe -u Tester +r SeDebugPrivilege
c:\ntrights.exe -u Tester +r SeLoadDriverPrivilege
c:\ntrights.exe -u Tester +r SeSecurityPrivilege
c:\ntrights.exe -u Tester +r SeSystemEnvironmentPrivilege
c:\ntrights.exe -u Tester +r SeProfileSingleProcessPrivilege
pause

3b) amennyiben nem tudod hogyan kell létrehozni batch fájlt, íme egy rövid kis segítség:
-hozz létre egy txt-t jegyzettömbe, amibe a fenti soroknak kell kerülnie
-ezekután vagy mentsd el másként, fájltípusnál állítsd át szövegesről minden fájl-ra az állapotot, majd .cmd kiterjesztésüként mentsd el a szöveget, vagy mentsd el txt-ként, aztán Total Commanderrel vagy más programmal változtasd át a kiterjesztést cmd-vé

4) a Tester szót cseréld ki a (remélhetőleg egy szavas) felhasználói fiókod nevére a szövegben, majd úgy mentsd el

5) miután meggyőződtél róla, hogy mindkét fájl a C:-n van futtathatod is a cmd fájlt (tetszőlegesen duplakattal, vagy enterrel)

6) ezekután a megadott fióknévvel jelentkezz be, és indítsd a játékot, ami ha minden jól megy menni fog neten is

U.I. amennyiben nem ez a hiba, hanem valami egészen más, úgy sry, de nincs más ötletem
#9109 SkyHawk 2006. október. 24. 10:57
SkyHawk
#8689 :: NightBagoly (2006. október. 22. 18:08)
Van 1942-es magyar szerver?! ***csorgatja a nyálát. No, asszem hamarosan tiszteletemet teszem rajta - háttérben telepítési zajok
Van, méghozzá az LSSAH kláné, a bf saját szerverkeresője is kiadja, és ami a legjobb többnyire elég sokan vannak rajta
#8746 dread 2006. október. 22. 20:36
dread
Léci segítsetek megvettem a Battlefield2142-őt és amikor elkezdené a feltelepítést kiírja F:\Support\Battlefield2142_Code.exe és ez nemtudom hogy miért. Segítséget előre is köszi
#8689 NightBagoly 2006. október. 22. 18:08
NightBagoly
Van 1942-es magyar szerver?!

