Off: Nyugodj meg visszajön, már előző 3 felhasználóját is bannolták...szal jön majd megint -.-"...de ugyancsak warezér kapcsolták le akkor is...am én se bírom
XNX én kb 2 hete vettem xbox arcade-ot 50k-ért ahhoz volt 6 játék (PGR3 GoW 1 Fable 2 Too Human Banjo Kazooie N&B Sega super star tennis) 3kontroller abbol sajna az eggyiknek kiugrtt a jobb karja (ha vki ért ahhoz hogy hogy kell az ilyet megcsinálni egy PÜ-vel megdobhatna) gari meg májusig szóló gold és 60 Giga HDD
matyi011 írta:
XNX én kb 2 hete vettem xbox arcade-ot 50k-ért ahhoz volt 6 játék (PGR3 GoW 1 Fable 2 Too Human Banjo Kazooie N&B Sega super star tennis) 3kontroller abbol sajna az eggyiknek kiugrtt a jobb karja (ha vki ért ahhoz hogy hogy kell az ilyet megcsinálni egy PÜ-vel megdobhatna) gari meg májusig szóló gold és 60 Giga HDD
576-ba én is néztem ezt (iagz már van), de szerintem az megéri
Pontosan mikori a gép? Milyen alaplapos? Garancia mennyi van még rá? HDD gondolom nincs hozzá, nemigaz? Én azt az 55k-t kicsit soknak érzem. 40-ért már lehet venni új Arcade-et. Mondjuk nem tudom pontosan, hogy milyen játékok vannak hozzá... Szerintem lehet, hogy jobban jársz, ha külön adod el a játékokat.
Játékcsere.hu... nemtom... itt érdekes módon még használtan is 6k ért vennék be a Fifát és a többiért sem akarnak nagyon 5k alatt adni... szal nemtom miről beszélünk... én meg bolti árként számoltam 5k val átlagban.
De sztem sokan félreértettetek... nem... én nem azt mondom, h tudom, h mennyit ér, ha tudnám nem itt kérdeztem volna... csak az ilyen 35k-s okosságok és, hogy boltban is 50 re jönne ki típusú gyökérségek felhúztak... ha tudom, h iylen okosságokat kapok, eszembe nem jutott volna itt megkérdezni...
... az kicsit más... az lehúzás...alapból szar áron veszik meg tőled, mert ők is akarnak nyerni rajta, hogy újra eladják... és még ha viszel mást rá is fizetsz... ez lol... Ők megveszik tőled 2k ért, de 5 ért adják el... szal sztem ha én 50 ért eladok egy gépet 6 játékkal meg midnen szarával... akkor is kevesebbre jön ki...
Hülyeséget mondtam, mert nem 5 játék, hanem 6... a GTA 4 et elfelejtettem... de csak ezek, átlag 5 k val számolva (és így jóval az igazi ár alá lőve, csakhogy könnyebb legyen számolni...), meg a kontroller, 40k ra jönne ki boltban, meg a 40-1/2 ezres alapgép... az80+ ... sztem 50-55 ért a hülyének is megéri...
Ha mindent fél áron számolnék ami van hozzá, akkor is 40-45 fölött jönnék ki...
Doomsday, te magadnál vagy? boltban ennyiért? számolj már utána kicsit... 40 a box, 10 a kontroller, + Tekken 6, Shift, Fifa10, meg 2 szar... átlag legyen 7k... akár hogy számolom boltban 8 fölött jönne ki... tényleg... az majdnem 55...
45 ??????
Dehát a játékok , mondjuk darabja 4-5 ezer , a kontroller meg 10 ezer (használtan is 6)
35 + (5*5+6)= 60-65 ezerért el tod adni , de minimum 50
A dashboard verziószámát - ha jól emlékszem - a Settings/System alatt tudod megnézni. Egyébként meg magától frissít, ha be vagy jelentkezve Live-ra. Nem kell vele foglalkozni.
Szerk.: Ja és mi is az a dashboard? link
nézeketem hírdetéseket és láttam egy olyat h x360 JTAG stb stb...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.