Jó lenne értelmezni a hozzászólásokat, mielőtt baromságokat válaszolsz rá, thxbai.
Csodálkozol, ha facepalm-eznek, mikor nem is a kérdésre válaszolsz? Oké értem, hogy ha várunk a vásárlással a slim megjelenésétől számítva pl fél évet, akkor drasztikus árcsökkenés várható, de ez nem a kérdésre volt a válasz.
Hát ez most eléggé FAIL + FACEPALM barátom, nem tudom, hogy honnan jött ez a flasheléses ötleted. Lehet csak úgy simán közölni akartad velünk, hogy tudsz egy ilyenről, de akkor mit keres ott az én mondókám előtte? Én a Valhalla alaplapra gondoltam. Azért volna érdemes megvenni. Csak még keveset tudunk(-ok) róla. Na mindegy azért ha rám hallgatsz elmész egy közeli erdőbe hunterkedni
UI.: Az amazonon keressétek meg a gépet és nézzétek meg a feltöltött képeket! Ott van egy kép a "hőingadozásrol" a Xenontol a Valhalláig! Igény esetén hozok linket, csak már lusta voltam visszakeresni ^^ Elvileg lényegesen kisebb a melegedés!!!
Heló, szia mindenkinek, látom megy a harc a DVD olvasó ellen, hát ehhez azért annyit hozzá fűznék, még mielőtt felteszem kérdésem, hogy az új 360 legnagyobb baja az legyen, hogy mozgatás közben eszi a lemezt! Kár ilyesmin lovagolni.. nem kell mozgatni és kész.. rá is van írva az elejére.
No a kérdésem: Mit tudtok az új alaplappal kapcsolatban? Valami Valhalla vagy mi a neve elvileg a GPU és a CPU egy helyre van pakolva és egy nagy CM hűtő feszül rajtuk. Elvileg sokkal jobb a hő vezetés és szinte lehetelten a 3LED ezzel az új megoldással. (Ezért is kisebb a masina). Mit gondoltok erről? Ha csak a wifi és a 250Gb miat nem is, de ezért már talán meg lehetne gondolni a régi box cseréjét... mondjatok már valami okosat ezzel kapcsolatban, köszönöm! Meg ha már itt vagyok, szeirntem nagyon szép lett az új külső!
kacsurka írta: NY124 írta:Tényleg nagyon sok a különbség, a lényeg úgyis az marad, hogy a Box régi és nagyon amatőr hibája megmaradt, mely szerint állított állapotban, vagy akár csak normálisan, random módon bizonyos esetekben megkarcolja a lemezt. A másik pedig az, hogy ha az asztalon nem kicsi teret foglaló konzolt megemeli, (vagy urambocsá' pontosan 70 fokban elfordítja! ) akkor teljesen tönkreteszi a DVD-t az esetek 100%-ban.
Ennek előfodulása minden más lejátszóban képtelenség, és ez az ami a számomra "furcsa" kicsit.
Igen, ez egy hiba! Sőt abban is igazad van, hogy ki kellett volna javítani! DE a legtöbb normális ember nem emelgeti/pakolgatja/rugdoss/pörgeti a feje tetején/dobálja vele a macskát működés közben!
De bizony, én magam is tudok példát amikor arrébb kellett tennem a konzoljaimat működés közben, ha például nincs elég hely az asztalon, az ember pedig hirtelen gondolattól vezérelve átrendezné a játékkupacát, vagy letenne másik tárgyat a Box közelébe. Tudom, hogy erre az a válasz, hogy nem nagy erőfeszítés arra a kis mondatra figyelni, mivel van nekem is Xbox 360-om.
De nem lett volna könyebb megoldás, ha úgy gyártják le a játékkonzol minden egyes darabját, hogy egy ugyanolyan árú (vagy talán olcsóbb?), más megoldásokhoz hasonlóan perfektül működő meghajtót tesznek bele? És akkor nem kellene figyelni a gamer fiataloknak arra, hogy nem engednek annak a bohó ("nem normális"?) gondolatnak, hogy arrébb pakolják a boxot? Vagy ha megtörtént a gond, ne kelljen szervízbe rohangálni?
NY124 írta:
De nem lett volna könyebb megoldás, ha úgy gyártják le a játékkonzol minden egyes darabját, hogy egy ugyanolyan árú (vagy talán olcsóbb?), más megoldásokhoz hasonlóan perfektül működő meghajtót tesznek bele?
Azt nem tudom, hogy könnyebb lett-e volna, de hogy jobb az biztos! Amúgy szerintem sokan örülni fognak, ha ez lesz a slim legnagyobb hibája!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
NY124 írta: Tényleg nagyon sok a különbség, a lényeg úgyis az marad, hogy a Box régi és nagyon amatőr hibája megmaradt, mely szerint állított állapotban, vagy akár csak normálisan, random módon bizonyos esetekben megkarcolja a lemezt. A másik pedig az, hogy ha az asztalon nem kicsi teret foglaló konzolt megemeli, (vagy urambocsá' pontosan 70 fokban elfordítja! ) akkor teljesen tönkreteszi a DVD-t az esetek 100%-ban.
Ennek előfodulása minden más lejátszóban képtelenség, és ez az ami a számomra "furcsa" kicsit.
Igen, ez egy hiba! Sőt abban is igazad van, hogy ki kellett volna javítani! DE a legtöbb normális ember nem emelgeti/pakolgatja/rugdoss/pörgeti a feje tetején/dobálja vele a macskát működés közben!
kacsurka írta:
NY124 írta: Tényleg nagyon sok a különbség, a lényeg úgyis az marad, hogy a Box régi és nagyon amatőr hibája megmaradt, mely szerint állított állapotban, vagy akár csak normálisan, random módon bizonyos esetekben megkarcolja a lemezt. A másik pedig az, hogy ha az asztalon nem kicsi teret foglaló konzolt megemeli, (vagy urambocsá' pontosan 70 fokban elfordítja! ) akkor teljesen tönkreteszi a DVD-t az esetek 100%-ban.