***csorgatja a nyálát.

No, asszem hamarosan tiszteletemet teszem rajta - háttérben telepítési zajok
#8590 BB14 2006. október. 22. 13:25
BB14
#8540 :: BB14 (2006. október. 22. 11:19)
Thanks elöre! Az üzenet: "You have been kicked by Punkbuster."
Különösebben ez nekem nem jelent hiba üzenetet de mikor már a huszadik szerver dob ki hogy you have been kicked by punkbuster akkor már valami nem jó.
#8540 BB14 2006. október. 22. 11:19
BB14
#8520 :: SkyHawk (2006. október. 22. 09:14)
Először azt mond meg akkor, hogy milyen hibaüzivel dob le, mert ez csak a 'Inadequate O/s Privileges' című műsorra megoldás.
Thanks elöre! Az üzenet: "You have been kicked by Punkbuster."
#8520 SkyHawk 2006. október. 22. 09:14
SkyHawk
#8498 :: BB14 (2006. október. 22. 00:24)
Lécci magyarázd el nem tok angolul.
Először azt mond meg akkor, hogy milyen hibaüzivel dob le, mert ez csak a 'Inadequate O/s Privileges' című műsorra megoldás.
#8498 BB14 2006. október. 22. 00:24
BB14
#8448 :: SkyHawk (2006. október. 21. 21:44)
Valószínüleg ugyanabba futottál bele, mint sokan mások, de ez nem csak ennek az epizódnak a hibája, hanem a korábbi részeknek is. Ugyanis egyes gépeken az a drágalátos Punkbuster (hogy simagatná meg a buciját egy úthenger annak, aki kitalálta) nem fér hozzá bizonyos dolgokhoz a gépen, még akkor se, ha rendszergazdaként vagy bejelentkezve. Szerencsére van megoldás, én is alaposan megszenvedtem vele, mire megtaláltam, íme itt a megoldási útmutató: http://www.punksbusted.com/forums/index.php?showtopic=153 Ha mégsem ugyanaz a probléma, hanem valami újdonság, akkor nem tok segíteni
Lécci magyarázd el nem tok angolul.
#8451 gaborja2 2006. október. 21. 21:49
gaborja2
#8448 :: SkyHawk (2006. október. 21. 21:44)
Valószínüleg ugyanabba futottál bele, mint sokan mások, de ez nem csak ennek az epizódnak a hibája, hanem a korábbi részeknek is. Ugyanis egyes gépeken az a drágalátos Punkbuster (hogy simagatná meg a buciját egy úthenger annak, aki kitalálta) nem fér hozzá bizonyos dolgokhoz a gépen, még akkor se, ha rendszergazdaként vagy bejelentkezve. Szerencsére van megoldás, én is alaposan megszenvedtem vele, mire megtaláltam, íme itt a megoldási útmutató: http://www.punksbusted.com/forums/index.php?showtopic=153 Ha mégsem ugyanaz a probléma, hanem valami újdonság, akkor nem tok segíteni
Kösz hogy segítetél,örök hálám
#8448 SkyHawk 2006. október. 21. 21:44
SkyHawk
#8258 :: BB14 (2006. október. 21. 10:40)
Igen be van kapcsolva,beenged 20 másodpercig benn vagyok a pálya betöltödése után aztán punkbuster kicked.
Valószínüleg ugyanabba futottál bele, mint sokan mások, de ez nem csak ennek az epizódnak a hibája, hanem a korábbi részeknek is. Ugyanis egyes gépeken az a drágalátos Punkbuster (hogy simagatná meg a buciját egy úthenger annak, aki kitalálta) nem fér hozzá bizonyos dolgokhoz a gépen, még akkor se, ha rendszergazdaként vagy bejelentkezve.
Szerencsére van megoldás, én is alaposan megszenvedtem vele, mire megtaláltam, íme itt a megoldási útmutató: http://www.punksbusted.com/forums/index.php?showtopic=153

Ha mégsem ugyanaz a probléma, hanem valami újdonság, akkor nem tok segíteni
#8447 SkyHawk 2006. október. 21. 21:34
SkyHawk
gaborja2: ebben kötve hiszem, hogy bárki is tudna itt segíteni, ha rossz a kód, akkor vagy a boltban, vagy az EA ügyfélszolgálaton reklamálj.
#8445 gaborja2 2006. október. 21. 21:24
gaborja2
Most rendeltem meg a Battlefield 1942+a két kiegészítőt de a secred weapons-nak rossz a telepítő kódja.Kérlek segítsetek.
#8281 Faze[{ 2006. október. 21. 11:42
Faze[{
Jó kis játék a Bf2142....
Csak annyibajom van vele hogy kevés pálya van Meg én csak singlebe játszok vele.
Meg nekem nincs gránátom vmiért. Azt tudom hogy valahogy meg kell venni, de én nem találok ilyen opciót....
#8258 BB14 2006. október. 21. 10:40
BB14
#8236 :: -=Mura Közlegény=- (2006. október. 21. 09:39)
Bevan kapcsolva a PB-d?
Igen be van kapcsolva,beenged 20 másodpercig benn vagyok a pálya betöltödése után aztán punkbuster kicked.
#8236 -=Mura Közlegény=- 2006. október. 21. 09:39
-=Mura Közlegény=-
Bevan kapcsolva a PB-d?
#8182 BB14 2006. október. 20. 23:03
BB14
A Battlefield 2142-regondolok.
#8166 BB14 2006. október. 20. 21:51
BB14
Könyörgöm valaki mondja meg miért tilt ki a punkbuster folyton a játékból mikor még egy percet sem játszottam onlinenon?
#7430 SkyHawk 2006. október. 17. 21:57
SkyHawk
#7388 :: NightBagoly (2006. október. 17. 19:37)
Az első, kiegek nélküli Bf az 1942? És még van rá szerver? NEM MONDOD!
Pontosan, ahogy mondod Az előző előfizuhoz azt kértem, és akkor elég sokat toltam neten, igazi bőség zavara van szerverekben, sőt még magyar szerver is akad pár