Ez hülye kérdés lesz ,de a játékokat hogyan kell kikapcsolni , mert én úgy szoktam , hogy : Kilépek a játék menüjébe, és ott megnyomom a gombot középen és ott az Xbox Dashboardot választom ,és visszahoz a menübe, ez így jó ??
Így is lehet,de még a játék menüjébe se nagyon muszály vissza lépni én úgy szoktam h játék közbe meg nyomom az xbox gombot és úgy a dashbordra,vagy van amikor kikapcsolom a boxot játékból kise lépek...De amúgy ti a lemezt benne szoktátok hagyni ha kikapcsoltátok a boxot?
Ez hülye kérdés lesz ,de a játékokat hogyan kell kikapcsolni , mert én úgy szoktam , hogy : Kilépek a játék menüjébe, és ott megnyomom a gombot középen és ott az Xbox Dashboardot választom ,és visszahoz a menübe, ez így jó ??
Miért ne lenne jó?! Így kell kilépni. A játékok menüjébe általában nincs exit opció (mondjuk néhány demo-nál előfordul).
matyi011: nem kell neked átalakító. Simán lehet venni VGA kábelt. Például ilyet.
Na mostmár én is a boldog x360 tulajok közé tartozok akár csak ti
a boxos: egy Arcade 60 gigás merevlemezzel 3 joyjal (vezetéknélküli) 6 játék és jövő május 27.-ig szóló gold tagság és garancia
csak egy a gond: amit TOMIKILLERrel tárgyaltunk ( a D-subos moncsira a HDMI-t) az nem működik ugyanis az egyik Digitális a másik meg nem tom milyen (nekem eztet mondzák a boltban) úgyhogy rendes TV-n van de nincs semmi gáz a grafikával (kivéve Fable 2-nél ahol nem tudom elolvasni a feliratokat rendesen)
Nincs wifi routerem , de szeretnék egyet venni majd , mert akkor a géphez és a boxos is lessz majd net... ÉRdeklődék hogy tudtok-e OLCSÓN (10k körül de ne 20k-30k) budapesten valahol ?
toarpad1 írta:
Nincs wifi routerem , de szeretnék egyet venni majd , mert akkor a géphez és a boxos is lessz majd net... ÉRdeklődék hogy tudtok-e OLCSÓN (10k körül de ne 20k-30k) budapesten valahol ?
toarpad: Nem, szerintem nem adnak. Az elitemhez sem adtak. Meg amúgy is, ahoz még router is kell szóval szerintem nem tettek bele
(unboxing videókban sem látni)
MadBoy írta:
toarpad: Nem, szerintem nem adnak. Az elitemhez sem adtak.
Én egy hete vettem Elite-t és adtak hozzá. Minden Elite-hez adnak ethernet kábelt!
Az unboxing videók alapján nincs benne. Viszont van beépített wireless, szóval ha wifi routered van nem okoz gondot.
Ja, és HDMI kábel sincs benne.
Az én elitemhez még adtak de az még 2007-es model. Azóta kiszedtek pár kábelt asszem a csomagból. Bár nem sokra mentél volna vele mert maximum 1 méter volt a hossza.
toarpad: Nem, szerintem nem adnak. Az elitemhez sem adtak. Meg amúgy is, ahoz még router is kell szóval szerintem nem tettek bele
(unboxing videókban sem látni)
És ez csak a plazma TV-knél van ??
+ Xbox360-nál van olyan , hogy egy game kisigényű , vagy nagyigényű , vagy mindegy? +Kb. hány órát lehet jáccani ,hogy ne menjen tönkre ?
Az Xbox360Arcade-nak általában hány mb beépített memóriája van ???? ( Mert nekem a dobozra 256 van írva ,de a system/memory -nál már 436-ot ír) (10 game mentései van rajta+ 1 profil , és szabad 213mb)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.