De bizony, én magam is tudok példát amikor arrébb kellett tennem a konzoljaimat működés közben, ha például nincs elég hely az asztalon, az ember pedig hirtelen gondolattól vezérelve átrendezné a játékkupacát, vagy letenne másik tárgyat a Box közelébe. Tudom, hogy erre az a válasz, hogy nem nagy erőfeszítés arra a kis mondatra figyelni, mivel van nekem is Xbox 360-om.
De nem lett volna könyebb megoldás, ha úgy gyártják le a játékkonzol minden egyes darabját, hogy egy ugyanolyan árú (vagy talán olcsóbb?), más megoldásokhoz hasonlóan perfektül működő meghajtót tesznek bele? És akkor nem kellene figyelni a gamer fiataloknak arra, hogy nem engednek annak a bohó ("nem normális"?) gondolatnak, hogy arrébb pakolják a boxot? Vagy ha megtörtént a gond, ne kelljen szervízbe rohangálni?
kacsurka írta: NY124 írta: Knodros121 írta:"Felhívás erdeitrolloknak:
Kérjük, ha játék közben pöppet meg szeretnék rúgdosni a konzoljukat, előtte telepítsék fel a játékot a konzolban lévő HDD-re.
Szíves Megértésüket köszönjük" "Felhívás a vásárlónak:
Kérjük, ha már betette a DVD-t a konzolba, akkor még csak megemelni se merje, esetleg megtolni, vagy arrébb rakni, mert más normális lejátszóval rendelkező készülékkel ellentétben azonnal tönkreb*ssza a 15ezer forintot kóstáló játékának lemezét!
Szíves megértésüket köszönjük."
70 fokban elfordítás=arrébb rakással?? Mert szerintem kurvära nem!
Tényleg nagyon sok a különbség, a lényeg úgyis az marad, hogy a Box régi és nagyon amatőr hibája megmaradt, mely szerint állított állapotban, vagy akár csak normálisan, random módon bizonyos esetekben megkarcolja a lemezt. A másik pedig az, hogy ha az asztalon nem kicsi teret foglaló konzolt megemeli, (vagy urambocsá' pontosan 70 fokban elfordítja! ) akkor teljesen tönkreteszi a DVD-t az esetek 100%-ban.
NY124 írta:
Tényleg nagyon sok a különbség, a lényeg úgyis az marad, hogy a Box régi és nagyon amatőr hibája megmaradt, mely szerint állított állapotban, vagy akár csak normálisan, random módon bizonyos esetekben megkarcolja a lemezt. A másik pedig az, hogy ha az asztalon nem kicsi teret foglaló konzolt megemeli, (vagy urambocsá' pontosan 70 fokban elfordítja! ) akkor teljesen tönkreteszi a DVD-t az esetek 100%-ban.
Javítsatok ki ha rosszul tudom de én úgy tudom hogy az Elite-ben már rendes meghajtó van és nem karcolja a lemezeket. De akkor a Slim-nél miért nem tudták ugyanazt a meghajtót belerakni?
NY124 írta: Knodros121 írta:"Felhívás erdeitrolloknak:
Kérjük, ha játék közben pöppet meg szeretnék rúgdosni a konzoljukat, előtte telepítsék fel a játékot a konzolban lévő HDD-re.
Kérjük, ha már betette a DVD-t a konzolba, akkor még csak megemelni se merje, esetleg megtolni, vagy arrébb rakni, mert más normális lejátszóval rendelkező készülékkel ellentétben azonnal tönkreb*ssza a 15ezer forintot kóstáló játékának lemezét!
kacsurka írta:
NY124 írta: Knodros121 írta: "Felhívás erdeitrolloknak:
Knodros121 írta: "Felhívás erdeitrolloknak:
Szíves Megértésüket köszönjük"
"Felhívás a vásárlónak:
NY124 írta:
Knodros121 írta: "Felhívás erdeitrolloknak:
Ma kaptam meg a az Xbox 360 Elite-emet. Tök jól néz ki
Majd még jópár játéknak neki vágódok. Alan Waket kölcsön kaptam arra nagyon kíváncsi vagyok
Tell me would you kill to save a life? Tell me would you kill to prove you're right? Crash, crash, burn, let it all burn. This hurricane's chasing us all underground.
Kösz a segítséget !!
+ A mentéseket hogyan lehet törölni ? + Az Xbox360 feljegyzi a játékokban elért pontokat , az kell ahhoz , hogy a mentett állás megmaradjon ?
436 Mb memória van az Xbox-omba , 5 játékkal jáccottam , és már csak 218 mb van , ilyen gyorson fogy a hely , valakinek valami tippje a heylspórolásra ??
Artyom írta:
A mentéseket hogyan lehet törölni ?
System settings / Memory
Artyom írta:
Az Xbox360 feljegyzi a játékokban elért pontokat , az kell ahhoz , hogy a mentett állás megmaradjon ?
Szerintem te a Gamescoreokról beszélsz, amit az achievementek kioldásával kapsz. Ezek meg igazából semmire nem jók.
Kösz a segítséget !!
+ A mentéseket hogyan lehet törölni ? + Az Xbox360 feljegyzi a játékokban elért pontokat , az kell ahhoz , hogy a mentett állás megmaradjon ?
436 Mb memória van az Xbox-omba , 5 játékkal jáccottam , és már csak 218 mb van , ilyen gyorson fogy a hely , valakinek valami tippje a heylspórolásra ??
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.